Ikinci cocuk icin ugrsanlarrr

İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. P.tasi kan testi yaptrcm baya belirti var ama idrarda negatif. Kızımda yaşadığım belirtileri hep yaşıyorum. Yaptğm testte bi tuhaftı zaten C Yeri bile snradan si l ik çıktı bugün teste baktm ikinci çizgi çok çok hafif çıkmşkan tsti yapnca artık kısmt :anneadayı::KK46:

İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. P.tasi kan testi yaptrcm baya belirti var ama idrarda negatif. Kızımda yaşadığım belirtileri hep yaşıyorum. Yaptğm testte bi tuhaftı zaten C Yeri bile snradan si l ik çıktı bugün teste baktm ikinci çizgi çok çok hafif çıkmşkan tsti yapnca artık kısmt :anneadayı::KK46:
Amim canim benim insallah en kisa zamanda ben de cok umutluydum ptesi kan vericektim belirtiler de vardi biraz bat da 28 mart tamm dedim bi seneden sonra oglumun istedigi oluyo kardes geliyo diye dusundum ama yune hay kirikligi gibi ustelik bu ay esimde cok emin ve hevesliydi ya :(

Kız bebek istiyOsman adetten hemen sonra yap yumurta gününü bkleme. Erkek istiyosan yumurtlama gününde yap. Bi kızım var rabbim nasip ederse bide oğlum olsun isterim hep hayalim 2oğlan bir kızdı. İkiz erkek de olabilir bi anda büyürler. Ahh ahh hayaller :KK51:

İnşallah se
Kız bebek istiyOsman adetten hemen sonra yap yumurta gününü bkleme. Erkek istiyosan yumurtlama gününde yap. Bi kızım var rabbim nasip ederse bide oğlum olsun isterim hep hayalim 2oğlan bir kızdı. İkiz erkek de olabilir bi anda büyürler. Ahh ahh hayaller :KK51:
Allah bsgislasin tatlim valla canim hic onemli degil cinsiyeti benimde bi oglum var ona bi kardes olsin yeter :) sen ne zamndir dusunuyosun ikinciyi ben cok bekledim simdide olmuyo sanki benim hatammis gibi sucluluk duyuyorum simdide :(

Ben bir iki aydır düşünüyorum ama geçen ay ilk korunmasz oldu onu bklyorm bakalım nolcak. Bi diyrm yapalım bi diyorum ekimde olsun temmuz gibi doğsun. Kızımda ocakda hamile kaldm ekimde doğum yaptm be hazirn tmmz ağusts sıcaklardn bunalıp defalarca fenalaşıp baygnlık geçrdm. Ondn ilk bahar zamanlarını yaşamak istiyorm yaz başlangıcı da doğsn die düşünüyorum bu ay naneyı tutmadıysam :)

hayırlı zaman değil sabret senin suçun niye olsun. Vardr rabbimn bir bildiği stres yapma

Bu ay da olmadi canim ben kestim artik umudumu demekki olmuycak en iyisi kabullenmek her ay umutlanmaktanda :( inşallah sen en kisa zamanda alirsin bebeginin haberini canim

Bu ay da olmadi canim ben kestim artik umudumu demekki olmu ycak en iyisi kabullenmek her ay umutlanmaktanda :KK43: inşallah sen en kisa zamanda alirsin bebeginin haberini canim
Benimde hevesimi eşim kırdı artık umutlanmıyrm. Gidicm test yaptrıcm sonç ne olursa olsn fıss ... çok moralim bozuk

Bende ikinci çocuğu dusunuorum ama biraz zorluyor bizi kızlar. 4.5 yaşında bi kızım var 1 senedir ugrasioruz 1 sene boyunca 1 kimyasal 1 de boş gebeliğim oldu bu aydan bende umutluyum dün adet gunumdu olmadim günümden 1 gün önce test negatif:( erkenmi yaptım acaba hamileysemde cikmayabilirmi ole yorumlar çok okudum inşallah benimde oledir ya artık çok uzuluyorum:((

Gerçekten oyle:( ya bazen diyorum hiç hamile kalamayanlar o duyguyu yasayamayanlar war böyle kafaya takip onlara haksizlikmi ediyorum :( Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. ilk gebeligimde hemen oldugu icin belirtilerini takip etmedim varsada yaklasik 5 sene gecti hatirliyamiyorum artik yarın kan testi yaptiririm sonuç neyse çıkar heralde..

Benim 1.5 sene geçti ama bnde çok hatırlamıyorum bugün Sağlık ocağına gidecektim ama kızım uyunmadığı için gidemedim artık yarına kaldı

Merhaba benim 6 yasında bir kızım var bizde ikinciyi istiyoruz 7 aydır deniyoruz şuanlık bişey yokk bu ay inşAllah olur Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

Bende birazdan gidicem kan Werneye sonucu paylasicam sizinle inşallah olumludur.. dün sabah olmam gerekiyodu ama olmadı gün içinde hiç bi sancım yok ama akşam biraz oluyo psikolojikmi erteliyorum adetimi bilemedim artık neyse sonuç çıkıcak dua edin ne olur:(

Bende birazdan gidicem kan Werneye sonucu paylasicam sizinle inşallah olumludur.. dün sabah olmam gerekiyodu ama olmadı gün içinde hiç bi sancım yok ama akşam biraz oluyo psikolojikmi erteliyorum adetimi bilemedim artık neyse sonuç çıkıcak dua edin ne olur:(

hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah Rabbim gönlünüze göre versin..

Back
X