Canlar , ikinci eş olacağım ve bu durum beni ürkütüyor.
Ürküttürüyorlar daha doğrusu herkes ilk eşinden olan çocukların bana kötü davranacağı , biraz akılları erince annelerinden ayrılma sebebi olarak beni göreceklerini rahatsızlık vereceklerini söylüyor. Hayatımda ki adama bakıyorum peşimde pervane yıllardır, hayatının merkezi benim. Asla beni üzmelerine izin vermez gibi geliyor bana ve tanıyanlara ama bilemiyorum...
Bende kendimi asla ezdirmeyeceğim için daha mı büyür olaylar bilemiyorum ki ya...
2.Eş Olan var mı aramızda? Çevresinde olan veya? Nelere dikkat etmek gerek...
Yaşamadan bunları bilemezsiniz, 2. eş olmak derken kuma gitmiyorsunuzki , şuan evleneceğiniz kişi bekar, çocuklarıdan başka sorumluluğu olmayan biri, fakat siin için eşinden boşandıysa birazdaha sizi vicdani olarak yoracak bişey olabilir. ama buradada iş eşinize düşüyor detayları ancak siz biliyorsunuz. Onun duruşu önemli
sizi seviyor ve değer veriyorsa en önemlisi bu , eşinizin çocuklarına ve çevresine karşı duruşu , insanlarında size karşı duruşunu belirleyecektir,
Seviyor, değer görüyor ve değer veriyorsanız, yaşamadan olasılıklar üzerinden vazgemeyin..
benim eşimde bende küçük, benden önce evlilik yaşadı, farklı dinlerdeniz, herkes okadar çok şey söylediki , ama onun bizim sevgimiz karşısında duruşu benim herkese kulaklarımı kapatmamı sağladı
iyikide kapatmışım çok seviyor, ve seviliyorum çok mutluyum, sorun olur diyenlerin bahsettiği hiç birşeyi yaşamadım
sevgiler,