İkinci evliliğinizi boşandıktan ne kadar süre sonra yaptınız?

Evlilik zor bir karardır, bir kere tecrübe edince daha da korkak oluyor insan.
Aceleye gerek yok. Biz 1,5 sene flört etmiştik.

Ortalama 7 yıl sonra evlendim. Ama daha önce çıksaydı adamım karşıma evlendirdim yine. O'ndan önce tanıdıklarımla olmadı çeşitli sebeplerle.
Yani hepsiyle zamana bıraktım,evlilik olsun diye temennilerim yoktu. Ama nedense eşimle 2 ay içinde evlendim. Hiç öyle bekliyim,daha iyi tanıyayım demedim. Ayy bilmiyorum diyemedim işte :oops:
Tabi kimseye bunu tavsiye etmem. Deli cesareti yaw :confused:

Çünki mantıklı konuşarak azda olsa beni ikna etti,tereddütlerim olduğunu söyledikçe telkinde bulundu hiç pes etmedi ne dediysem.Her olumsuzluğuma olumlu bir cvbı bir yaklaşımı var.

Bence biraz daha tanıyın çünkü süre çok kısa bana göre
zamana bırakmak en iyisi
Ayrıca isterseniz düğün vs her şeyi istedğiniz gibi yaparsınız kimsenin de karışmaya hakkıyok

5 sene sonra evlendim.
Söz, nişan, nikah, kına, düğün hatta gelin alma bile davullarla zurnalarla oldu.
Herkes ilkinden daha güzel olduğunu söylerdi inanmazdım, haklılarmış...
Aaa ne güzel. Eşimin ailesi beni istemediği için sadece babası geldi düğüne bi kaç saatliğine. Nişan,kına,düğün hepsini benim ailem ve arkadaşlarımızla yaptık. Düğünde eşim polis olduğu için polis evinde oldu aynı kişilerle.
Ama o sıra polisevinde başbakan yardımcıları,vekiller falan vardı. Gelip oturdular düğünde :))
Kalkın diyecek halimiz yok. Bayağı kalabalık oldu sayelerinde. Çaldılar oynadılar bitti :KK70:

Herkesin fikri farklıdır. Bana sorarsan istihare ve istişare.

Çevremde aynı durumda biri vardı. Onlar 1 yıla yakın görüştü sonra evlendiler. İkisi de ilk görüşmeye başlayınca 2 sene olmuştu boşanalı, 1 senede flört sonra evlendiler. Yani remi olarak 3 yıl sürmüştü. Şu anda çok mutlular ve bebekleri olacak yakında.

5 yıl sonra evlendim esimle 5 ay icinde tanisip asik olup evlendim davullu zurnali dugunumde oldu ve cook mutluyum.

Bence taniyosaniz geçen zamanın önemi yoktur ama siz daha yeni tanisiyorsunuz iyice tanıyın önce. Ayrica istiyorsanız bütün evlilik rituellerini de yapın kimseyi ilgilendirmez.

Ayrıldıktan 3 sene sonra evlendim eşimi yaklaşık 7 senedir tanıyodum normal arkadaşlıgımız aşk a dönüştü ama ben ilk an da evlilik olur diye başlamadım.
Düğünümüz,kınamız oldu.
Sizin durumunuz içinse çok iyi tanımalısınız diye düşünüyorum ilk evlilikte zaten sonuç hüsran olunca ikincisindede aynı hataya tekrar düşmemek için daha dikkatli olunmalı

yaşadıklarınızdan sonra biraz temkinli davranmakta fayda var
hemen evlilik düşüncesini aklınıza sokmayın sonra hayal kırıklığı yaşarsınız
ilk olarak tanıyın sevgililik evresini yaşayın emin olduktan sonra bir şeylere devam edin.

Konu biraz eski ama takip ettigim bikac hatunun konularinda goz gezdirirken yazmadan edemedim.

Elbette bi sans vermelisin tanimak icin. Biraz tani.
Yanliz nacizane fikrim, evet bosanmis hatunlar olarak mantigimiz daha agir basiyor bi zaman sonra, ama seni heyecanlandiramiyorsa cokta vakit harcama lutfen..yazdigin seyler sadece mantiga uyan seyler, heyecanlandirdimi kuzum, asil konu o :)

Merhaba arkadaşlar,

Sizin fikirlerinize ihtiyacım var boşandıktan ne zaman sonra 2. evliliğinizi yaptınız?
Düğün yaptınız mı yoksa nikah mı oldu? 2.eş adayınızı nekadar süre tanıdınız.
Ve tekrar güvenip sevebildiniz mi?

Ben resmiyette 1 yıl süren bir evliliği sonlandırdım,çocuğum yok ve nisan'da evden ayrıldım eylülde resmi olarak bitti.
Hiç düşüncemde yokken ve kapılarımı tamamen kapamışken eşi vefat eden çocuğu olamayan ve bana ilk görüşte aşık olduğunu söyleyen bir adam çıktı karşıma zorla ben istemesemde hayatıma girmeye çalışıyor ve evlilik için uğraşıyor.Yaşadığım hayal kırıklıgından sonra güvenim kalmadı ama ya bu o kabus günlerimin mükafatıysa diyorum, çok dualar ettim Rabbim öyle birini çıkarsın ki geçmişte yaşadığım herşeyi unutayım dedim acaba bu kişi dualarımın kabulu mu şans vermeli miyim bilmiyorum.
denemeden bilemezsin

Aslinda daha önce evlenip boşanmış biri olarak siz daha iyi bilirsiniz nasıl bi tutum sergileyeceğinizi.
Bi yerde deneyiminiz var
Mantık ve kalbi eş zamanlı dinleyin derim

Konu biraz eski ama takip ettigim bikac hatunun konularinda goz gezdirirken yazmadan edemedim.

Elbette bi sans vermelisin tanimak icin. Biraz tani.
Yanliz nacizane fikrim, evet bosanmis hatunlar olarak mantigimiz daha agir basiyor bi zaman sonra, ama seni heyecanlandiramiyorsa cokta vakit harcama lutfen..yazdigin seyler sadece mantiga uyan seyler, heyecanlandirdimi kuzum, asil konu o :)
haklısın canım sütten ağzımız yanınca direk mantık çerçevesinde bakıyoruz olaya.Bu arada seni görmek çok hoş ben yaralarımı sardım sayılır sen ne durumdasın :)

Back
X