- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
merhaba hanımlar tecrübeli annelerden fikir almaya ihtiyacım var.benim 5 buçuk yaşında bir oğlum var.ikinciyi istiyoruz ama 7 aydır olmuyor.benim hipotiroidim var bunun zorlaştırdığını söyledi doktorlar.şimdilik beklemedeyim ama biraz da tereddütlerim var açıkçası.oğlum zor bir bebeklik geçirdi çok sık hasta oldu biraz da büyüme geriliği var.ve seneye okul çağı başlamış olacak ama eşim bir yıl daha göndermeyelim rapor alalım biraz kendini toparlasın diyor ben ne karar vereceğimi bilemiyorum bu konuda.eğer bir ay sonra hamile kalsam ve çocuğum 1.sınıfa başlasa ekim ayında bebek gelecek ama başlamayıp 1 yıl ertelense okula başladığında bebek 1 yaşında olacak sizce ben hangi zamanı seçmeliyim?çalışan bir kadınım bu arada temmuz ayında memur olarak atandım iş konusunda ya da maddiyat konusunda şüphem yok bebek bereketiyle gelir.zira ilk çocuğuma hamileyken çalışmıyordum ve eşim de sigortalı işte değildi.bebeğe hamile kaldım eşim iş buldu çok şükür ki.şimdi siz tecrübeli annelerden yardım almak istiyorum bana bir yol gösterin!!!!!