- 21 Eylül 2017
- 1.286
- 1.969
- 133
- Konu Sahibi cactuslove_
İyi olmak için onun evlatları benimde evlatlarımdır başımda taşırım diye şirinlik yapmam lazım dimi o zaman mutlu olursun bu iyilikle diye yığılırdı yorumlar.
Kimse kimsenin 3 tane çocuğuna bakmaz. 2.ye bile bakmaz kusura bakmayın gerçekçi olun. ( Annesi dururken )
Napacak benim çocuklarıma bakacaksın diye yakamamı yapışsın, bakmak istememem gayet normal dimi.
adam bunu normal karşıladığı için merhametsiz biri doğru mu? :)
Çocuklar için ne yapıyorsunuz ya anlatsanıza biraz.
Ben mesela çocuk esirgeme kurumlarını ziyaret ederim sık sık palyaço olurum, yere yatar eşek olurum at olurum onlara
Para bağışı yapar, o günün yemek masrafını üstlenirim mesela.
İzmir de ki çocuk esirgeme kurumlarının '' çocuk bakım evlerine '' değişeceği isim kampanyasında yayım yapıyorum mesela, kitap okumak için huzur evlerinede giderim bu ayrı.
Sürekli hasta çocuklar için bağış ve yardım toplarım. Kuran hatmi yapan çocuklar için takvim satışlarını destekliyorum mesela bu ara. Bayramlarda yoksul çocukları giydiririm.
Şu anda ihh de olan kahve kampanyasında en baştayım mesela. Haberiniz varmı bu kampanyadan açlıktan ölen yemende ki çocuk kampanyası için mama bağışı ?
Zannetmiyorum...
Beni çocuk düşmanı ilan edip, Sen kimi kimden korumak için dua ediyorsun arkadaşım Allah aşkına?
Bende eşimin çocuğuna bakmıyorum.. En başında '' annesi yaşadığı sürece onunla yaşayacak'' dedi.. Hoş annesi de vermez zaten.. Bize geldiğinde de çoğu işini kendi görüyor zaten.. Önüne koyduğum bir tabak yemek, istediği tatlıyı yapmak, yatağını yapmak bakmaktan sayılmaz.. Nihayetinde ben de annesi var olan bir çocuğa bakmak zorunda değilim.. Çocuk düşmanı mı oluyorum şimdi..?? Tabi ki hayır.. Olması gerektiği kadar müdahale edebilirim.. Çünkü ben onun annesi değil, ablasıyım.. Çocuk ile ilgili kararlara karışma hakkım yoksa, bakmaya da hakkım yok..