Yargilarim SiZENE!!!! Ne bos insansiniz ya baska isiniz yokmu Allahin yasakqldigi günah dedigi seye bende günah diyorum yarin bigün evladinin basina bisey grlde en ufak biseyde diyecekki belki yaptigimin cezasi!!! O yapti belki baska biri okur vazgecer .. alkis tutup tesellimi edeyim benim fikrim bu ne olursa olsun karsiyim günah cünkü ... okadar isteyen varken bana nankörlük geliyor,,, bide insallah yine Allah verir diyor
Saygi sınırlarını aşmadan yazmanızı beklerim neticede ne siz beni ne de ben sizi tanıyorum.
Ayrica baslikta ilerleyen sayfalarda konumun artik bir önemi yok yazdim.
Yargilarim sizene ? Siz kimdiniz pardon? Necisiniz? Kendinize gelin.
Sizde hamileymissiniz sanirim imzanizdan anlasildigi uzere umarim bir avazda elinize alirsiniz.
Konu kapanabilirse sevinirim.
Bu şekilde tanımadığım insanla yüz göz olacağım yoksa. Ben sinirli insanim herkes haddiniz hududunu bilmeli. Olay baska boyutlara girmesin.
Saygi sınırlarını aşmadan yazmanızı beklerim neticede ne siz beni ne de ben sizi tanıyorum.
Ayrica baslikta ilerleyen sayfalarda konumun artik bir önemi yok yazdim.
Yargilarim sizene ? Siz kimdiniz pardon? Necisiniz? Kendinize gelin.
Sizde hamileymissiniz sanirim imzanizdan anlasildigi uzere umarim bir avazda elinize alirsiniz.
Konu kapanabilirse sevinirim.
Bu şekilde tanımadığım insanla yüz göz olacağım yoksa. Ben sinirli insanim herkes haddiniz hududunu bilmeli. Olay baska boyutlara girmesin.