- 2 Ekim 2014
- 2.478
- 5.361
- 358
- 39
Biri 9 yaşında diğeri 9 aylık iki oğlum var tek çocuk düşünüyorduk bizde ikincisi tamamen sürpriz oldu hatta eşimin geçirdiği rahatsızlığa bakılırsa doktorun dediğine göre mucize bebeğimiz oldu. İşin eksilerini söyleyeyim evet tam rahata alışmıştım oğlumu büyütmüşüm artık bundan sonra kendime zaman ayırırım diyordum şimdi her şeye sil baştan başladım. Güzel yanları çok daha fazla mesela bende ilk çocuğum kadar hiç bir bebeği sevemem bu kadar diyordum ama hiçte öyle değilmiş bu bambaşka seviliyor. İlk cocugumda acemilik vardı onda yaptığım hataları bunda yapmıyorum daha rahatım kendimi onun bu en güzel zamanlarını doyasıya geçirmeye sartladim ve sanki ilk kez anne olmuş gibiyim anneliği doya doya yaşıyorum. Büyük oğlum kardeş istemiyordu ilk başlarda kıskançlıkta oldu ama aralarındaki bağı bir görseniz abisi kapıdan içeri girer girmez kahkahaları çığlıkları binayı inletiyor abisi de çok düşkün kardeşine. Ben hiç ikinci çocuğu düşünmezken şimdi iyi ki olmuş diyorum evimize nese geldi bereket de getirdi (bebek rizkiyla gelir olayına hiç inanmazdım ama resmen rizkiyla geldi)