Ikinci çocuk

Gokkusagiperisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
141
Puanlar
33
Arkadaşlar merhaba ben ve esim ikinci cocuk istiyoruz bebeğimiz 13 aylik sizce erken mi benim gibi düşünüp cocuk olunca zorlanan oldu mu??

valla göreceğiz ben de oğlum 9 aylıkken hamile kaldım. zaten 1-1.5 yasına gelince korunmayı bırakırız diyorduk ama korunurken nasip oldu ilk zamanlar biraz ürküyordum ama su an saçma bir özgğven geldi, hayırlısı

Bende aşırı korkuyorum ama sebepsiz yurt dışında yaşıyorum yani destek alabileceğim kimse yok bide sezaryen doğum oldu ilki ona da korkuyorum

Bende aşırı korkuyorum ama sebepsiz yurt dışında yaşıyorum yani destek alabileceğim kimse yok bide sezaryen doğum oldu ilki ona da korkuyorum
ben de oğlumu desteksiz büyüttüm. doğum konusunda ben vajinal yaptım ilk doğumu bu yüzden o konuda bir endişem yok. ama bebeğim zaten yürümeye basladığından beri çok kolaylaştı bakımı. uykusu vs düzene girdi. bu yüzden sanırım biraz daha güveniyorum kendime

Doğumdan değil sadece tekrardan sezaryen olurum diye korkum o aslında inşallah zorlanmam benim kızımda yuruyor ama dişleri cikiyor ve uyumuyor doğru dürüst

Bence kardes olmasi muhtesem birsey ...
benim kizlarimin arasinda tam 2 yas 7 ay var.
6 digeri 4 yasinda. Yukarida odalarinda simdi oynuyorlar.
Ilk zamanlar elbette yorucu oluyor ama ne kolay ki bu hayatta.
Rabbom hepimizi sağlık sıhhat afiyet versin inşallah.

Amin yaa cok guzel bisi burda 3 yaşında okula başlıyorlar pek zorlanmam diye tahmin ediyorum ama bakalım hayırlısı

Senin doğumun gelmiş hiç fark etmemişim, hamile miydin seennn
Saglicakla gelsin hayırlı uğurlu olsun

Bence gayet iyi
Ben oğlumun 4 yaş doğum gününden az zaman önce hamile olduğumu öğrendim. Araları yaklaşık 4.5 yaş. Bence geç kalmışım

`