Ikinci el uygulamasi dolandirildim.

Ben de dolap uygulamasında benzer bir durum yaşadım. Bir elbise almıştım ama kalıbı küçükmüş, iade etmek istediğimde satıcı kabul etmediği için iade olmadı ve para karşıya geçti.
Bir daha kullanmayarak tepkimi koyuyorum. Elimden gelen sadece bu gibi
bedeni iyice soracaksınız ölçmesini isteyin hatta beden de iade olmuyor sebebi de bunu kötüye kullanan alıcılar.ürün eline ulaştığında hoşuna gitmediyse hemen beden olmadı diye uyduranlar çok var.o zaman satıcı iadeyi kabul ederse çok yüklü bir kargo ödüyor boş yere ürünü de satamamış oluyor sebebi bu

Böyle durumlarda iade hakkı olmalı.Yoksa herkes birbirini dolandırır.Zaten orijinallik kodunu sistemin onaylaması lazım hatta.Dolap.com bu anlamda daha iyi,orada geri yollayabiliyorsun ve orijinallik kodu var.Yine iletisime geçin siteyle,olmadı tüketici hakem heyetine gideceğim diyin ve de gidin

İtiraz et diye bir seçenek yok mu?
İtiraz edip fotoğrafları koyup sahte anlatıldığı gibi değil diye beyan ediyordun paran satıcıya aktarılmıyordu ama bu hangi uygulamaydı hatırlamıyorum.
Bence olması gerek öyle bişiy, seçeneklere filan bir bakın siz.

Bence bu konunun linkini de yollayın gardrops uygulamasının yöneticilerine. Sonuçta binlerce kadının olduğu bir platformda adlarını kötüye çıkarmak istemezler. Ben de daha önce bi ayakkabı alıp sonrasında iadesini yapmıştım.

Bu uygulamalari bende kullaniyorum satici rizasiyla alakasi yok mesajlar ekleyip iade talep edin kbul ederler telefon numaralari var ordan arayin birde oyle konusun her zaman iade aliyorlar sasirdim ilk kez sizde duyuyorum kabul etmediklerin

Bu uygulamalari bende kullaniyorum satici rizasiyla alakasi yok mesajlar ekleyip iade talep edin kbul ederler telefon numaralari var ordan arayin birde oyle konusun her zaman iade aliyorlar sasirdim ilk kez sizde duyuyorum kabul etmediklerin
Vallahi o kadar katiller ki elimde mesajlar var en son biz diyeceğimiz dedik der gibi kesip attılar
İtiraz et diye bir seçenek yok mu?
İtiraz edip fotoğrafları koyup sahte anlatıldığı gibi değil diye beyan ediyordun paran satıcıya aktarılmıyordu ama bu hangi uygulamaydı hatırlamıyorum.
Bence olması gerek öyle bişiy, seçeneklere filan bir bakın siz.
İtiraz seçeneği yok maalesef apaçık dolandiriliyorsun ee ne yapalım diyorlar tuhaf

Hayır iade edebiliyorsunuz hemde anında bende kullanıyorum orayı onay vermediyseniz iade işlemini başlatın
Hayir kaç kez iletisime gectim.onayalmadim da anacak otomatik olarak onaylanacak diye geri donus sağlandı.

Back
X