İkinci Evlilik

ciciakrep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2012
1.314
610
36
Merhaba;
Öncelikle biraz kendimden bahsedeyim,27yaşındayım. Özel bir şirkette asistanım. İş verenlerim çeşitli kurslar almamı, alanımda kendimi geliştirmemi sağlamak adına elinden geleni yapıyor. Maddi anlamda da tatmin oluyorum açıkçası. Bulunduğum konumdan yükselme imkanım da var. Ailemle diyaloglarım çok iyidir. Sosyal ortamım , insan ilişkilerim,eğlence anlayışım anı yaşamak ve mutlu olup mutlu etmek doğrultusunda kuruludur.
Oldukça talihsiz bir evlilik yaşadım.Daha önce bu durumla ilgili konu açmıştım.
3 yıl süren bir ilişkim oldu ve ailesi boşanmış bir kadını istemedi.Onların istediği bir temiz bir aile kızıyla (!) evlendi.
Ben uzun zamandır kimseyle bir sey yaşayamıyorum. Bir kaç defa denedim. Kılı kırk yarar oldum. Hiç bir şey hissedemiyorum.Belki biraz birlikte vakit geçirsek birşeyler olabilecek bilmiyorum ama bu kez de karşı tarafın hakkına girmiş olmaktan korkup bitiriyorum.
Şu an biri var. Geçmişte bana karşı hisleri olan ve benim şans vermediğim biri.Kendisi 35 yaşında ve 6 yaşında bir kızı var.Yurt dışında yaşıyor ve bir süredir internet ortamında ve telefonda görüşüyoruz. İstediğim gibi bir adam.
Sorun şu ki, eğer gel dersem ordaki kurulu düzenini ve gayet iyi şartlarda çalıştığı işini bırakıp Türkiye'ye dönecek.Ve ben emin olamıyorum kendimden.
Uzun süredir tek amacım, kariyer yapmak. Kendimi geliştirmek. Ne yapmalıyım bilmiyorum.
Hiç tanımadığım sizlerin yardımına ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkür ediyorum :)

Sizin simdi yogurdu üfleyerek yemeniz lazim.
Yurt dışında yaşayan birine hemen guvenmeyin derim. Zamanla insanlar da degisir.
Ne olup ne olmadığını bilemezsiniz.
Bence sizin icin en iyisi kendi cevrenizde bulunan ve surekli gozlemlediginiz emin olacaginiz, guveneceginiz birisidir.
Hakkinizda hayirlisi, yasiniz da daha gencmis zaten :KK66:

"İstediğim gibi bir adam" yazmışsınız, bunu biraz daha açabilir misiniz?
Başka özellikleri neler? Sizinle ileriye yönelik ne düşünüyor? Kızı nerede? Eski eşi nerede?
Türkiye'de kolaylıkla aynı statü ve kazançla çalışabilecek mi? Mutlu olacak mı işinde?

Siz ona karşı duygusal olarak ne hissediyorsunuz?

Geçmişte size karşı bir şeyler hissetmiş, ne kadar geçmişte? Kaç sene önce?

"İstediğim gibi bir adam" yazmışsınız, bunu biraz daha açabilir misiniz?
Başka özellikleri neler? Sizinle ileriye yönelik ne düşünüyor? Kızı nerede? Eski eşi nerede?
Türkiye'de kolaylıkla aynı statü ve kazançla çalışabilecek mi? Mutlu olacak mı işinde?

Siz ona karşı duygusal olarak ne hissediyorsunuz?

Geçmişte size karşı bir şeyler hissetmiş, ne kadar geçmişte? Kaç sene önce?
Ben hep güçlü bir adam hayal ettim.Türkiye'de yaşadığı dönemde de edebiyatla ilgisi vardı. Yurt dışında kitaplar çıkarmış,seminerler vermiş. Yazdıklarını okumaktan keyif alıyorum. Yerine göre romantik,şakacı, yerine göre dozunda kıskanç. Her konuda paylaşım yapabiliyorum. Fiziksel olarak da hoşuma gidiyor.
Onun haricinde kızı ve eski eşi burada.
Hemen evlilik düşünüyor. Eğer ben kabul edersem birlikte yurt dışında yaşamak,değilse buraya yerleşmek fikrinde.
Bilişim sektörü,çok zorlanacağını sanmıyorum iş konusunda. En azından öyle umut ediyorum.
Farklı hissediyorum,tabi uzaktan uzağa aşık oldum diyemem. Ama heyecanlanıyorum,huzur buluyorum...

Evlenirseniz kizinin sizde kalma durumu olacak mi?
Bende artik yogurdu oyle ufleyerek yemeniz taraftariyim ki evliyim biten bir evlilikten sonra guvenmek cok zor olacaktir

evladı olması bence sızın ıcın eksı puan.sızın evladınız yok...bu durumda bırbırınızı anlayamazsınız....her zaman esıt sartlardan yanayım mutlu olmak adına....
zaten duygularınızda yokmuş....bence bu maceraya atılmaya degmez
Yani söyle bir durum var, 5yıldır yurt dışında ve benim onu engellemek gibi bir niyetim falan yok asla olamaz. Duygum yok demedim, tabi ki bir şeyler hissediyorum

Yani söyle bir durum var, 5yıldır yurt dışında ve benim onu engellemek gibi bir niyetim falan yok asla olamaz. Duygum yok demedim, tabi ki bir şeyler hissediyorum

yoktur tabıkı ama gun gelır esınden kıskanırsın gun gelır kızıyla harcadıgı zamanı kıskanırsın..esı kızı bahane edıyor dersın..( kadınız yaparız kıskanırız) ..bır evladın olmadıgı ıcın henuz es adayını anlayamazsın....eger kızıyla aynı sehırde olacaksa benım göruşum olumsuz ....her zaman esıt sartlar olsun kı bırbırınızı daha ıyı anlayın

Yurtdışı erkeğimi kötü bir seçim !

Onlardada pek vefa arama, bence adam yerli olsun çünkü yurtdışındaki nerde nasıl hareket edeceğini bilmez hem adam boşanmış çok mükemmel olsa kadın nediye boşasın
onlarda sex ön planda olur biraz yaşlandın mı aldatmalar başlar

, hiç bu işe girişme derim !

Ben de 28 yasindayim, basimdan cok cok kotu bir ayrilik gecti. Asagi yukari ayni psikolojideyiz belirtmek istedim:))

Simdi, oncelike ben olsam hemen evlilik istiyor cumlesinden kil kapardim ama kapmadim. Ben de yurtdisinda yalniz yasiyorum, gercekten bir noktadan sonra tuketici oluyor. Arkadas bir yere kadar, ailesiz olmak cok farkli bir durum...anlatmak zor ama adami anliyorum, zira ben de sevdigim biri olsa hemen evlenirim. Umarim durumu size de anlatabilmisimdir.

Benim kafama takilan yer, madem istediginiz gibi biri, neden o zaman sans vermediniz ? Simdi degisen nedir?

Bir de cocuk meselesi var tabi. Cocuk meselesi ilerde problem yaratmaya? Cok asik degilseniz bence iyi bir fikir olmayabilir cocuklu biriyle olmak.

Ustteki uyeye hic mi hic katilmiyorum. Insan neyse o, nereye giderse gitsin ozunu tasiyor. Burda yuksek lisansa gelmis insanlarla tanistim, hepsi duzgun adamlar. Her erkek cinsellige ne kadar merakliysa o kadar meraklilar. Cinsellik onplanda vs bir durum yok. Benim oldugum ulkede erkekler de oyle degiller zaten, cok sadiklar. Aldatan taraf genelde kadinlar:))

Yurtdışı erkeğimi kötü bir seçim !

Onlardada pek vefa arama, bence adam yerli olsun çünkü yurtdışındaki nerde nasıl hareket edeceğini bilmez hem adam boşanmış çok mükemmel olsa kadın nediye boşasın
onlarda sex ön planda olur biraz yaşlandın mı aldatmalar başlar

, hiç bu işe girişme derim !
Fikriniz için teşekkür ederim,fakat takıldığım bir nokta var ki çok üzücü.İnsanların evliliği iki taraf da mükemmel olduğu içn mi yürüyor? Ben de boşanmış bir bayanım bu arada

Ben de 28 yasindayim, basimdan cok cok kotu bir ayrilik gecti. Asagi yukari ayni psikolojideyiz belirtmek istedim:))

Simdi, oncelike ben olsam hemen evlilik istiyor cumlesinden kil kapardim ama kapmadim. Ben de yurtdisinda yalniz yasiyorum, gercekten bir noktadan sonra tuketici oluyor. Arkadas bir yere kadar, ailesiz olmak cok farkli bir durum...anlatmak zor ama adami anliyorum, zira ben de sevdigim biri olsa hemen evlenirim. Umarim durumu size de anlatabilmisimdir.

Benim kafama takilan yer, madem istediginiz gibi biri, neden o zaman sans vermediniz ? Simdi degisen nedir?

Bir de cocuk meselesi var tabi. Cocuk meselesi ilerde problem yaratmaya? Cok asik degilseniz bence iyi bir fikir olmayabilir cocuklu biriyle olmak.

Ustteki uyeye hic mi hic katilmiyorum. Insan neyse o, nereye giderse gitsin ozunu tasiyor. Burda yuksek lisansa gelmis insanlarla tanistim, hepsi duzgun adamlar. Her erkek cinsellige ne kadar merakliysa o kadar meraklilar. Cinsellik onplanda vs bir durum yok. Benim oldugum ulkede erkekler de oyle degiller zaten, cok sadiklar. Aldatan taraf genelde kadinlar:))
Öncelikle uzun uzun yazdığınız için çok teşekkür ediyorum,insanlarla fikirleri paylaşmak güzel..
Aslında belki de eleştirilecek bir konu ama o zamanlar yaşını problem etmiştim,cahillik. Zamanla, tanımaya başladıkça beni tamamlayabileceğini düşünmeye başladım açıkçası.

yoktur tabıkı ama gun gelır esınden kıskanırsın gun gelır kızıyla harcadıgı zamanı kıskanırsın..esı kızı bahane edıyor dersın..( kadınız yaparız kıskanırız) ..bır evladın olmadıgı ıcın henuz es adayını anlayamazsın....eger kızıyla aynı sehırde olacaksa benım göruşum olumsuz ....her zaman esıt sartlar olsun kı bırbırınızı daha ıyı anlayın
Bu da farklı bir bakış açısı tabi,teşekkür ederim.

yüzyüze görüşmeden nasıl emin olacaksınızda cagıracaksınız ben anlamadım ama
ben olsam sızın yerınızde evet buna cesaret edemezdım

Merhaba;
Öncelikle biraz kendimden bahsedeyim,27yaşındayım. Özel bir şirkette asistanım. İş verenlerim çeşitli kurslar almamı, alanımda kendimi geliştirmemi sağlamak adına elinden geleni yapıyor. Maddi anlamda da tatmin oluyorum açıkçası. Bulunduğum konumdan yükselme imkanım da var. Ailemle diyaloglarım çok iyidir. Sosyal ortamım , insan ilişkilerim,eğlence anlayışım anı yaşamak ve mutlu olup mutlu etmek doğrultusunda kuruludur.
Oldukça talihsiz bir evlilik yaşadım.Daha önce bu durumla ilgili konu açmıştım.
3 yıl süren bir ilişkim oldu ve ailesi boşanmış bir kadını istemedi.Onların istediği bir temiz bir aile kızıyla (!) evlendi.
Ben uzun zamandır kimseyle bir sey yaşayamıyorum. Bir kaç defa denedim. Kılı kırk yarar oldum. Hiç bir şey hissedemiyorum.Belki biraz birlikte vakit geçirsek birşeyler olabilecek bilmiyorum ama bu kez de karşı tarafın hakkına girmiş olmaktan korkup bitiriyorum.
Şu an biri var. Geçmişte bana karşı hisleri olan ve benim şans vermediğim biri.Kendisi 35 yaşında ve 6 yaşında bir kızı var.Yurt dışında yaşıyor ve bir süredir internet ortamında ve telefonda görüşüyoruz. İstediğim gibi bir adam.
Sorun şu ki, eğer gel dersem ordaki kurulu düzenini ve gayet iyi şartlarda çalıştığı işini bırakıp Türkiye'ye dönecek.Ve ben emin olamıyorum kendimden.
Uzun süredir tek amacım, kariyer yapmak. Kendimi geliştirmek. Ne yapmalıyım bilmiyorum.
Hiç tanımadığım sizlerin yardımına ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkür ediyorum :)
Bak canım yaşın öok genç.Başından bir tecrübe geçmiş.Sonra birini sevmişsin,sağlam durmamış ailesine karşı ayrılmışsın.Şimdi telefon internet muhabbeti üzerinden biriyle görüşüyorsun.İnan bana ilişki yaşamak,klavyede cümle kurmaya benzemez.Yani sokak şargonuyla,lafla peynir gemisi yürümez.Sen onu sana anlattıkları kadarıyla tanıyorsun.

Bi de gayet iyi şartlarda çalışan adamın,aşk uğruna yerini yurdunu bırakıp gelme olasılığı bana çok itici geldi.Öyle kolay ı buraya adapte ol,yeniden düzen oturt.Hele ki çocuğu olan birinin böyle aksiyonlar yapmaması gerekirken.

X