Ikinci el uygulamasi dolandirildim.

Mericeyncim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
164
73
28
hanımlar ikncı el eşya satılan bir uygulama uzerinden ayakkabı aldım.satici sayfasına iki adet fotoğraf koymuş özel mesaj bölümünden iletişime geçtim
Urun orijinal mi diye sordum evet dedi.urunun orijinal olduğunu gösteren ic etiket resmini istedim yolladı.ayaginda yaşadığı bir sakatlıktan dolayi bir daha giyemeyeceğini o yuzden uyguna sattığını beyan etti.bugun kargo geldi ne göreyim sahte urun.verdigim para cok bisey değil ama üzüldüm.hakkimi aramak istiyorum tuketici hakem heytine başvursam sonuc alabilir miyim?ayrıca uygulamayı mi direk saticiyi mi şikayet etmeliyim?

Hayir onaylamadim ama uygulamadan iletişime geçtim yetkililerle durumu açıkladım iade edemeyeceğimi söylediler.otomatik olarak 24 saat içerisinde onaylanacakmis.gardrops

hanımlar ikncı el eşya satılan bir uygulama uzerinden ayakkabı aldım.satici sayfasına iki adet fotoğraf koymuş özel mesaj bölümünden iletişime geçtim
Urun orijinal mi diye sordum evet dedi.urunun orijinal olduğunu gösteren ic etiket resmini istedim yolladı.ayaginda yaşadığı bir sakatlıktan dolayi bir daha giyemeyeceğini o yuzden uyguna sattığını beyan etti.bugun kargo geldi ne göreyim sahte urun.verdigim para cok bisey değil ama üzüldüm.hakkimi aramak istiyorum tuketici hakem heytine başvursam sonuc alabilir miyim?ayrıca uygulamayı mi direk saticiyi mi şikayet etmeliyim?
Satıcıyı uygulamaya şikayet edin

Bazı uygulamalar alıcı haklarını korumuyor.
Hangi uygulama bilmiyorum ama..
Siz ne kadara aldınız? Mesela piyasası 400 olan bir ayakkabıyı 100 liraya 2.el dahi alamazsınız, orijinal değildir. Durum böyle ise sizde de hata vardır.

Malesef tokatçılar heryerde ve iç etiket dış etiket sahte fatura herşeyi yapıyorlar..

Hatta Z ile başlayan bir firmanın belli başlı ürünlerini kopya yapıp birebir mağazaya gidip onu değiştirip sonrasında iade talep ediyor.

Parayı cukkalıyor yani dolandırıcılar herşeyi yapıyor.

O uygulamalar varya çoğu fake.ben birtanesiyle kavga ettim benim arkadaşımın ablası louis vuitton da suadiyede çalışıyor arada gittiğimde hep ürünlere bakarım ama bakarım hepsi 5.000₺ den başlıyor neyse d ile ilgili uygulama da 1500₺ çanta louis hemde arkadasım alayım orjinal dio etiket var falam o çanta nın orjinali 39.000₺ ikinci eli 17000 civarı gerçek bu ifşa ettim heryerden kapattı hesabını ama başka hesap acmıştır.

Dikkatli olun güzel hanımlar ♥️

Sizin iade hakkınız var... gereğini yapmaları gerek

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-18-19-59-45.webp
    Screenshot_2020-08-18-19-59-45.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 139
Uygulama da bu tip durumları bildirebileceginiz bir işlem yok mu?
Hangi uygulama bu merak ettim neden isim vermediniz. Neticede güvenli değilse bizlerde kullanmayız . Ben de bazı uygulamalat kullanıyorum ama hiç sorun yaşamadım

Nasıl ya? Uygulamanın sahte ürün ise iade hakkınızı kabul etmesi gerekir. Reddederken ne açıklama yaptılar?

Gardropsta ürün orijinal değilse iade hakkınız var. Satıcıyla olan konuşmalarınızın ekran görüntüsünü falan atın iletişime geçin.

Nasıl ya? Uygulamanın sahte ürün ise iade hakkınızı kabul etmesi gerekir. Reddederken ne açıklama yaptılar?
Ben de şaşkınım mesajlarımızı var kabul ediyor urun orijinal diye.konuyu ilettim gardrops ekibine ancak iade hakkım satici rıza gösterirse oluyormus.

Ben de şaşkınım mesajlarımızı var kabul ediyor urun orijinal diye.konuyu ilettim gardrops ekibine ancak iade hakkım satici rıza gösterirse oluyormus.
Normalde satıcı rıza gösterirse ama ürün sahte ise kabul edilmesi lazım.. iade talebi oluştururken bildirdiniz mi sahte olduğunu?

Back
X