- 21 Ağustos 2011
- 230
- 80
- 118
- Konu Sahibi pembeseker06
merhaba kızlar ben daha öncede bi konu açmıştım kazayla hamile kalmak diye...
Korunurken hamile kaldım oysa birinci çocuk için cok ugrasmıstık
Bu bebegim Allahın bi hediyesi
Süpriz diye çıkıverdi bi anda
Ve ben buna gerçekten hazır değildim... Bunun bi çok sebebi var aslında başta kızım çok kucuk 21 aylık ve bana çok baglı bende ona
Annesiz büyüdügüm için fazla baba sevgiside görmedigim için kızım benim herşeyim oldu (annem babam arkadasım..) gurbettetim bide kimse yok kızımdan bi saat ayrı kalamam o derece bağlıyım... Hatta doguma giderken ne yapıcam onu düşünüyorum.. Kızım ne yer ne içer uyurmu vs...
Hamile olmadan önce kafamda tek cocuklu bi aile profili vardı hiç ikinciyi düşünmezdim...
Neyse kızlar uzatmıyım...
Şimdi 37 haf girmek üzereyim
2. Cocugumuda 1. Kadar severmiyim?( 2 çocugu olanlar sorum size??)
Birde aralarında denge nasıl saglanıcak siz nasıl yapıyorsunuz..eşit ilgi sevgi verebiliyormusunuz gerçekten?
Her gece bunları düşünüyorum uyuyamıyorum sanki kızıma haksızlık oldu küçük
Sonrada karnımdaki oynamaya başlıo bu sefer ona üzülüyorum vicdan yapıorm
Bana bi akıl verin nolur çok bunaldım birden fazla çocuklu olmak nasıl bişey?
Aralarında 2 yaş olması nasıl??
(İkiside kız)
Korunurken hamile kaldım oysa birinci çocuk için cok ugrasmıstık
Bu bebegim Allahın bi hediyesi
Süpriz diye çıkıverdi bi anda
Ve ben buna gerçekten hazır değildim... Bunun bi çok sebebi var aslında başta kızım çok kucuk 21 aylık ve bana çok baglı bende ona
Annesiz büyüdügüm için fazla baba sevgiside görmedigim için kızım benim herşeyim oldu (annem babam arkadasım..) gurbettetim bide kimse yok kızımdan bi saat ayrı kalamam o derece bağlıyım... Hatta doguma giderken ne yapıcam onu düşünüyorum.. Kızım ne yer ne içer uyurmu vs...

Hamile olmadan önce kafamda tek cocuklu bi aile profili vardı hiç ikinciyi düşünmezdim...
Neyse kızlar uzatmıyım...
Şimdi 37 haf girmek üzereyim
2. Cocugumuda 1. Kadar severmiyim?( 2 çocugu olanlar sorum size??)
Birde aralarında denge nasıl saglanıcak siz nasıl yapıyorsunuz..eşit ilgi sevgi verebiliyormusunuz gerçekten?
Her gece bunları düşünüyorum uyuyamıyorum sanki kızıma haksızlık oldu küçük
Sonrada karnımdaki oynamaya başlıo bu sefer ona üzülüyorum vicdan yapıorm

Bana bi akıl verin nolur çok bunaldım birden fazla çocuklu olmak nasıl bişey?
Aralarında 2 yaş olması nasıl??
(İkiside kız)