Ikinci el uygulamasi dolandirildim.

Ürünün orijinal olmadığını belirttiniz mi ?
Tabi belirttim.urunun tanıtım sayfasında iki adet fotoğraf var.o sayfada orijinal yada replika diye belirtmemis.ben de mesaj ile sordum. Evet orijinal diyor ve bana herhalde netten bulduğu bir etiket fotoğrafı atıyor.bende bunun üzerine alıyorum.mesajlar duruyor hepsini belirttim.gardrops ekibi de diyor ki urun sayfasındaki fotoğraftan farklı mi hayir o zaman iade edemezsin ancak satici kabul ederse iade edersin.

Ürünün orijinal olmadığını belirttiniz mi ?
Ben terlik almıştım o siteden. 38 yerine 40 gelmiş hemen iade talebi oluşturdum kabul ettiler.
Tabi belirttim.urunun tanıtım sayfasında iki adet fotoğraf var.o sayfada orijinal yada replika diye belirtmemis.ben de mesaj ile sordum. Evet orijinal diyor ve bana herhalde netten bulduğu bir etiket fotoğrafı atıyor.bende bunun üzerine alıyorum.mesajlar duruyor hepsini belirttim.gardrops ekibi de diyor ki urun sayfasındaki fotoğraftan farklı mi hayir o zaman iade edemezsin ancak satici kabul ederse iade edersin.

Sakın yanlarina bırakma. Gardrops la irtibata geç tüketici mahkemesine gideceğini tazminat davası açacağını söyle. Başından savmaya çalışıyorlar.

Şuan Gardrops un şikayetlerini okudum. Aman allahım ne kadar mağdur var. Sizde şikayetlerinizi gereken yerlere yapın bence.

uygul
hanımlar ikncı el eşya satılan bir uygulama uzerinden ayakkabı aldım.satici sayfasına iki adet fotoğraf koymuş özel mesaj bölümünden iletişime geçtim
Urun orijinal mi diye sordum evet dedi.urunun orijinal olduğunu gösteren ic etiket resmini istedim yolladı.ayaginda yaşadığı bir sakatlıktan dolayi bir daha giyemeyeceğini o yuzden uyguna sattığını beyan etti.bugun kargo geldi ne göreyim sahte urun.verdigim para cok bisey değil ama üzüldüm.hakkimi aramak istiyorum tuketici hakem heytine başvursam sonuc alabilir miyim?ayrıca uygulamayı mi direk saticiyi mi şikayet etmeliyim?
uygulamayla iletişime geçin ürünü resimleyip atın resimleri onlar yardımcı olurlar

Malesef tokatçılar heryerde ve iç etiket dış etiket sahte fatura herşeyi yapıyorlar..

Hatta Z ile başlayan bir firmanın belli başlı ürünlerini kopya yapıp birebir mağazaya gidip onu değiştirip sonrasında iade talep ediyor.

Parayı cukkalıyor yani dolandırıcılar herşeyi yapıyor.

O uygulamalar varya çoğu fake.ben birtanesiyle kavga ettim benim arkadaşımın ablası louis vuitton da suadiyede çalışıyor arada gittiğimde hep ürünlere bakarım ama bakarım hepsi 5.000₺ den başlıyor neyse d ile ilgili uygulama da 1500₺ çanta louis hemde arkadasım alayım orjinal dio etiket var falam o çanta nın orjinali 39.000₺ ikinci eli 17000 civarı gerçek bu ifşa ettim heryerden kapattı hesabını ama başka hesap acmıştır.

Dikkatli olun güzel hanımlar ♥
hele pan....ra marka takılar yüzde doksanı sahte çinden geliyor mağazada bile ayırt edemiyorlar çoğunu çünkü orda çalışanlar da tecrübe yok ayırt edecek sertifikası nı kutusunu da attım diyorlar ya da bir orjinal kutu satın alıp tüm ürünleri o kutuyla resimliyorlar

Şuan Gardrops un şikayetlerini okudum. Aman allahım ne kadar mağdur var. Sizde şikayetlerinizi gereken yerlere yapın bence.
ben d.....p adlı sited e hem alıp hem de satıyorum kendi eşyalarımı.bir kere sahte gu...s çanta gönderen oldu anında siteye bild,rdim hemen iade edildi .bir alıcı da benim sattığım çantaya replika deid beğenmediği için öyle iade edecekti o üründe siteye gitti sonra orjinal çıkınca alıcıya geri gönderdiler 2 katı kargo ücretiyle :KK48: :KK48:

ben d.....p adlı sited e hem alıp hem de satıyorum kendi eşyalarımı.bir kere sahte gu...s çanta gönderen oldu anında siteye bild,rdim hemen iade edildi .bir alıcı da benim sattığım çantaya replika deid beğenmediği için öyle iade edecekti o üründe siteye gitti sonra orjinal çıkınca alıcıya geri gönderdiler 2 katı kargo ücretiyle :KK48: :KK48:
Dolap gardropsa göre daha güvenli o zaman.

Hayir onaylamadim ama uygulamadan iletişime geçtim yetkililerle durumu açıkladım iade edemeyeceğimi söylediler.otomatik olarak 24 saat içerisinde onaylanacakmis.gardrops
O gardrops kadar lanet bi uygulama yok zaten hediye diye aldiğim sıfır oldugunu hic kullanilmadigını aciklamaya yazmıs birinin gonderdigi ayakkabi berbat otesiydi bide belirttim hediye diye gardrops a ilettigimde 2 el urun aliyorsunuz ne bekliyorsunuz deyip kendisi onayladi halbuki benim onay vermeme daha 3 gun vardı oyle berbat sacma bi uygulama ki kullanmiyorum artik umarim sonuc alirsiniz calisanlarıda berbat insanlar

orda satışta daha az komisyon kesiyorlar galiba hiç kullanmadım ama benim kullandığım sitede eskiden yüzde 17 idi şimdi yüzde 10 kesiyor ve ilgileniyorlar alıcı ve satıcılarla .ben bir kazak satmıştım ürünün kolları kısa gelmiş beden de iade olmamasına ragmen site iade talebini kabul etmişti alıcının

Yanlış bilmiyorsam bir ürünü piyasa değeri bayağı altında aldığınızda, o ürüne dair ‘sahte, kaçak, defolu vb’ şeyleri göze almış oluyorsunuz, dolayısıyla bu kusurlarla iade şansınız bulunmuyor.
2. Eli üçbinden başlayan ürünü, beşyüze aldıysanız, site iade etmeyebilir.

Ben de şaşkınım mesajlarımızı var kabul ediyor urun orijinal diye.konuyu ilettim gardrops ekibine ancak iade hakkım satici rıza gösterirse oluyormus.
Ben de dolap uygulamasında benzer bir durum yaşadım. Bir elbise almıştım ama kalıbı küçükmüş, iade etmek istediğimde satıcı kabul etmediği için iade olmadı ve para karşıya geçti.
Bir daha kullanmayarak tepkimi koyuyorum. Elimden gelen sadece bu gibi

Back
X