Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acil cok acil adetim 4gün gecmişti agrıllarm var bel goguslerm bacaklarm mıde blantı subu vs şimdi kahverngi sonra pembsi kan geldi 3 4 damla bu nedir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar ya kahverengı karısımı pembe kan geldi sonra o oembe kan devam edıor simdi bacaklarm belim sol kasıkgm velaket agrıor sızce neyyyyy
Ben de 2. bebişime hamileyim, bence farklı cinsiyette olmaları kıskançlığı artırır diye düşünüyorum.; daha az paylaşımlarının olması, toplumumuzun ister istemez erkek çocuğu kayırması gibi nedenlerle... Her çocuk kardeşini kıskanır, sonuçta sevgi ve ilgi bölünüyor. kıskanmıyor görünen de içten içe kıskanıyordur, hatta kardeşini çok seven çocuğun dahi aslında kıskanıyor olduğunu ve kıskançlığın yön değiştirdiğini okumuştum bir yerde. Kıskançlık doğal bir duygu ve her çocukta var ama kıskançlığın dozajı ve davranışa yansıma şeklini kesinlikle ailenin tutumu belirler.
Büyükten sürekli küçük kardeş için fedakarlık beklemek, taraf tutmak, yanlış model olmak vb. ne yazık ki bizim toplumumuzda sıklıkla yapılan yanlışlar. Baba kızdığında çocuğuna vururken, çocuk kardeşine vurduğunda 'kardeşine vurma, neden vurdun' gibi bir tepki verebiliyor.
Yada en basitinden , ''kardeşin uyuyor sessiz ol, o daha küçük'' demek yerine ''biri uyurken sessiz olmalıyız, sen uyurken de biz sessiz oluyoruz'' denebilir ki, çocuk engellenmesinin nedeni olarak kardeşini görmesin. çok zor bir süreç, açıkçası ben de korkmuyor değilim.
İlki kız, ikincisi de kız. kız istiyordum bende zaten :)) benim kız kardeşim yok, o yüzden de çok istedim iki kız olsunlar diye.Tam 3 yaş olacak araları inşallah.
Allah bağışlasın sizinkileri de. sizin cinsiyetler farklı mı? Bu arada ben de 21. Haftadayım :) muhtemel doğum tarihi 21 Aralık
Aa ne guzel aynı haftsmız nasıl gıdıyor hamilelik senın bebiş de bıraz asagıdamı sankı ben oyle hıssedıyorum bazen daha yukarı tam çıkmadı gıbı benım muhtemel doğum 15 aralık ama ayın bası gıbı sezaryen olucam kısmetse şuan tekmeleri yedım :) amin tum evlatlarımızı bağışlasın rabbim benim ilki kız ikinci erkek. Kısmetse
evet benim bebişimde aşağıda. 10 gündür falan hissediyorum hareketlerini. Bazen balık gibi oynuyor :) Benim ilki normal doğumdu ama 1 ay erken doğmuştu kızım, bakalım bunda inşallah zamanında olur, ayrıntılı ultrason ve şeker yükleme yaptırdınız mı? Ben şeker yükleme yaptırmak istemiyorum ama sağlık ocağındakiler ısrar ediyor, hala kararsızım.
Ben hareketlerini uzuun zmndır hıssedıyorum fakat daha yukarda olması gerekıyo gıbı gelııo ama olsun cıkar herhalde yukArı dvt cnm ya bana da dr ayın 7 sindd yapalım dedı yükleme ne gereksiz geliyo bi şikayetım yok ki gıtmesem nolckki onundamı bı haftası var bakaynı zmnda istemişler saglık ocagında yapıyolarmı şeker yüklemesi ayrıntılıya ise gırdım 19 haftada ıyıydı şükür bı sıkıntı olmadı
evet kızlar benimde ikinci gebeliğim geçen hafta doktora gittiğimde aşağıda olduğunu söylediğimde ikinci gebelikte biraz daha aşağıda durmasınormal rahim ağzı kapalıysa sıkıntı yok demişti benimde bi kızım var ve oğlum olacak inşallah ama aralarınd aoldukça yaş farkı var dolu dolu 9 yaşş :)evet benim bebişimde aşağıda. 10 gündür falan hissediyorum hareketlerini. Bazen balık gibi oynuyor :) Benim ilki normal doğumdu ama 1 ay erken doğmuştu kızım, bakalım bunda inşallah zamanında olur, ayrıntılı ultrason ve şeker yükleme yaptırdınız mı? Ben şeker yükleme yaptırmak istemiyorum ama sağlık ocağındakiler ısrar ediyor, hala kararsızım.