Kardeş duygusu ömür boyu özendiğim fakat maalesef iki küçük kardeşimin vefat etmesi yüzünden tam olarak tadamadığım bir duygu. Doğum yaptım onun bunun yardımına muhtaç kaldım,eşimle kavga ettim annem üzülmesin diye anlatamadım içimi dökemedim,mutlu oldum fakat o esnada morali bozuk olan yakın arkadaşım yanlış anlamasın diye sevincimi gösteremedim fln fln... O kadar çok örnek var ki fakat eminim eğer bir kardeşim olsaydı bu kadar eksik olmazdım,bir ablam bir abim veya küçük kardeşim olsaydı iç dünyam daha güzel olurdu eminim. Kızım 13 aylık ve sezeryanlı olmama rağmen bir sene bile geçmeden tekrar hamile kaldım,ay nasıl bakacaksın ay çok zor ay bunları ayağa kaldırmak var ay şu bu olacak laflarına kulaklarımı tıkadım. Sezeryanlı olmasaydım 2 sene sonra 3.çocuğu da yapacaktım fakat üst üste olduğu için 5 sene beklemeye karar verdim. Çocuklarımı belki özel okullarda okutamam hiç sorun değil,pahalı oyuncaklar alamam,kurslara gönderemem belki ama eminim ki onlara elimden geldiğince insan olmayı öğreticem,bu herşeyden daha önemli. Allah nasip ederse ve sağlığım el verirse 4.çocuğu bile düşünürüm. Zengin değiliz ama çok şükür çocuklarımıza lüks içinde olmasa bile çok da güzel bakarız Allah'ın izniyle. Konu sahibesi eşinizi bir an önce ikna edin,evladınızı kardeşsiz bırakmayın.