- 28 Kasım 2010
- 42.428
- 140.944
- 798
- Konu Sahibi Dogangunes1
Aile apartmanına gelin gidip de inanılmaz mutlu olan arkadaşlarım var. Bağımsız bir yere yerleşip de her gün kaynana kayınpeder derdi çeken arkadaşım da var. Önceden bilemezsiniz yani neyin sakıncalı olabileceğini. İki yaşam şeklinin de avantajları var,dezavantajları var. Ben mesela aile apartmanı tercih ederdim şahsen, ama işte dünya hali,neyi isterseniz tam tersiyle imtihan oluyorsunuz ,kvnin kpin en geçimsizi denk geldi bana,daha kendi çocuklarıyla geçinemiyorlar,beni napsınlar? eşim zaten yıllardır görüşmemek için elinden geleni yapan bir adam,taaa benden öncesinde ilişkileri yokmuş. Olayın benimle alakası yok yani, böyle birileri bize tabii ki ev mev vermezdi normal olarak. Keşke verselerdi de ben de rahat etseydim.Gorustgm kışı abdestlı namazlı güzel ahlaklı bı çocuk fakat olurda evlenırsek aıle apartmanı en üst kata gelın gıdıcem. bınada 4 daıre var. anne babası abısı dıdısı bılmem ne. babası üst katı bılerek kıraya vermemıs oğlum evlenırse oturur dıye. fakat ben aıle apartmanı ıstemıyorm ama bunu çocuğa solemedm daha. cocuk kabul eder bence ama ana babası laf eder veya benim hakkmda kötü dusunmelerını ıstemıyormnapcm blmyrm. ben aıle apartmanını idare edemem.
Görüştüğünüz kişiyi sadece abdestine namazına göre değerlendirmeyin. Toplumda abdestli namazlı olarak lanse edilip de dolandırıcının,ahlaksızın,terbiyesizin önde gideni olarak gördüğümüz insanlar da çoğunlukta. Güzel ahlaktan neyi anlıyorsunuz mesela tam olarak? Adamı iyi tanıyın,çevresindeki ilişkilerini iyi inceleyip değerlendirin,öyle karar verin.