- Emoji Skoru
- 141
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi Gokkusagiperisi
Arkadaşlar merhaba ben ve esim ikinci cocuk istiyoruz bebeğimiz 13 aylik sizce erken mi benim gibi düşünüp cocuk olunca zorlanan oldu mu??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aşırı korkuyorum ama sebepsizvalla göreceğizben de oğlum 9 aylıkken hamile kaldım. zaten 1-1.5 yasına gelince korunmayı bırakırız diyorduk ama korunurken nasip oldu
ilk zamanlar biraz ürküyordum ama su an saçma bir özgğven geldi, hayırlısı
![]()
ben de oğlumu desteksiz büyüttüm. doğum konusunda ben vajinal yaptım ilk doğumu bu yüzden o konuda bir endişem yok. ama bebeğim zaten yürümeye basladığından beri çok kolaylaştı bakımı. uykusu vs düzene girdi. bu yüzden sanırım biraz daha güveniyorum kendimeBende aşırı korkuyorum ama sebepsizyurt dışında yaşıyorum yani destek alabileceğim kimse yok bide sezaryen doğum oldu ilki ona da korkuyorum
![]()
Doğumdan değil sadece tekrardan sezaryen olurum diye korkum o aslında inşallah zorlanmam benim kızımda yuruyor ama dişleri cikiyor ve uyumuyor doğru dürüstben de oğlumu desteksiz büyüttüm. doğum konusunda ben vajinal yaptım ilk doğumu bu yüzden o konuda bir endişem yok. ama bebeğim zaten yürümeye basladığından beri çok kolaylaştı bakımı. uykusu vs düzene girdi. bu yüzden sanırım biraz daha güveniyorum kendime
Evet yapicam beraber büyürler hem iyi oluryap kız daha iyi bence.
Amin yaa cok guzel bisi burda 3 yaşında okula başlıyorlar pek zorlanmam diye tahmin ediyorum ama bakalım hayırlısıBence kardes olmasi muhtesem birsey ...
benim kizlarimin arasinda tam 2 yas 7 ay var.
6 digeri 4 yasinda. Yukarida odalarinda simdi oynuyorlar.
Ilk zamanlar elbette yorucu oluyor ama ne kolay ki bu hayatta.
Rabbom hepimizi sağlık sıhhat afiyet versin inşallah.
Allah gönlünüze göre versin inşallahYaşım genç olsaydı kesinlikle bende isterdim
Senin doğumun gelmiş hiç fark etmemişim, hamile miydin seennnvalla göreceğizben de oğlum 9 aylıkken hamile kaldım. zaten 1-1.5 yasına gelince korunmayı bırakırız diyorduk ama korunurken nasip oldu
ilk zamanlar biraz ürküyordum ama su an saçma bir özgğven geldi, hayırlısı
![]()
Benim yaşım 26 ben beraber büyüsünler istiyorumYaşlarınız kaç,eğer yaşınız müsait ise 2-3 sene beklenebilir ama 35 civarı iseniz siz uygun bence araları
Evet 4 yas biraz büyük benceBence gayet iyi
Ben oğlumun 4 yaş doğum gününden az zaman önce hamile olduğumu öğrendim. Araları yaklaşık 4.5 yaş. Bence geç kalmışım![]()
Daha çok gençsiniz en az 3 yas olsa sizin içinde kolay olabilir gibi yine de birlikte büyümüş olurlar hatta belki birkaç yıl sonra da 3.yü düşünürsünüz,yasınız idealBenim yaşım 26 ben beraber büyüsünler istiyorum