ikinci çocuk ????

twins scorpion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.892
1.250
83
36
merhaba hanımlar tecrübeli annelerden fikir almaya ihtiyacım var.benim 5 buçuk yaşında bir oğlum var.ikinciyi istiyoruz ama 7 aydır olmuyor.benim hipotiroidim var bunun zorlaştırdığını söyledi doktorlar.şimdilik beklemedeyim ama biraz da tereddütlerim var açıkçası.oğlum zor bir bebeklik geçirdi çok sık hasta oldu biraz da büyüme geriliği var.ve seneye okul çağı başlamış olacak ama eşim bir yıl daha göndermeyelim rapor alalım biraz kendini toparlasın diyor ben ne karar vereceğimi bilemiyorum bu konuda.eğer bir ay sonra hamile kalsam ve çocuğum 1.sınıfa başlasa ekim ayında bebek gelecek ama başlamayıp 1 yıl ertelense okula başladığında bebek 1 yaşında olacak sizce ben hangi zamanı seçmeliyim?çalışan bir kadınım bu arada temmuz ayında memur olarak atandım iş konusunda ya da maddiyat konusunda şüphem yok bebek bereketiyle gelir.zira ilk çocuğuma hamileyken çalışmıyordum ve eşim de sigortalı işte değildi.bebeğe hamile kaldım eşim iş buldu çok şükür ki.şimdi siz tecrübeli annelerden yardım almak istiyorum bana bir yol gösterin!!!!!

Canım bizim hesap kitabımız tutmaz ki.

Belki bir pedagogla görüşür oğlun ya da gideceği okuldaki öğretmen ve müdürler de rapor alın vs derse ona göre davranırsınız. Ben erken başlatılmamasından yanayım, o ayrı.

Gelelim ikinci bebeğe. Erteledikçe daha da zorlaşıyor bu kararı vermek. Madd manevi gücünüz varsa yapın gitsin. Gerisini hesaplamayın, zaten tutmuyor hesaplar..

Canım bizim hesap kitabımız tutmaz ki.

Belki bir pedagogla görüşür oğlun ya da gideceği okuldaki öğretmen ve müdürler de rapor alın vs derse ona göre davranırsınız. Ben erken başlatılmamasından yanayım, o ayrı.

Gelelim ikinci bebeğe. Erteledikçe daha da zorlaşıyor bu kararı vermek. Madd manevi gücünüz varsa yapın gitsin. Gerisini hesaplamayın, zaten tutmuyor hesaplar..
haklsın canım 7 ay oldu çalışmalara başlayalı ama olmuyor işte olmayınca.eşimde erken gitmesin diyor zaten ufak tefek diyor kreşe gidiyor şimdi de gerçi ama okul sorumluluğuna sokmayalım bir yıl daha toplasın kendini diyor ben de zaten biraz daha uzatırsam hiç yapamayacağım gibi geliyor kafam çok karışık anlayacağın

haklsın canım 7 ay oldu çalışmalara başlayalı ama olmuyor işte olmayınca.eşimde erken gitmesin diyor zaten ufak tefek diyor kreşe gidiyor şimdi de gerçi ama okul sorumluluğuna sokmayalım bir yıl daha toplasın kendini diyor ben de zaten biraz daha uzatırsam hiç yapamayacağım gibi geliyor kafam çok karışık anlayacağın

Hayırlısı olsun. Çiftlerin Protein tüketmesi hamile kalma şansını arttırıyor. Bir de rahim filmi çektiriyorlar yolları açılsın kolauca hamile kalınsın diye..
Oğlun için de daha şimdiden dert etme zaten kreş öğretmenleri de bu şocuk okula hazır veya değil diye yılsonunda bilgilendirirler..

Hayırlısı olsun. Çiftlerin Protein tüketmesi hamile kalma şansını arttırıyor. Bir de rahim filmi çektiriyorlar yolları açılsın kolauca hamile kalınsın diye..
Oğlun için de daha şimdiden dert etme zaten kreş öğretmenleri de bu şocuk okula hazır veya değil diye yılsonunda bilgilendirirler..
büyük ihtimalle göndermeyeceğiz sanırım canım ezberlerde ya da okulda problemi yok bağışıklık yetmezliği var çok sık hasta oluyor bu yüzden göndermeyelim 1 yıl daha dursun diyoruz sonuçta kreş ortamıyla normal okul ortamı arasında çok fark var.inşalalh olur.protein tüketmeyi deneyeceğim rahim filmi çektirmedim doktora gitmedim yani daha dahiliye doktorum hipotroidi hastalığımın gebeliği baskılayabileceğini söyledi.

büyük ihtimalle göndermeyeceğiz sanırım canım ezberlerde ya da okulda problemi yok bağışıklık yetmezliği var çok sık hasta oluyor bu yüzden göndermeyelim 1 yıl daha dursun diyoruz sonuçta kreş ortamıyla normal okul ortamı arasında çok fark var.inşalalh olur.protein tüketmeyi deneyeceğim rahim filmi çektirmedim doktora gitmedim yani daha dahiliye doktorum hipotroidi hastalığımın gebeliği baskılayabileceğini söyledi.

Hakkınds hayırlıso olsun inş. Bir doktora gözük en azından stres olmazsın vakit kaybetmezsin. Bir arkadaşım yaşları geçtiği için evlenir evlenmez aşılama yaptırmıştı. Niye bekleueyim ki demişti.

Hakkınds hayırlıso olsun inş. Bir doktora gözük en azından stres olmazsın vakit kaybetmezsin. Bir arkadaşım yaşları geçtiği için evlenir evlenmez aşılama yaptırmıştı. Niye bekleueyim ki demişti.
gitmekde fayda var sanırım bir kere gitmiştim kadın doğuma ama adet kanamam çok geliyordu o yüzden gitmiştim.doktorda hamilelik düşünüp düşünmediğimi sordu bende istiyoruz ama olmuyor dedim primolut-n diye bir ilaç verdi hem kanamayı azaltır hemde hamile kalmana yardımcı olur diye bakalım hayırlısı

çocuk 1 sınıfa başlaığında bebek olmamalı 2 sınıfa geçince yapın çünkü 1 sınıf insanı çileden çıkarıyor emin olun

Back
X