• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikıncı evlılıgınse aıle apartmanına gelın gıtmek sakıncalı mı?

babası üst katı bılerek kıraya vermemıs oğlum evlenırse oturur dıye
Bu cümle her şeyi açıklıyor. Oğullarının nerede yaşayacağına bile onlar karar veriyor. Ayrıca burada abdestli namazlı denen adamların ne kadar kötü olabileceklerini çok defa okudum. Benim için bir kriter bile değil. Düzgün ve güvenilir bir erkek nerede yaşayacağımıza sözlümle - nişanlımla - eşimle konuşup beraber karar vereceğiz der. Babam burada yaşayacağımıza karar vermiş diyen birinden koca olmayacağını düşünüyorum. İster oturun ister kiraya verin demiyorlarsa da o aileyle huzur bulamazsınız.

aile apartmanı evet zor ama ekonomik şartlar başka bir şeye müsade etmiyorsa her şartta o eve geri dönersiniz. Zira başkasının evi yerine kendi evimizde oturur o parayı birirktiririz düşüncesi hakim olur.
İkincisi aile apartmanında diğerlerinin ilişki biçimleri de önemlidir. Herkes sınırlarını biliyorsa bu güzel bile olabilir. Yalnızlık çekmezsiniz çocuklarınızo bırakabileceğinizi birileri olur, çocukların oynayacağı başka çocuklar olur.
Başka evde oturmak fikrinin her şartta sizden çıktığı bilineceği için eşiniz ben de istiyorum dese de bu ikna edici olmaz.
Her bir kararın bedeli vardır. Hangisini göze alacağınıza bir bakıp karar verin

Kendinizi 2. evliliğim diye ezmemekle başlayın önce yoksa sizi çok ezerler. Eşiniz bile ezmeye başlar zamanla. Eh eş ailesininde eli armut toplamaz 😬
Aile apartmanıda her zaman pişmanlıktır hiç mutlu olan görmedim. Çoluk çocuk mutlu olur orası ayrı ama siz değil...

Namaz,abdest olayına girmiyorum malum banlanırım. Ama kriter olmadığını söyleyebilirim sanırım kızılmaz buna. Ülkedeki genel bilinç hala bu malesef ama hep diyorum "Kusursuz olan islamiyeti yaşayanlar değil İslamiyet" Çalıp ,çırpıp ,yetim hakkı yiyip abdestinde namazında da olabiliyor insanlar, görmediğimiz bişey değil 😂😂 ( yine durduramadım kendimi affet Mune abla 🤭)

Ben çocuğunda kabul edeceğini sanmıyorum. Niye dışarı kira versin ki. O evin kiraya verilip oranın kiraya verileceğini de sanmıyorum o evin satılıp yeni ev alınacağı da. Adamlar binada yabancı istemiyor. Ancak sizin eviniz varsa olur ya da ben çalışır kirayı öderim derseniz heralde.
Ben yapamam misal özgür ruhlu keyfine düşkün biriyim. Öyle yerde uyum sağlayamam mutsuz olurum mutsuz ederim. Hemen konuşun bu konuyu düşüncelerini öğrenin. En fazla bir yıl oturur sonra çıkarız derse de kaçın.

Gorustgm kışı abdestlı namazlı güzel ahlaklı bı çocuk fakat olurda evlenırsek aıle apartmanı en üst kata gelın gıdıcem. bınada 4 daıre var. anne babası abısı dıdısı bılmem ne. babası üst katı bılerek kıraya vermemıs oğlum evlenırse oturur dıye. fakat ben aıle apartmanı ıstemıyorm ama bunu çocuğa solemedm daha. cocuk kabul eder bence ama ana babası laf eder veya benim hakkmda kötü dusunmelerını ıstemıyorm 😒 napcm blmyrm. ben aıle apartmanını idare edemem.
Kafalara gel .Bunun ilkle sonla alakası yok aile binası pişmanlıktır hiç okuyup işitmiyor musunuz?
Daha önce tecrübe etmiş ama ders almamışsiniz o kırılır bu küser diye düşüncelerini söyleyememek rüzgarda esen yaprak gibi cansız,ruhsuz, kişiliksiz kim nereye isterse oraya savrulmak ......

benim hakkmda kötü dusunmelerını ıstemıyorm
O evde otursan da oturmasan da sonuc ayni olacak
O yuzden oturmamayi sec 😬
Ayrica abdestli namazli yazmani anlayamadim 🤷‍♀️
Beni kirmaz kabul eder daha soylemedim demissin ama
Ana baba hakki daha yücedir asil onlari kirmaz cok da heveslenme diyerek yorumumu noktaliyorum. 🥴

Gorustgm kışı abdestlı namazlı güzel ahlaklı bı çocuk fakat olurda evlenırsek aıle apartmanı en üst kata gelın gıdıcem. bınada 4 daıre var. anne babası abısı dıdısı bılmem ne. babası üst katı bılerek kıraya vermemıs oğlum evlenırse oturur dıye. fakat ben aıle apartmanı ıstemıyorm ama bunu çocuğa solemedm daha. cocuk kabul eder bence ama ana babası laf eder veya benim hakkmda kötü dusunmelerını ıstemıyorm 😒 napcm blmyrm. ben aıle apartmanını idare edemem.
Birinci evliliktede onuncu evlilikte de sakıncalı...
Şimdi aman kalbi kırılmasın ay nasıl söylesem ya dediğiniz adam ; tabir-i caizse , canım cicim zamanları geçtiğinde size aslan parçası kesilecek...Ya bırakın aynı çatı altında olmayı aynı muhit ya da mahalle dahi olmamalı her iki taraf içinde...

Türkiye gibi ailelerin iç içe olduğu ve süregelen bir toplumsal kültürel ortamın var olduğunu düşünürsek , bu kültürde yaşamış olan ailesininde sanki siz başka bir yerde yaşıyormuşcasına davranacaklarını hiç sanmıyorum...

Gayet ileri görüşlü diye tabir edilen bir kaynanası olan arkadaşım sırf güzel bir apartman yaptırdıkları için alt alta yaşamayı kabul etti ve en son konuşmamızda özel hayat diye bir şey yok dedi..Çat kapıdalar...Birilerimi geldi bana her kapı birer kere açılıyor kimmiş ne olmuş..Bir yerden alışveriş mi yaptık geldik hemen bir meraklar falan ...

Dr.Ferhat Aslan Aile Apartmanında Yaşayan Çiftlerin Psikolojileri bunu sizde dair düşünen herkes izlemeli...Hatta bu videoyu eş adayına gönderin siz direkt... :KK31:

Kötü düşünsunler sakın gitme

Aile apartmanında oturmaya hayır diyorum. İkinci evliliklerden sonra insanlar daha zor boşanıyor insanlar ne der diye o yüzden daha seçici olmanızı, aklınızda soru işareti kalmadan evlenmenizi tavsiye ederim.

Bırakın sevgiliniz kendi düşünsün siz şartlarınızı açık açık söyleyin ben aile apartmanında oturmam şunu isterim bunu isterim diye. Yapabilecekse birlikte devam ederseniz baktınız yan çiziyor yol verin.

Bu arada namazlı abdestli olması özel hayatının nasıl olacağı ile ilgili bilgi vermiyor ne yazık ki. Dışarıya mükemmel profil çizebilir ama evde o adamdan eser kalmayabilir.

Çocuk sıfatı nedir yahu

İkinci evliliğini yapan sizmisiniz orasını anlamadım ama eğerki öyleyse ve özelliklede çocuğunuz varsa aynı şehirde bile oturmayın derim.

Back
X