Çocuklara bakamayacağım deme lüksünüzün olmadigini evlendiginizde göreceksiniz :)
Oyle de olmali.
Ama es adayiniz henuz size bundan bahsetmiyor.
Cunku es adayiniz sadece anı yasiyor ve bos sozler veriyor size.
Cunku herhangi bir hastalik ya da ölüm durumunda çocuklar sahipsiz kalacak degiller.
Sizinle bunlari en incesine kadar konusmaliydi sormaliydi ama yapmiyor cunku bi evlenelim de her seyi de yapar mecburen diye dusunuyor.
Ya da diger secenek cocuklara kim bakarsa baksin diyor ve bu da ne kadar sorumsuz ve merhametsiz oldugunun gostergesi oluyor.
Yani mesele ne cocuklar, ne onlarin bakimi, ne sizin sacma sapan cocuklar da kimmis yav, ne bakacagim kafasinda olmaniz ve ne de es adayinizin bunu onemsememesi.
Sorun bunlarin bizim icin sorumsuzluk, merhametsizlik, ici bos sozler olmasi ve bunu net olarak gorebilmemizken sizin icin benim etrafimda pervane cok asik, benden bir cocuk istiyor ihihi olarak gorunmesi ve bunun cidden cok komik bir duruma dusurmesi sizi :)
Allah o cocuklari sizden ve babasindan korusun.
İyi olmak için onun evlatları benimde evlatlarımdır başımda taşırım diye şirinlik yapmam lazım dimi o zaman mutlu olursun bu iyilikle diye yığılırdı yorumlar.
Kimse kimsenin 3 tane çocuğuna bakmaz. 2.ye bile bakmaz kusura bakmayın gerçekçi olun. ( Annesi dururken )
Napacak benim çocuklarıma bakacaksın diye yakamamı yapışsın, bakmak istememem gayet normal dimi.
adam bunu normal karşıladığı için merhametsiz biri doğru mu? :)
Çocuklar için ne yapıyorsunuz ya anlatsanıza biraz.
Ben mesela çocuk esirgeme kurumlarını ziyaret ederim sık sık palyaço olurum, yere yatar eşek olurum at olurum onlara
Para bağışı yapar, o günün yemek masrafını üstlenirim mesela.
İzmir de ki çocuk esirgeme kurumlarının '' çocuk bakım evlerine '' değişeceği isim kampanyasında yayım yapıyorum mesela, kitap okumak için huzur evlerinede giderim bu ayrı.
Sürekli hasta çocuklar için bağış ve yardım toplarım. Kuran hatmi yapan çocuklar için takvim satışlarını destekliyorum mesela bu ara. Bayramlarda yoksul çocukları giydiririm.
Şu anda ihh de olan kahve kampanyasında en baştayım mesela. Haberiniz varmı bu kampanyadan açlıktan ölen yemende ki çocuk kampanyası için mama bağışı ?
Zannetmiyorum...
Beni çocuk düşmanı ilan edip, Sen kimi kimden korumak için dua ediyorsun arkadaşım Allah aşkına?