ikinci evlilik hakkında..yardım..

Çok saol canım.Seyirlik değil ömürlük olsun şarkısında dans etmiştik düğünümde ilk dans şarkısıydı o yüzden öyle yazmıştım değiştirebilseydim başka bişey yazacaktım yapamadım.
Bende göçmenim bu arada üsküp göçmeni..Erkek arkadaşımın ailesi biliyor evlenip ayrıldığımı hiç sorun etmediler.Evet çocuğum yok çok şükür.
Bizden de annem biliyor tanıştılar hatta annem çok sevdi erkek arkadaşımı.Babam bilmiyor ama oda bişeylerden şüpheleniyormuş anneme diyormuş bu kız yakında bişey patlatacak galiba falan gidi adama malum oldu galiba :) bende bugün yarın babamla konuşmak istiyorum ama tepkisini çok merak ediyorum.Onlar sadece mutlu olmamı ömürlük bir yuva kurmamı istiyorlar.Umarım sorunsuz olur herşey..

annene cıtlat o soylesın bence canım :)
kardeslerın varmı ?

ema neden oyle dedın, hayat yalnız gecmeyecek ve bırlıkle cok guzellestırılıp eglencelı hale getırılebılırken neden yalnız yaslansınkı ?yada neden yalnız yaşlanmayı tercıh etseydım ki ?

Çok saol canım.Seyirlik değil ömürlük olsun şarkısında dans etmiştik düğünümde ilk dans şarkısıydı o yüzden öyle yazmıştım değiştirebilseydim başka bişey yazacaktım yapamadım.
Bende göçmenim bu arada üsküp göçmeni..Erkek arkadaşımın ailesi biliyor evlenip ayrıldığımı hiç sorun etmediler.Evet çocuğum yok çok şükür.
Bizden de annem biliyor tanıştılar hatta annem çok sevdi erkek arkadaşımı.Babam bilmiyor ama oda bişeylerden şüpheleniyormuş anneme diyormuş bu kız yakında bişey patlatacak galiba falan gidi adama malum oldu galiba :) bende bugün yarın babamla konuşmak istiyorum ama tepkisini çok merak ediyorum.Onlar sadece mutlu olmamı ömürlük bir yuva kurmamı istiyorlar.Umarım sorunsuz olur herşey..

suanda bı arkadasım maıl atmıs senın konularına bakmıs ve sana cok uzulmus bende bı konunu bı daha okudum

bence babamın karsısına sen cık sen soyle
benım emınım onlarda cok sevınecekler ınsallah olene kadar mutlu ol :43:

annene cıtlat o soylesın bence canım :)
kardeslerın varmı ?

ema neden oyle dedın, hayat yalnız gecmeyecek ve bırlıkle cok guzellestırılıp eglencelı hale getırılebılırken neden yalnız yaslansınkı ?yada neden yalnız yaşlanmayı tercıh etseydım ki ?

haklısın yalnız olmak zor ama doğru kişiyi bulmak ta zor emin olsun , günümüz erkekleri çok yalancı

Bacım Rabbim hakkında Hayırlısını Versin... Bence İyice birbirinizi tanıyın tanımadan emin olmadan evlenme katlanabilicekmisin ? Sana karşı anlayışlımı saygılımı ? Seni Ele Güne muhtaç edermi ezermi ezdirirmi Aşırı annecimi ? Sen Hangi plan dasın Geridemi baştacımı bence Acele etme İyicene Çöz ondan sonra evlen...

haklısın yalnız olmak zor ama doğru kişiyi bulmak ta zor emin olsun , günümüz erkekleri çok yalancı

ama kasık kasıga degmedende ınsanlar anlasılmazkı evlılık elbette bı nebze sans kader kumar nelerı nelerı var

ben kendı adıma bır kez daha sansımı deneyecegım demıstım evlenme dıyenlere

suanda bı arkadasım maıl atmıs senın konularına bakmıs ve sana cok uzulmus bende bı konunu bı daha okudum

bence babamın karsısına sen cık sen soyle
benım emınım onlarda cok sevınecekler ınsallah olene kadar mutlu ol :43:

evet canım kendim söylemeyi düşünüyorum benim mutlu olduğumun farkındalar zaten..

çok çektim büyük sınavlardan geçtim umarım mutluluğu haketmişimdir artık :-/

Acele karar vermemekte fayda var tabiki, onun senin için doğru kişi olduğuna inanıyorsan eğer, boşanmanın üzerinden geçen zamana takılma, ister 1 sene geçsin, ister 5 yıl..
Önemli olan senin hazır olup olmadığın..

Bence erken,zaten küçük yaşta evlenmişsiniz(yanlış bir evlilik olmuş) bundan sonra daha seçici ve dikkatli olmanız gerekiyor yasınız 23 aceleniz yok.Sevgilinizi çok iyi tanımalısınız ki doğru adımlar atın.

boşanmanın üzerinden yeterince zaman geçmiş.

ikinizin de yaşı genç, ilişkiniz de yeni başlamış. bence birkaç ay sonra ailenizi haberdar edin. ilişkinizden tamamen emin olduktan sonra...
maddi bir problem olmadıkça, çok kısa süre içinde halledilir şeyler. aceleye getirmeyin bence.
evlilik kararı için en az 1 sene geçmesi iyi olur bence.
ilk aylar mantık yerine duygular ağırlıkta oluyor.. aylar sonra, mantığınız da ok ise, gönül rahatlığıyla evlilik işini gündeme getirin.

Daha 23 yasındasın fıkırlerın degısebılır
ayrıca sevgılının 2014de evlenelım demesı kafamı karıstırdı
daha 2013e gırmedık adam 2014 dıyor
seven ınsan ne yapar eder aıleyı ıkna eder sevdıgıyle evlenmek ıcın
toplumumuzda malesef bosanmıs kadına pek ıyı gozle bakmıyorlarkııkıı
senınle gonul eylendırmedıgınden emın ol
ve eger kı bu adam once hıc evlenmemısse senınle evlenme ıhtımalı cok dusuk
aılene danıs aılen en ıyı kararı verecektır senın ıcın
ben senın yerınde olsam acele etmezdım
ne de olsa bu senın bırıncı evlılıgın degıl
sonra ıkıncıye bosanmıs bır kadın olmak var sonunda
saglıklı karar verebılmek ıcın 26dan sonra evlılıgı dusun

Canim bu kadar acele etme sakin.
Birbirinizi iyice tanima firsatini verin. 4 ay cok kisa bir sure cunki...
1. 2. 3. 4. evlilik farkettirmez, iliskiniz daha cok yeni.
Omur boyu mutluluklar dilerim. :nazar:

Back
X