- 22 Temmuz 2014
- 30.203
- 26.918
- 798
ay ben de 2 senedir evlat istiyorum ama henüz ALLAH OL demedi bizim için hayırlı zaman inş tez zamandır beklemedeyim bence canım ikinci bir evlat olmalı kardeş gibi olmaz ben de 2 kardeşim bir erkek kardeşim var aramızda 10 yaş var keşke bir de kız kardeşim bacım olsaydı ..Evet tek sebebi maddiyat, ona göre çocuğumuza şu an saglayabildiğimiz imkanları azaltmak haksızlıkmış, eşim kendi de tek çocuk ve kardeş duygusunu bilmiyor ve bilmediği için de çok da önemli birşey olarak görmüyor. Bir çocuk daha yapmak bencilce bir karar olup çocuğumuzun gelecegınden çalmak ona göre![]()
çocuk varlığı da bilecek yokluğu da hem benim çevremdeki tek evlatlı ailelerin çocukları da çok şımarık da demek istemiyorum da mesela kaynımın tek kızı var bize geliyor 11-12 yaşındaki çocuk meyvesuyunun markasını beğenmiyor yani bunlar da mesela tek kaynım çalışıyor memur bir aile ama her şeyi evlatlarına yapıyorlar bu yanlış bence...
çocuk öyle de böyle de büyür demiyorum kardeş bambaşkadır ona da olur çocuk bereketiyle gelir şimdiki evladınızın bir imkan azalması olur diye bir şey olmaz bence ilerde çok pişman olursun