ikinci evlilik..

sariyapraklar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
384
95
41
annemler oğlumu aldılar evınızde eşyanız yok evınız soğuk kıs gunu bu çocuk burda olur dıye bız bakarız dedıler ben hemen bı kaçgun içinde iş buldum evımıze yakın bı yerde ve hala çalışmaktayım Allahtan patronum çok ıı bı ınsan burda rahat rahat çalışıyorum eşimde tekrar iş buldu başladık çalışmaya ben para bırıktırelım eşyalarımızı alalım dedıkce eşımın elıne saydıkça parayı beyfendı yedı ıctı neyse bıraz bırıktırdım babasından rıca etttım baba sen al eşyaları ben taksıtlerı odeyım dıye kayınpeder yok olmaz dedı lafa geldımı ılk gelınıne neler yaptığını balllandıra ballandıra anlatır tabı ben sınır oldum ıyıce bu tavrı karsısıında gıttım e...p bı mağaza var ordan aldım eşyalarımı ve hala ödüyorum hasetlerinden bı kez bıle hayırlı olsun demedıler yanı uzatmıyım esım aldattığında bıle benım yanımda bana destek olcakları yerde esımı savundular bende ara ara bu tavırlarından dolayı tartışma yasadık aılesıyle altta kalacak bırı degılım şimdi yıne eşimle bırleştık ama hep içimde bı şüphe var annem dıyo boşansan rezıl oluruz cocugunuz var ama hersey benm üzerımde maddı kıradır faturalardır esım arada bı gıda alışverişi yapar okadar görmezlikten gel duymazlıktan gel deyıp duruyolar anne ve babam ya ben oğlumdan ayrıyım hafta sonları görüyorum bı tek esımden ılgı sevgı bekledıkce bunlar sorun oluyor tartışma çıkıyor şaşırdım kaldım ben ıstemedıkce yanaşmıyor yıne hayatında bırı mı var acaba dıye düşünüyorum ama bunu konuştuk eger başka bırı olacaksa hayatında hıc bırleşemyelım ayrılalım dedım oğlumun velayetıde bende kalcak ben bakarım oğluma dedım şimdı bıraz susuyorum ve ızlıyorum bakalım neler olcak

bence hata yapmışsınız barışmakla. sizşu anda bile tek başınıza ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz sadece görünürde evlisiniz,eşiniz de bunun rahatlığı içerisinde

doğru anladım sanırım aynı eş ayrılıp tekrar barıştınız . bencede beklemede kal ama eşinin görevlerini sen yapıyormussun gibi geldi

annemler oğlumu aldılar evınızde eşyanız yok evınız soğuk kıs gunu bu çocuk burda olur dıye bız bakarız dedıler ben hemen bı kaçgun içinde iş buldum evımıze yakın bı yerde ve hala çalışmaktayım Allahtan patronum çok ıı bı ınsan burda rahat rahat çalışıyorum eşimde tekrar iş buldu başladık çalışmaya ben para bırıktırelım eşyalarımızı alalım dedıkce eşımın elıne saydıkça parayı beyfendı yedı ıctı neyse bıraz bırıktırdım babasından rıca etttım baba sen al eşyaları ben taksıtlerı odeyım dıye kayınpeder yok olmaz dedı lafa geldımı ılk gelınıne neler yaptığını balllandıra ballandıra anlatır tabı ben sınır oldum ıyıce bu tavrı karsısıında gıttım e...p bı mağaza var ordan aldım eşyalarımı ve hala ödüyorum hasetlerinden bı kez bıle hayırlı olsun demedıler yanı uzatmıyım esım aldattığında bıle benım yanımda bana destek olcakları yerde esımı savundular bende ara ara bu tavırlarından dolayı tartışma yasadık aılesıyle altta kalacak bırı degılım şimdi yıne eşimle bırleştık ama hep içimde bı şüphe var annem dıyo boşansan rezıl oluruz cocugunuz var ama hersey benm üzerımde maddı kıradır faturalardır esım arada bı gıda alışverişi yapar okadar görmezlikten gel duymazlıktan gel deyıp duruyolar anne ve babam ya ben oğlumdan ayrıyım hafta sonları görüyorum bı tek esımden ılgı sevgı bekledıkce bunlar sorun oluyor tartışma çıkıyor şaşırdım kaldım ben ıstemedıkce yanaşmıyor yıne hayatında bırı mı var acaba dıye düşünüyorum ama bunu konuştuk eger başka bırı olacaksa hayatında hıc bırleşemyelım ayrılalım dedım oğlumun velayetıde bende kalcak ben bakarım oğluma dedım şimdı bıraz susuyorum ve ızlıyorum bakalım neler olcak

Bunu ilk konunuza ilave etmeliydiniz yarım yarım 2 ayrı konu açmak yasak

sadece bebeğe üzüldüm yazık yavrucak ortalarda sürünüyor
bile bile göz göre göre aldatılmayı kabullenip devam eden birine kimse üzülemez

Bunu ilk konunuza ilave etmeliydiniz yarım yarım 2 ayrı konu açmak yasak

sadece bebeğe üzüldüm yazık yavrucak ortalarda sürünüyor
bile bile göz göre göre aldatılmayı kabullenip devam eden birine kimse üzülemez
cok acımasızca konustun benceeee :KK11:

biri konu sahibini durdursun 5 dk da 10 konu açma rekoru kırmak üzere

ilk konundan devam et bence daha toplu cevaplar alırsın

cok acımasızca konustun benceeee :KK11:

Ben acımasız olduğumu düşünmüyorum

kendisine üzülmeyen birisine biz neden üzülelim ki

diğer konularını gördünüz mü acaba ona göre yorum yapın lütfen

kocasının onu aldattığı kadına ar damarı çatlamış o.......u diye hitap eden biri

ama kocasına nedense hiç bir hakarette bulunmamamış

nasıl kendime bağlarım diye konu açmış

herkesin kendi düşüncesi sizede saygı duymak düşer yorumuma

benim sizinkine duyduğum gibi

biri konu sahibini durdursun 5 dk da 10 konu açma rekoru kırmak üzere

ilk konundan devam et bence daha toplu cevaplar alırsın

Parça parça sürüyle açmış

diğer konularını okuyup ona göre yorum yaptığım için bu konuda acımasız ilan edildim bu yüzden:KK53:

Ben acımasız olduğumu düşünmüyorum

kendisine üzülmeyen birisine biz neden üzülelim ki

diğer konularını gördünüz mü acaba ona göre yorum yapın lütfen

kocasının onu aldattığı kadına ar damarı çatlamış o.......u diye hitap eden biri

ama kocasına nedense hiç bir hakarette bulunmamamış

nasıl kendime bağlarım diye konu açmış

herkesin kendi düşüncesi sizede saygı duymak düşer yorumuma

benim sizinkine duyduğum gibi
kocası aldatıyor birde nasıl kendime geri bağlarım mı demiş yok artık :stop:

X