İkinci evlilik.deger vermem sorunu

Ya hu hanımefendi sığınma evi öcü mü?
Ne sanıyorsunuz siz sığınma evini?
İnanın insan akrabanın yanında daha çok sığıntı oluyor.Kolay değil öyle akraba yanında kalmak.
Sığınma evleri kadınların yeni bir hayata başlaması için basamaktır.
Tutturmuşsunuz bir negatifsin negatifsin.
Çile çeken kadına aman başında çatı var nasılsa otur evinde desem pozitif mi olacağım?
Masllah herseyi istediğiniz gibi anlıyorsunuz siginma evleri cocuk esirgemeleri mükemmel yerler saniyorunuz ya

Masllah herseyi istediğiniz gibi anlıyorsunuz siginma evleri cocuk esirgemeleri mükemmel yerler saniyorunuz ya
Hanımefendi sığınma evi de çocuk esirgeme de yaşlılar evi de devletindir.
Mükemmel değildir ama çarenizin olmadığı durumlarda ayağa kalkana kadar destek görmektir.

Hakaret etmiyorum zaten bu sozlerim belki sizi kendinize getirmeye yeter de gözünüzu açar oyle davulun sesi uzaktan hos gelir ya olur olmaz yorumlariniz var sizinde
Bal gibi de hakaret ettiniz kişiliğime.
Yorumları en yerinde olan üyelerden biriyim.
Bir de utanmadan hala sözlerim sizi kendinize getirir diyorsunuz.

Hanımefendi sığınma evi de çocuk esirgeme de yaşlılar evi de devletindir.
Mükemmel değildir ama çarenizin olmadığı durumlarda ayağa kalkana kadar destek görmektir.
Devletin olmasi şartların mükemmel oldugu anlamina gelmiyor. Siginma evinde bulunmadim ama bir cok kişiden dinledim cocuk esirgeme yi gozumle gordum masum yavrulara siddet uygulandigini emin olun görseniz insanlara siginma evini cocuk esirgemeyi tavsiye ederken bir daha dusunursunuz

Bal gibi de hakaret ettiniz kişiliğime.
Yorumları en yerinde olan üyelerden biriyim.
Bir de utanmadan hala sözlerim sizi kendinize getirir diyorsunuz.
Siz utanin hanimefendi yorumları en sacma olan uyelerin başını cekiyorsunuz en kotusude ne biliyor musunuz yorumlarinizin yerinde oldugunu sanmaniz

Eviniz kiraymiş kendi eviniz değil.Kusıra bakmayın ama bence bunun size verilen değerle alakası yok. Eşiniz niye kendinin olmayan evin banyosunu yaptırsın ki . Hadi yaptırdı diyelim 6 ay sonra ev sahibinin çık demeyeceği ne malum.. bunlar az paralık tadilatlar değil ki. çıkarsınız sonra istediğiniz gibi bir eve. Bu bir değer ölçüsü değildir bence

Babam yüzünden.tartistik.bosanacaksin yoksa evime gelemezsin dedi.sonra da bana tekmeyi.vurdu.o an kizgindim ve avukata verdim
Her sey mukemmel giderken baban durduk yere boyle bi sey mi yaptı??
Boşanmak cok uc bi nokta; istisnalar disinda kimse kolay kolay veya durduk yere o noktaya gelmez.. Ben mutlu mesut yürüyeceğini sanmıyorum, adam gönlünü hos etmeye uğraşmıyor ki, aksine oyalıyor.. Ne yaparak deger vermesini sağlayabilirsin?

Eski esle barissaniz da barismasaniz da bi is bakin kendinize. Bosanali 5-6 ay olmus neden bunca zaman calismadiniz?

Back
X