İkinci gebeliği olan anneler

Lady bug

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
4.268
7.338
398
Kıskançlık sendromları nasıl aşılır nasıl yönetiriz farklı cinsiyet olması avantajmı hadi destek 👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

acil cok acil adetim 4gün gecmişti agrıllarm var bel goguslerm bacaklarm mıde blantı subu vs şimdi kahverngi sonra pembsi kan geldi 3 4 damla bu nedir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

acil cok acil adetim 4gün gecmişti agrıllarm var bel goguslerm bacaklarm mıde blantı subu vs şimdi kahverngi sonra pembsi kan geldi 3 4 damla bu nedir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Hormon bozuklugu degılse bence hamilesin

kızlar ya kahverengı karısımı pembe kan geldi sonra o oembe kan devam edıor simdi bacaklarm belim sol kasıkgm velaket agrıor sızce neyyyyy

kızlar ya kahverengı karısımı pembe kan geldi sonra o oembe kan devam edıor simdi bacaklarm belim sol kasıkgm velaket agrıor sızce neyyyyy

Cnm benım konumla hıcbır ılgısı yok baska yere yazsan ıyı olur bnce dr a gıt burda jınekolog degılız hıcbırımız kaldıki bu iş tahlil yapmadan bilinmez

Ben de 2. bebişime hamileyim, bence farklı cinsiyette olmaları kıskançlığı artırır diye düşünüyorum.; daha az paylaşımlarının olması, toplumumuzun ister istemez erkek çocuğu kayırması gibi nedenlerle... Her çocuk kardeşini kıskanır, sonuçta sevgi ve ilgi bölünüyor. kıskanmıyor görünen de içten içe kıskanıyordur, hatta kardeşini çok seven çocuğun dahi aslında kıskanıyor olduğunu ve kıskançlığın yön değiştirdiğini okumuştum bir yerde. Kıskançlık doğal bir duygu ve her çocukta var ama kıskançlığın dozajı ve davranışa yansıma şeklini kesinlikle ailenin tutumu belirler.
Büyükten sürekli küçük kardeş için fedakarlık beklemek, taraf tutmak, yanlış model olmak vb. ne yazık ki bizim toplumumuzda sıklıkla yapılan yanlışlar. Baba kızdığında çocuğuna vururken, çocuk kardeşine vurduğunda 'kardeşine vurma, neden vurdun' gibi bir tepki verebiliyor.
Yada en basitinden , ''kardeşin uyuyor sessiz ol, o daha küçük'' demek yerine ''biri uyurken sessiz olmalıyız, sen uyurken de biz sessiz oluyoruz'' denebilir ki, çocuk engellenmesinin nedeni olarak kardeşini görmesin. çok zor bir süreç, açıkçası ben de korkmuyor değilim.

Aynı kaygıları taşıyorum ama bilinçli olmak lazım kucuk taktıklerle kontrol saglanmalı evet büyüklerin yaptıgı şeyleri küçükler rol model alıp uyguladıgında tu kaka yapmak bız buyuklerın hatası zaten bakalım zaman neyı gosterır şimdi tatlı bı heyecan gerısı zamana baglı sızede hayırlı olsun bu arada ilki kızmı erkekmı ıkıncı ne ve kac yas farkınız olucak

İlki kız, ikincisi de kız. kız istiyordum bende zaten :)) benim kız kardeşim yok, o yüzden de çok istedim iki kız olsunlar diye.Tam 3 yaş olacak araları inşallah.

İlki kız, ikincisi de kız. kız istiyordum bende zaten :)) benim kız kardeşim yok, o yüzden de çok istedim iki kız olsunlar diye.Tam 3 yaş olacak araları inşallah.

Allah bagışlasın evet ıkı kız ıyı oluyo hayırlı evlat olsunlar inş benım de 4.5 yaş olcak kısmetse kac aylıksınız ben 21. Haftamdayım

Allah bağışlasın sizinkileri de. sizin cinsiyetler farklı mı? Bu arada ben de 21. Haftadayım :) muhtemel doğum tarihi 21 Aralık

Son düzenleme:
Allah bağışlasın sizinkileri de. sizin cinsiyetler farklı mı? Bu arada ben de 21. Haftadayım :) muhtemel doğum tarihi 21 Aralık

Aa ne guzel aynı haftsmız nasıl gıdıyor hamilelik senın bebiş de bıraz asagıdamı sankı ben oyle hıssedıyorum bazen daha yukarı tam çıkmadı gıbı benım muhtemel doğum 15 aralık ama ayın bası gıbı sezaryen olucam kısmetse şuan tekmeleri yedım :) amin tum evlatlarımızı bağışlasın rabbim benim ilki kız ikinci erkek. Kısmetse

evet benim bebişimde aşağıda. 10 gündür falan hissediyorum hareketlerini. Bazen balık gibi oynuyor :) Benim ilki normal doğumdu ama 1 ay erken doğmuştu kızım, bakalım bunda inşallah zamanında olur, ayrıntılı ultrason ve şeker yükleme yaptırdınız mı? Ben şeker yükleme yaptırmak istemiyorum ama sağlık ocağındakiler ısrar ediyor, hala kararsızım.

Ben hareketlerini uzuun zmndır hıssedıyorum fakat daha yukarda olması gerekıyo gıbı gelııo ama olsun cıkar herhalde yukArı dvt cnm ya bana da dr ayın 7 sindd yapalım dedı yükleme ne gereksiz geliyo bi şikayetım yok ki gıtmesem nolckki onundamı bı haftası var bakaynı zmnda istemişler saglık ocagında yapıyolarmı şeker yüklemesi ayrıntılıya ise gırdım 19 haftada ıyıydı şükür bı sıkıntı olmadı

Evet şeker yüklemenin zamanı var. 20. hafta civarı yapılıyor. Sağlık ocağı çağırdı beni burda. İlk bebeğimde başka şehirdeydik, o zaman gittiğim hastanede yapmışlardı. demekki ayrıntılı ultrason kesin yapılmalı. Benim doktorum biraz relax, geçen ay gittiğimde hiç açıklama yapmadı. Ben netten öğrendim bu haftalarda yapılacağını. Haftaya gidip istiycem, yoksa doktor değiştiricem. Burda tek özel hastane var ve tek kadın doğumcu var. O da hiç açıklama yapmaz, konuşmaz, zorla çıkıyor kelimeler adamın ağzından. Kızdım gene bak :)) Neyse hakkımızda hayırlısı olsun, sağ salim kavuşalım bebişlerimize inşallah.

evet kızlar benimde ikinci gebeliğim geçen hafta doktora gittiğimde aşağıda olduğunu söylediğimde ikinci gebelikte biraz daha aşağıda durmasınormal rahim ağzı kapalıysa sıkıntı yok demişti benimde bi kızım var ve oğlum olacak inşallah ama aralarınd aoldukça yaş farkı var dolu dolu 9 yaşş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…