- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- 438
Arkadaşım tercih senin maddi manevi yetttigini söylüyosun ben inanıyorum boşver takma kimseyiAnnem sadece 5dk uzaklıkta ve günde 3 defa oraya gidiyorum. 15 aylık bebeğim ve o yasa geldiğinde çoğu kişi isteyerek sütten kesiyor zaten. Emdiğinde yemek yemiyor ve kilo almıyordu. Bu doğal bi süreç bebek olmasa da sütten kesmem gerekecekti.
İşte eleştiri için yazınca böyle oluyor. Kızım 15 aylık ve sadece emiyordu ve doğal olarak yetmiyordu. Yemeğe geçmemiz gerekti bu şekilde daha kontrollü oldu. Sadece 5dk lık mesafededir. 6 aylık değil 4 aylık hamileyim. Herşey birbirine karışmış :)
Canım sen kendini açık bulmak için fazla zorluyorsun. Hiç bir yerde abla demedim dürüstsen bul karşıma getir. Yardımcı 3 haftadır haftada 5 gün yarım gün geliyor okuduğun herşeye uyuşacaktır. Evet eşim devlet memuru ve haram yemedik. Sadece birikimimizi değerlendirdik ve çok şükür kazançlı çıktık. Haram yesem bu kadar mutlu olamazdım eminim. Onlarca değil onca gayrimenkulun dedim. Lütfen okuduğunuzu doğru anlayın. Hiç bir tutarsızlık bulamazsın yazılarımda çünkü yüzde yüz doğruyu söylüyorum boşuna uğraşma benimle.
Sonuç olarak ben yapamam senin yaptığını cesaretine hayranım Allah seni yavrularına bağışlasın