Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çünki mantıklı konuşarak azda olsa beni ikna etti,tereddütlerim olduğunu söyledikçe telkinde bulundu hiç pes etmedi ne dediysem.Her olumsuzluğuma olumlu bir cvbı bir yaklaşımı var.
Aaa ne güzel. Eşimin ailesi beni istemediği için sadece babası geldi düğüne bi kaç saatliğine. Nişan,kına,düğün hepsini benim ailem ve arkadaşlarımızla yaptık. Düğünde eşim polis olduğu için polis evinde oldu aynı kişilerle.5 sene sonra evlendim.
Söz, nişan, nikah, kına, düğün hatta gelin alma bile davullarla zurnalarla oldu.
Herkes ilkinden daha güzel olduğunu söylerdi inanmazdım, haklılarmış...
3 yıl önce vefat etmişEşi ne zaman vefat etmiş ?
Çok merak ettim açıkçası.
denemeden bilemezsinMerhaba arkadaşlar,
Sizin fikirlerinize ihtiyacım var boşandıktan ne zaman sonra 2. evliliğinizi yaptınız?
Düğün yaptınız mı yoksa nikah mı oldu? 2.eş adayınızı nekadar süre tanıdınız.
Ve tekrar güvenip sevebildiniz mi?
Ben resmiyette 1 yıl süren bir evliliği sonlandırdım,çocuğum yok ve nisan'da evden ayrıldım eylülde resmi olarak bitti.
Hiç düşüncemde yokken ve kapılarımı tamamen kapamışken eşi vefat eden çocuğu olamayan ve bana ilk görüşte aşık olduğunu söyleyen bir adam çıktı karşıma zorla ben istemesemde hayatıma girmeye çalışıyor ve evlilik için uğraşıyor.Yaşadığım hayal kırıklıgından sonra güvenim kalmadı ama ya bu o kabus günlerimin mükafatıysa diyorum, çok dualar ettim Rabbim öyle birini çıkarsın ki geçmişte yaşadığım herşeyi unutayım dedim acaba bu kişi dualarımın kabulu mu şans vermeli miyim bilmiyorum.
haklısın canım sütten ağzımız yanınca direk mantık çerçevesinde bakıyoruz olaya.Bu arada seni görmek çok hoş ben yaralarımı sardım sayılır sen ne durumdasın :)Konu biraz eski ama takip ettigim bikac hatunun konularinda goz gezdirirken yazmadan edemedim.
Elbette bi sans vermelisin tanimak icin. Biraz tani.
Yanliz nacizane fikrim, evet bosanmis hatunlar olarak mantigimiz daha agir basiyor bi zaman sonra, ama seni heyecanlandiramiyorsa cokta vakit harcama lutfen..yazdigin seyler sadece mantiga uyan seyler, heyecanlandirdimi kuzum, asil konu o :)