ikinci evlilik hakkında

esraksm12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2019
62
65
3
36
kızlar aranızda ikinci evliliğini yapan var mı? boşandıktan ne kadar süre sonra evlendiniz? ikinci evliliğin artisi eksisi ne oluyor hani ilk evlilikteki sıkıntıları yasarim diye korku oluyor mu??

Bosandıktan sonra hazır hissedince ve karsındakinin dogru insan oldugunu dusunuyorsan evlenirsin, bunun bir zamanı olmaz.

İkinci Evlılıgın artı ve eksisi, evlendıgın kısıye ve Evlılıgıne baglı yine boyle bır kural yok.

Ilk evlendıgın adamın aynısı ile evlenmezsen, daha secici olursan ve huzur bırıncı sırada olursa senın ıcın ilkinde yasadıklarını yasamazsın.

İlk evliliğinde yaptığın hataları ve sana yapılan hataları tecrübe ettin buna göre yol cizebilirsin.
Atıyorum ilk evliliğinde es ailesi ile mesafesiz olmuşun dur sonra geri adim atamamişindir sana ders olmuştur. Aynı bina ,alt üst ,para durumları bir ,kayınvalide evi temizleme mecburiyeti ,yeme içme bir gibi gibi şeylerı zamanında kabul edip ama etmemek gerektiğini anlamişindir tecrübe etmişindir ,bunlar baştan konuşur ona göre evlenir sin .. Burada çok açılan konulardan örnekler belki sizin evliliğinizde başka konularda tecrübeleriniz olmuştur ona göre en başta duruş sergiler ona göre yol cizersiniz.
Hazir olduģunuzda evlilik elbette düşünebilir sevmek sevilmek sizinde hakkınız . Mutsuz olursanız ayrılır 3.de evlenebilirsiniz bu ayıp birsey değil ... bahtiniz nasibiniz çok güzel olur çok mutlu olursunuz inşallah .
(Cocuk varsa çok kriter eklenir düşünülür konuşulur yol izlenir )

kızlar aranızda ikinci evliliğini yapan var mı? boşandıktan ne kadar süre sonra evlendiniz? ikinci evliliğin artisi eksisi ne oluyor hani ilk evlilikteki sıkıntıları yasarim diye korku oluyor mu??
Acele etmeyin derim sakinlik her zaman iyidir
Karşına ne zaman adam gibi bir adam çıkar o zaman düşün derim ama sakın acele etmeyin iyice tanıyıp tartın hele birde çocuk varsa 5 kere 10 kere ölçüp tartın

çocuk yok..
sadece korku var kötü tecrübe yaşadığımdan dolayı..

Bir zamanı var diyemeyiz bence, bir çok kriteri ölçüp biçmen gerekir, ben boşandıktan sonra psikolojik destek almaya başlamıştım, öz saygı özgüven ve insanlara güven konusunda oldukça faydalı olmuştu kendi açımdan, şu an ki evliliğim için dolu dizgin bir aşk diyemem ( ki öylesini tecrübe edip 8 yılın sonunda boşandım ) ama böylesine sakin, huzurlu, ruhumu sarıp sarmalayan bir sevginin aşkın içinde olduğum için çok mutluyum. Benim ilk evliliğimden bir de 4 yaşında kızım var, ona da bir baba oldu eşim. Bir yıldır evliyiz, ne o birgün beni kırıp inciltti ne de ben onu sevginin haricinde o saygıyı korumayı yüzgöz olmamayı tercih ettik saygı diyince soğuk bir ilişki düşünmeyin aksine oldukça sıcağızdır. Onunda ikinci evliliği ikimizde büyük dersler çıkarmışız ve o acıların acısını asla birbirimizden çıkartmaya çalışmadık. Haa bu demek değil ki hiç sorun çıkmaz ayrılmayız böyle bir ihtimal herkes için her zaman var, üçüncüyede evlenilenilir bekar kalmak istenebilir tek gecelik ilişkide isterseniz yaşarsınız biriyle evinizide paylaşabilirsiniz bunlar sizin tercihleriniz, ama kendinizi sevmekten hiç vazgeçmeyin

İkinci evlilikte mutlu olmanız bir önceki evliliğinizden çıkardığınız derslerle alakalı. Doğru bir seçim yaparsanız mutlu olmamak için bir neden yok. Çevremdem gözlemlediğim kadarı ile mutsuz olanlar genellikle ilk eşine benzer nitelikte kişi ile evlenmiş ya da yanlış bir seçim yapmış oluyor. Çocuğunuzun olmaması avantaj. Umarım karşınıza düzgün insanlar çıkar ve doğru bir seçim yaparsınız.

İlk evliliğe gelen süreçte ve evlendikten sonraki süreçte eski eşiniziniz davranışlarını değişimlerini izlemişsinizdir. İkinci evliliğe gittiğinizde çok iyi analiz etmelisiniz. İki iyi söze gülen yüze hemen kanmadan emin adımlarla uzun bi flörtten sonra karar verin derim. Ama korkularınız varsa ilkinden çok etkilendiyseniz evlenme isteğinizi biraz askıya almanızda fayda var. Varsa hayatınızda biri Sevgililik hoşdir guzeldir biraz öyle ilerlersiniz İyice tanımış olursunuz hem

Benim değil ama arkadaşımın ikinci evliliği oldu o da bitti. Bunu özellikle belirmemin nedeni Allah aşkına hanımlar asla ama asla ikinci evliligimi yapıyorum elalem vs vs düşünceleriniz olmasın. Hayatınıza adam zannettiginiz insanların insanlıktan nasibini almamış olması sizin suçunuz değil. Eğer evliliklerinizin içinde bu benim ikinci evliliğim düşüncesi ile eziliyorsaniz o evlilikte biter siz gecmisinize sünger çekin çıkarmanız gereken dersi çıkarın ve asla arkanıza bakmayın. Siz kendine değer verirseniz karşınızdaki sizi değerli görür . Allah iyilerle karşılaştırsın

çocuk yok..
sadece korku var kötü tecrübe yaşadığımdan dolayı..
Çocuk yoksa hiç evlenmemiş sayılırsınız.
İkinci evlilikte zaten çocuk çok bağlar insanı
O ayrı bir sorumluluk demek
Şu an hiç evlenmemiş kadından farklı değilsin.
Tabi artı olarak tecrübelerin var.
Bu tecrübelerden yola çıkarak seçimler yaparsan çok doğru kişiyi de bulursun.
Ama akışına bırakman gerekiyor.
Yas kaç bu arada ?

teşekkür ederim haklisin aslında
31 yaşındayım zaten 1.5 yıl evli kaldim

Kendisi daha once evlenmıs mı?

bu karsindaki insana bagli kesinlikle
ve tabi senin kaderine
1 bucuk sene konustum ve 2. Evliligim ama taniyamamisim 1 bucuk senede onu gordum. Suan hersey berbat ve ben 2. Diye ayrilmaya cekiniyrm.
sana tavsiyem evlenim yasim geciyo cocugum olsun diye dusunme iyi tani. Ufak yaptigi seyleri bile asla affetme. Cunku evlenince daha fazlasi oluyo. 2. Diye ve daha cok yorulmusluk oldugundan psikoloji diye bise kalmiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…