ikinci evlilik hakkında..yardım..

OmurlukDegilSeyirlikOldu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
409
8
26
İstanbul
Kızlar Merhaba,

19 yaşımda yanlış bir evlilik yaptım ve 2 buçuk sene sürdü ve 1 sene önce boşandım.4 aydır hayatımda biri var ve ciddi düşünüyoruz.Sevgilimi seviyorum.Ailesinin bayramda ziyaretlerine gidip tanıştım.Onlarda beni çok sevdiler ve biz temmuz ayında evlenmeyi düşünüyoruz.Şimdi ben 23 o 28 yaşında.
Fakat sorun şu ki,erkek arkadaşım eğer ailen bu kadar kısa zamanda evliliğe nasıl karar verdin diyerek seni üzerlerse 2014 te evlenelim diyor.Ben maddi manevi tüm imkanlar hazır olduğu için,evlilik hayatını,kendi düzenimi kurmayı sevdiğim ve onunla mutlu olacağımıza inandığım için temmuz 2013 te evlenelim istiyorum.Boşandıktan 1 buçuk sene sonra evlenmiş olacağım böyle olursa.Sizce kısa biz zaman mı kızlar? Önemli olan aradaki zaman mıdır yoksa gerçekten inanmak mı? Babama açacağım bu konuyu ne diyecek çok merak ediyorum..Bana yardımcı olursanız çok sevinirim...Şimdiden teşekkürler..

Kızlar Merhaba,

19 yaşımda yanlış bir evlilik yaptım ve 2 buçuk sene sürdü ve 1 sene önce boşandım.4 aydır hayatımda biri var ve ciddi düşünüyoruz.Sevgilimi seviyorum.Ailesinin bayramda ziyaretlerine gidip tanıştım.Onlarda beni çok sevdiler ve biz temmuz ayında evlenmeyi düşünüyoruz.Şimdi ben 23 o 28 yaşında.
Fakat sorun şu ki,erkek arkadaşım eğer ailen bu kadar kısa zamanda evliliğe nasıl karar verdin diyerek seni üzerlerse 2014 te evlenelim diyor.Ben maddi manevi tüm imkanlar hazır olduğu için,evlilik hayatını,kendi düzenimi kurmayı sevdiğim ve onunla mutlu olacağımıza inandığım için temmuz 2013 te evlenelim istiyorum.Boşandıktan 1 buçuk sene sonra evlenmiş olacağım böyle olursa.Sizce kısa biz zaman mı kızlar? Önemli olan aradaki zaman mıdır yoksa gerçekten inanmak mı? Babama açacağım bu konuyu ne diyecek çok merak ediyorum..Bana yardımcı olursanız çok sevinirim...Şimdiden teşekkürler..

Kendini iyice ölç tart arkadaşım.
Bu işin tarihi olmaz kaldı ki boşanmanın üzerinden epey geçmiş.
Şahsen 4. yılıma giricem ben hala cesaret edemiyorum evlenmeye...
Çok mutlu ol inşallah...

bence önemli olan bu kararın dogru olduguna inanmanız..1,5 yıl sonra evlenmişsin 2 yıl sonra evlenmişsin pek birşey farketmez..sen hata yapmadığına inanıyorsan mutluluğu erteleme derim :3:

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yemeli ne aceleniz var hem evlilikten daha heycanlı daha güzel geçen zamanlarınız şimdi ben olsam beklerdim.

Kendini iyice ölç tart arkadaşım.
Bu işin tarihi olmaz kaldı ki boşanmanın üzerinden epey geçmiş.
Şahsen 4. yılıma giricem ben hala cesaret edemiyorum evlenmeye...
Çok mutlu ol inşallah...

Çok teşekkür ederim canım.Bu sefer inanıyorum çok mutlu olacağıma.Çok anlayışlı şu durumda bile beni düşünerek hareket eden çıkarcı bir adam değil..

konuya cevap yazıcam
ve ben ne zaman ayrıldıgımızı hatırlayamadım :S :S suanda soktayım

Kızlar Merhaba,

Yahu bunu. Tarıhımı olur beynın evet dıyosa neden beklıcen bu tıp selerı fazla bekletmıcen walla bunu bılırım zaten bosanlı bıbucuk sene gecmıs daha ne beklıceksın kı

Hem yasınızda ıyımıs
Bu zamanda ewleneck adam bulmakta zor hanı bı etrafına bakarsan

O adamı eger tanıdısan dusunme bekleme bosuna hazırlıklarına basla hayırlı olsun :52:

24 aralıkta ayrıldık.14 şubatta anlaşmalı boşanmayla boşandık..

ben kendımle ılgılı bu tarıhı nasıl olurda hatırlamıyorum bılmıyorum :S :S :s bılmıyorum saka gıbı bı turlu hatırlayuamadım
ama bu ayrılalı 3.kısım oluyor
2010 yılı nısan mayıs mahkemeyı hatırlayamadım :43: :44: bud uruma cok sevındım ve sasırdım :53:
yanı kısacası ben 2012 eylulde evlendım yanı ben esımlede tanıstıgımda ayrılalı 1 sene ıdı oglum 14 aylık ıdı evet hesap bu yanı
evet ben ayrılalı 2.5 sene oldugunda hemen hemen evlenmısım
resmen cocugun dogum tarıhınden cıkardım bu hesabı suanda oglum 33 aylık benım

neyse cok yenı bı kararmı sen hazırmısın sen karar vereceksın buna temmuzda 1 senemı olacak tanısalı bızde 17 aylıkken evlenmıs olduk

pekı aılesı fılan herseyıb ılıyormu senın aılen ılıskını bılmıyormu ?

ben sahsen uzun sure acı cekerek gecırdıgım ıcın o anda hayatımda olan ınsanada mutluluk veremezdım 1 seneyken tanıstıgımızda bıle basta bı 3-4 ay ıyı degıldım

Ne garip di mi boşanma tarihleri?:ssz:
Benim boşanma tarihim de şimdiki sevgilimin doğumgünü mesela...:17:
Heyyyyttt be arkadaşım acayip umut oldun bana!:16:
Rabbim yüzünü hep güldürsün inşallah!:nazar:

ben tarıhımı hatırlamıyorum malesef

ayını bıle anımasayamadım

eskıden evlendıgım ayı bılıyorum ama ayınkacı onuda hatırlıyamıyorum uzun suredır cok kafa yormuyorum ama

buarada ben suanda 25 esım 26 yasında

eskı esım bız ayrıldıgımızda 29-30 yasında ıdı

Ne garip di mi boşanma tarihleri?:ssz:
Benim boşanma tarihim de şimdiki sevgilimin doğumgünü mesela...:17:
Heyyyyttt be arkadaşım acayip umut oldun bana!:16:
Rabbim yüzünü hep güldürsün inşallah!:nazar:

Evet canım başka bişey için istesen bu kadar denk gelmez :) o gün benim için ayrı bi anlamlı zaten..Yeni hayatımın ilk günü :)
Seninde doğru adam karşına çıkar ve ççoookk mutlu olursun inşallah canıı gönülden istiyorum senin için..iç bitmez sandığımız kalp acıları birgün gerçekten bitiyormuş ve kalbimiz yeni başlangıçlara hazır hale geliyormuş..Yaşayarak öğrendim.. ;)

Evet canım başka bişey için istesen bu kadar denk gelmez :) o gün benim için ayrı bi anlamlı zaten..Yeni hayatımın ilk günü :)
Seninde doğru adam karşına çıkar ve ççoookk mutlu olursun inşallah canıı gönülden istiyorum senin için..iç bitmez sandığımız kalp acıları birgün gerçekten bitiyormuş ve kalbimiz yeni başlangıçlara hazır hale geliyormuş..Yaşayarak öğrendim.. ;)

valla ben senın konularında kendımı goruyodum
hızlı hızlı yasadın ve gecırdın cok sukur
bene oyleydım ben bır daha hıc kımseyı sevmem sevemem gıbı gelıyordu sankı kalbım tas baglamıstı

ama oyle degılmıs :16:

Amin amin inşallah!
Allahım razı olsun senden de dualarından da...:nazar:
Hepimiz mutlu olalım be! Çok mutlu olalım hem de geç kalmadan..
O yüzden erteleme hayatı arkadaşım.:16:
Kafan yatıyorsa,ailen de onaylıyorsa gelin ayakkabının altına adımı yazmayı da unutma!:21:

valla ben senın konularında kendımı goruyodum
hızlı hızlı yasadın ve gecırdın cok sukur
bene oyleydım ben bır daha hıc kımseyı sevmem sevemem gıbı gelıyordu sankı kalbım tas baglamıstı

ama oyle degılmıs :16:

evet canım ben kendine cehennem azabı çektirdim resmen 8 ay boyunca işe git eve gel ağlaya ağlaya uyu!! yaptığım tek şey buydu..Annem başımda onu da üzdüm tabi hep ama dedi kızım biri çıkacak bigün karşıma ve çok mutlu olacaksın ve öyle de oldu çok şükür..
Eski eşim aklıma geldiğinde hissettiğim tek şey öfke! bana o kadar acı çektirdiği için ama geçti gitti bitti diyebiliyorum çok rahat..
Çünkü sevildiğimi değerimin bilindiğini hissediyorum..Ailesi de çok iyi insanlar herkes biz üzülmeden kırılmadan ne olacaksa olsun istiyor..
Bende ailemle konuşucam bakalım ama ne zaman konuşsam bilmiyorum.Sen nasıl açmıştın konuyu ailene evleneceğin zaman canım ya ben çok stres yaptım :(

Amin amin inşallah!
Allahım razı olsun senden de dualarından da...:nazar:
Hepimiz mutlu olalım be! Çok mutlu olalım hem de geç kalmadan..
O yüzden erteleme hayatı arkadaşım.:16:
Kafan yatıyorsa,ailen de onaylıyorsa gelin ayakkabının altına adımı yazmayı da unutma!:21:

saol canımm bi tarihimiz kesin belli olsun burdan açıklıycam yine inşallah ismini de yazarım tabi :)
şu ailevi konuları bi atlatalım da hayırlısıyla :-/

evet canım ben kendine cehennem azabı çektirdim resmen 8 ay boyunca işe git eve gel ağlaya ağlaya uyu!! yaptığım tek şey buydu..Annem başımda onu da üzdüm tabi hep ama dedi kızım biri çıkacak bigün karşıma ve çok mutlu olacaksın ve öyle de oldu çok şükür..
Eski eşim aklıma geldiğinde hissettiğim tek şey öfke! bana o kadar acı çektirdiği için ama geçti gitti bitti diyebiliyorum çok rahat..
Çünkü sevildiğimi değerimin bilindiğini hissediyorum..Ailesi de çok iyi insanlar herkes biz üzülmeden kırılmadan ne olacaksa olsun istiyor..
Bende ailemle konuşucam bakalım ama ne zaman konuşsam bilmiyorum.Sen nasıl açmıştın konuyu ailene evleneceğin zaman canım ya ben çok stres yaptım :(

ben canım benım aılem bana benım coguumda oldugu ıcın ayrı ev acalım otur dedıler evlenme gerek yok dedıler
cunku bende cok uzuldum senın gıbı etrafımdakı herkezıde cok uzdum aylarca

ama cokta karsı degıllerdı herhalde
bız gocmenız buarada
annem yurt dısındaydı benım ben esımle tanıstıgımı babama soylemıstım ama 2-3 ay boyunca bız sureklı m etroda karsılasıyorduk annem babama demıs gulen bı cocuk goruyomus metroda dıye babamda olmaz oyle sey demıs

babam tepkı vermedı sonra eve kucak dolusu cıcekler gelmeye basladı ne yalan soylıyım benım babam cok asırı zayıflamıstı benım ayrılıgımdan sonra bıyık altından guluyordu
hıc kızmadı hıc kımse kızmadı bana cok sevındıler
cunku bende aılemın ıstegıyle evlılık yapmıstım hemde tandııkb ı aıle cocugu demıslerdı

daha sonra evlenme mevzusu evlencez demedım hıc ben yanı bızzat bılerek hıc konu acılmadı evlılık ıcın yasananlar bızı oraya goturdu bız aılesıde karsı cıkınca bastan bıraz 3 ay sıkıntıya gırdık sonra aıleler tanıstı vs akrabalara annemler soyledıler
herkez cok erken demıs nısan ıcınde dugun ıcınde cok erken ne gerek var gezsınler dmeıslerdı cogu akrabam

buarada annemde babamda ben evlendıkten sonra kılo aldılar ,

hayatında bırı oldugunu bılıyolarmı oncelıkle bunu sorayım, bilmiyolarsa artık soyle
once o fıkre alıssınlar sonrada zaten gıdısat sızı evlılıge goturur
erkek arkadasının aılesı ayrıldıgınıb ılıyolar herhalde sneın cocukta olmadıgı ıcın ınan bana daha rahat olursun benım kısmen da zor oldu ama suanda hıc sorun yok kayınbabam ve kayınannem hersekılde yanımdalar

ardından nıckname degıs

seyırlık degıl omurluk olsun yaptır :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben canım benım aılem bana benım coguumda oldugu ıcın ayrı ev acalım otur dedıler evlenme gerek yok dedıler
cunku bende cok uzuldum senın gıbı etrafımdakı herkezıde cok uzdum aylarca

ama cokta karsı degıllerdı herhalde
bız gocmenız buarada
annem yurt dısındaydı benım ben esımle tanıstıgımı babama soylemıstım ama 2-3 ay boyunca bız sureklı m etroda karsılasıyorduk annem babama demıs gulen bı cocuk goruyomus metroda dıye babamda olmaz oyle sey demıs

babam tepkı vermedı sonra eve kucak dolusu cıcekler gelmeye basladı ne yalan soylıyım benım babam cok asırı zayıflamıstı benım ayrılıgımdan sonra bıyık altından guluyordu
hıc kızmadı hıc kımse kızmadı bana cok sevındıler
cunku bende aılemın ıstegıyle evlılık yapmıstım hemde tandııkb ı aıle cocugu demıslerdı

daha sonra evlenme mevzusu evlencez demedım hıc ben yanı bızzat bılerek hıc konu acılmadı evlılık ıcın yasananlar bızı oraya goturdu bız aılesıde karsı cıkınca bastan bıraz 3 ay sıkıntıya gırdık sonra aıleler tanıstı vs akrabalara annemler soyledıler
herkez cok erken demıs nısan ıcınde dugun ıcınde cok erken ne gerek var gezsınler dmeıslerdı cogu akrabam

buarada annemde babamda ben evlendıkten sonra kılo aldılar ,

hayatında bırı oldugunu bılıyolarmı oncelıkle bunu sorayım, bilmiyolarsa artık soyle
once o fıkre alıssınlar sonrada zaten gıdısat sızı evlılıge goturur
erkek arkadasının aılesı ayrıldıgınıb ılıyolar herhalde sneın cocukta olmadıgı ıcın ınan bana daha rahat olursun benım kısmen da zor oldu ama suanda hıc sorun yok kayınbabam ve kayınannem hersekılde yanımdalar

ardından nıckname degıs

seyırlık degıl omurluk olsun yaptır :16:

Çok saol canım.Seyirlik değil ömürlük olsun şarkısında dans etmiştik düğünümde ilk dans şarkısıydı o yüzden öyle yazmıştım değiştirebilseydim başka bişey yazacaktım yapamadım.
Bende göçmenim bu arada üsküp göçmeni..Erkek arkadaşımın ailesi biliyor evlenip ayrıldığımı hiç sorun etmediler.Evet çocuğum yok çok şükür.
Bizden de annem biliyor tanıştılar hatta annem çok sevdi erkek arkadaşımı.Babam bilmiyor ama oda bişeylerden şüpheleniyormuş anneme diyormuş bu kız yakında bişey patlatacak galiba falan gidi adama malum oldu galiba :) bende bugün yarın babamla konuşmak istiyorum ama tepkisini çok merak ediyorum.Onlar sadece mutlu olmamı ömürlük bir yuva kurmamı istiyorlar.Umarım sorunsuz olur herşey..

adam uygunsa evlen tabi belli sen erkeksiz yaşayamayan tiplerdensin , babanda memnun olur , ama yinede onu yakın arkadaşlarından araştır , borcu var mı? sen onun kenini sana anlatmasıyla yetinme , mutlaka yalan söyşlediği noktalar vardır !!!!

Back
X