Ikinci cocuk istegi ve yaşadığımız yıkım...

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Merhaba,
Hayırlı kandiller hanımlar.
2017 kasımda doğum yaptım, bebeğim 4 ay denedikten sonra olmuştu hatta eşim de ben de kontrollerimizi yaptırdıktan sonra dr herhangi bir sıkıntı yok hemen bu ay bile kalabilirsin demişti, 4 ay sonra geldi meleğim. Biz tekrar bebek istiyoruz yaklaşık 7 aydır. Ancak henüz bebeğim gelmedi. Benim ara kanamam oluyordu doğumdan sonra vs.. sorun hep bende sanıyordum. Bu ay ısrarlarıma dayanamayan eşim sperm tahlili verdi. Sonuç berbattı.. dr doğal yolla olmaz dedi, oysa ki bir bebeğim olduğunu bilmiyordu.
Ne oldu da böyle oldu tahlil verirken gripti belki etkilemiş olabilir, sayisi 130 milyon ama hareket çok yavaş dedi dr. Oysa ki bebeğim doğmadan önceki tahlillerde bir sıkıntı yok demeye kalmadı hemen tüp bebel dedi. Psikolojimiz alt üst....
Her gün ama her gün kavga ediyoruz hastaneye inanamıyorum diyor, özel hastane olduğu için para amaclı böyle söylediklerini söylüyor eşim.. ne oldu da değerler bu kadar düştü aramızda cinsellik kalmadı, ne söylesem açma bu konuyu tekrar devlette vereceğim tahlil diyor, dr larin bu tavrı normal değil ama eşim de normal değil kesinlikle kızlar.. Bu kadar kabul etmemesi çok garip. Allaha şükür bir evladımız var, sağlıklı da.
Ancak eşim beni senin önünde rezil etti dr diyor ve ben ona ne diyeceğimi nasıl yaklaşacağını bilemez haldeyim, dün akşam yine kavga ettik, bu durumda ne yapılır nasıl davranılır inanın hiç bir fikrim yok. Çünkü kızımız bizi bekletmeden geldi. Elimiz kolumuz bağlı. Pzt devlette tahlil vercek eşim, bu süreye kadar onunla hiç muhatap olmamali miyim? Konuyu açınca sinirleniyor çünkü. Sakinlestiremiyorum. Bir akıl arkadaşlar, başınıza böyle bir şey geldiyse nasıl atlattınız yazarsanız çok sevinirim. Herkese sevgiler...

ket çok yavaş dedi dr. Oysa ki bebeğim doğmadan önceki tahlillerde bir sıkıntı yok demeye kalmadı hemen tüp bebel dedi. Psikolojimiz alt üst....
Her gün ama her gün kavga ediyoruz hastaneye inanamıyorum diyor, özel hastane olduğu için para amaclı böyle söylediklerini söylüyor eşim..

Biraz abartmiyor musunuz? Zaten 1 cocugunuz var, onunla ilgilenmek yerine neden kendi aranizda kavga ediyorsunuz? Kucucuk bir bebegin oldugu evde kavga gurultu olmasi cok yanlis.
Bence bu kadar kasmayin zaten 7 ay olmus, biraz bekleyin bu konuya da bu kadar kafa takmayin.

Son düzenleme:
Biraz abartmiyor musunuz? Zaten 1 cocugunuz var, onunla ilgilenmek yerine neden kendi aranizda kavga ediyorsunuz? Bence bu kadar kasmayin zaten 7 ay olmus, biraz bekleyin bu konuya da bu kadar kafa takmayin.
Kesinlikle haklisiniz ama esim kabul etmiyor ve cok sinirli. O yüzden bu konuyu açtım. Sonuçlar normalken bu kadar düşük sonuç alan çiftler oldu mu nasıl yaklaştılar birbirlerine diye..

Eşiniz de yıkılmış sır canım sen olsan sende aynı şekilde davranırdı :( grip geçince tekrar bi deneyin test için :( insallah gripten böyle çıkmıştır

Merhaba,
Hayırlı kandiller hanımlar.
2017 kasımda doğum yaptım, bebeğim 4 ay denedikten sonra olmuştu hatta eşim de ben de kontrollerimizi yaptırdıktan sonra dr herhangi bir sıkıntı yok hemen bu ay bile kalabilirsin demişti, 4 ay sonra geldi meleğim. Biz tekrar bebek istiyoruz yaklaşık 7 aydır. Ancak henüz bebeğim gelmedi. Benim ara kanamam oluyordu doğumdan sonra vs.. sorun hep bende sanıyordum. Bu ay ısrarlarıma dayanamayan eşim sperm tahlili verdi. Sonuç berbattı.. dr doğal yolla olmaz dedi, oysa ki bir bebeğim olduğunu bilmiyordu.
Ne oldu da böyle oldu tahlil verirken gripti belki etkilemiş olabilir, sayisi 130 milyon ama hareket çok yavaş dedi dr. Oysa ki bebeğim doğmadan önceki tahlillerde bir sıkıntı yok demeye kalmadı hemen tüp bebel dedi. Psikolojimiz alt üst....
Her gün ama her gün kavga ediyoruz hastaneye inanamıyorum diyor, özel hastane olduğu için para amaclı böyle söylediklerini söylüyor eşim.. ne oldu da değerler bu kadar düştü aramızda cinsellik kalmadı, ne söylesem açma bu konuyu tekrar devlette vereceğim tahlil diyor, dr larin bu tavrı normal değil ama eşim de normal değil kesinlikle kızlar.. Bu kadar kabul etmemesi çok garip. Allaha şükür bir evladımız var, sağlıklı da.
Ancak eşim beni senin önünde rezil etti dr diyor ve ben ona ne diyeceğimi nasıl yaklaşacağını bilemez haldeyim, dün akşam yine kavga ettik, bu durumda ne yapılır nasıl davranılır inanın hiç bir fikrim yok. Çünkü kızımız bizi bekletmeden geldi. Elimiz kolumuz bağlı. Pzt devlette tahlil vercek eşim, bu süreye kadar onunla hiç muhatap olmamali miyim? Konuyu açınca sinirleniyor çünkü. Sakinlestiremiyorum. Bir akıl arkadaşlar, başınıza böyle bir şey geldiyse nasıl atlattınız yazarsanız çok sevinirim. Herkese sevgiler...
Gripten olabilir gerçekten, biraz zamana bırakın bence de, sakinleşir inşallah

Eşiniz de yıkılmış sır canım sen olsan sende aynı şekilde davranırdı :KK43: grip geçince tekrar bi deneyin test için :KK43: insallah gripten böyle çıkmıştır
Gripten olabilir gerçekten, biraz zamana bırakın bence de, sakinleşir inşallah
Çok sağolun hanımlar inşallah öyledir, nasıl davranayım inanın şaşırdım. Belki bir tavsiye verirsiniz diye bu mübarek günde size danışmaya geldim :(

Çok sağolun hanımlar inşallah öyledir, nasıl davranayım inanın şaşırdım. Belki bir tavsiye verirsiniz diye bu mübarek günde size danışmaya geldim :(
Benim eşimde de hız ve morfoloji düşüktü canım, benim doktorum bu değerlerle size tüp bebek olur demişti. Ama eşim progeny m isimli bir vitamin ve krilom omega 3 kullandı 3 ay kadar, değerleri yükselmişti testlerde, o sırada da hamile kaldım zaten. Bir de sigarayı bırakmıştı.

Bende esinin yerinde olsam sinirlenirdim. Her gün her gün bu konu acilmaz. Ayrica bencede doktor yalan söylüyor. Sperm 1 yilda kalitesimi düstü? Ki tüpten önce asilama bile denenebilir. Cocuk oldugunu ögrenince "grip" diye geri adim atti doktor. Ki doktor degilim fakat gribin spermin üstünde etkisi olacagini sanmiyorum.

Konuyu hic esin ile konusma. Adami rahat birak. Biraz zaman ver ki nefes alsin. Tekrar hazir oldugunda, isterse gidip tekrar devletten tahlil verebilir. "Sorun" sende olsaydi ve esin bu kadar baski yapsaydi, sende cok üzülürdün

Ayirten bence 2inci bebek icin erken. En ideal yas ilk bebek 2 yasini gecip, bezi biraktiktan sonra olur. Aksi takdirde hem cocuk, hem anne baba cok zorlanir.

Kesinlikle haklisiniz ama esim kabul etmiyor ve cok sinirli. O yüzden bu konuyu açtım. Sonuçlar normalken bu kadar düşük sonuç alan çiftler oldu mu nasıl yaklaştılar birbirlerine diye..

Digerlerinin de deigi gibi gurur yapmis sanki
Bence konuyu kapatin, biraz sakinlessin ustune gitmeyince siniri gecer
Bebeginize odaklanin hem bebege yazik hem de bu konudan uzaklasirsiniz.
Yani madem 1 kez cocugunuz olmus, 1 kere daha olur hem de ozel hastane yazmissiniz pekala para koparmak icin de olabilir. 7 ay cok degil, acele etmeyin dogal yollara birakin olmazsa bir universite hastanesine gidersiniz.
Yikim yazmissiniz ama yikimlik bir durum yok zaten 1 cocugunuz varmis. Gule gule buyutun.

Bende esinin yerinde olsam sinirlenirdim. Her gün her gün bu konu acilmaz. Ayrica bencede doktor yalan söylüyor. Sperm 1 yilda kalitesimi düstü? Ki tüpten önce asilama bile denenebilir. Cocuk oldugunu ögrenince "grip" diye geri adim atti doktor. Ki doktor degilim fakat gribin spermin üstünde etkisi olacagini sanmiyorum.

Konuyu hic esin ile konusma. Adami rahat birak. Biraz zaman ver ki nefes alsin. Tekrar hazir oldugunda, isterse gidip tekrar devletten tahlil verebilir. "Sorun" sende olsaydi ve esin bu kadar baski yapsaydi, sende cok üzülürdün

Ayirten bence 2inci bebek icin erken. En ideal yas ilk bebek 2 yasini gecip, bezi biraktiktan sonra olur. Aksi takdirde hem cocuk, hem anne baba cok zorlanir.

Katiliyorum!

Çocuk imtihandır ve çocuğu veren sadece Allah'tır.
İkiniz de kendinize gelin saçmalamaın böyle kavga ederseniz Allah size niye bir çocuk daha versin, zaten gerginlikten çocuk nasıl yapacaksınız bir araya gelip?
Bir süre bu konuyu unutun elinizdeki evladınızı harcamayın ortam sakinleşince çalışmalara baslayın ve Allah'tan ısteyın bu kadar net.

Yıkım deyince baya korktum ama bunda yıkım olacak bişey yok. Çok şükür bir evladınız var sağlıklı. Biraz akışına bırakın derim.
katılıyorum sanki varmış da
Eşinize azosperm hastalarını örnek verin. Benim eşim gibi. Bu hastalarda sperm sayısı sıfırdır. Ve bunun adı rezil olmak değil imtihandır.
Erkekliğin sperm sayısı ile ölçülmediğini öğrensin önce. İnsanlar nelerle uğraşıyor, şükretsin haline.
helal olsun be

Back
X