- 10 Temmuz 2015
- 3.237
- 3.074
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim cok üzüldüm bende 2 kayıp yasadim birinin sebebi seninle ayni allahim yardimcin olsun kanindA pihtilasma olabilir istersen ona bi baktir operasyondan sonra ilkide ayniysaKizlar dun doktora gittik kalp atisi dufmus dedi 8 haftalik olmasi gerekiodu. Cuma gunu kurtaj olck. Dun birsuru test yaptirdik. Embriyoyu da aljninca incelemeye gonderecekler. Cok uzgunum ama hersey Allahtan veren de O alan da
Cnm yaptirmistim ilk kurtajdan sonra. Clexane kullaniodum ama kalp atislarini goremedi yine doktor. Dun yine kromozom ve genetik testleri de yapildi sonuc 1ay sonra cikar dediler. Ilk i boş gebelikti bunda embriyo gelisemedi 6+3 de durmus kalp . Senin su an var mi gebelikCanim cok üzüldüm bende 2 kayıp yasadim birinin sebebi seninle ayni allahim yardimcin olsun kanindA pihtilasma olabilir istersen ona bi baktir operasyondan sonra ilkide ayniysa
Amiinn cnm cok tskederim boyle ornekler insana umut oluo . Bnde de pihtilasma varmis cok az clexane kullandim ama gelisimi durmus 6. Haftada. Dun bbaska testler de yaptirdik. Ablanin rahmindeki sorun nasil ortaya cikti cnm. Ya cok stresli ve zor bi durum ama Allah yine de sabrini verioAllah yar ve yardımcın olsun. Ablam 6 haftalık ve 6 aylık 2 düşük yaşadı şimdi sapasağlam 2 kızı var. Sakın ümidini yitirme. 6 aylık bebeğini kaybetmek kadar zor değil bu, karnında kıpırdanmalarını hissederken düşürmek
Onun sıkıntısı hem kan pıhtılaşması hem de rahimin aşağı doğru kaymasıydı. İlk gebeliğinde yatarak geçirdi, kan sulandırıcılar kullandı, ikincisi çok rahattı. Tüm testlerini yap ve hamileliğinde kendini asla yorma. Yatacaksın sürekli....
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin size...
Amiinn cnm cok tskederim boyle ornekler insana umut oluo . Bnde de pihtilasma varmis cok az clexane kullandim ama gelisimi durmus 6. Haftada. Dun bbaska testler de yaptirdik. Ablanin rahmindeki sorun nasil ortaya cikti cnm. Ya cok stresli ve zor bi durum ama Allah yine de sabrini verio
Cook haklisin cnm ya . Ama iste evde de iş yapmamak cok zor oluo ya bi sekilde yapion ya da bn mi acaba cok dikkat etmiorum.Doktor söyledi ilk düşükte. Senin gebeliklerin riskli o yüzden gebeliklerini dinlenerek geçirmen gerek demişti. O dinlemedi, yani çok aşırı yormadı kendini ama azıcık yürümesi bile yasaktı. İkinci düşükten sonra da 3. gebeliğinde 5,5 aydan sonra yine rahmin aşağı doğru kayması sebebiyle hastanede kaldı doğuma kadar. Doktor ancak öyle zaptetti :) :)
Doktorunu çok çok iyi seç. Birçok kadın doğum uzmanı teşhis koymada zorlanıyor, normal gebeliklerde iyi güzel, bebeğe bakarlar iyisin derler ilaç yazarlar yollarlar ama azıcık sıkıntı oldumu topu atmaya kalkarlar. Yok tıp fakültesine git, yok test yap, yok test sonucu çıktı ama bilmem ki clexan kullansan mı vs vs vs. Benimde gebeliğim riskliydi bebeğimi kaybediyordum da testler yapıp ilaç kullanarak kurtardım canımın içini.
Bir de çoğu 4-5 düşük yapçaksında ondan sonra test yapalım sorunun neymiş derler. Kan pıhtılaşması var diyorsun zaten iğne olmalısın. Onun haricinde de tıp fakültesi/ araştırma hastanesi varsa yaşadığın yerde mutlaka git ve derdini anlat test iste. 3 düşük oldu falan de ki daha ciddiye alsınlar. Araştırma hastaneleri hemen hemen herşeye bakar. Hemen hamile kalma rahim dinlensin. O süreçte sende testlerini yap.
Bir de basit gibi geliyor ama hamile kaldıktan sonra elini yukarı kaldırıp çamaşır bile asma. Düşük riskli gebeliklerde bu bile düşüğe sebep. Her hareketine dikkat etmelisin..
Canım saglikli bebegim yok hamileyim 8 haftalik cok üzüldüm istersen genetik arastirma yaptir ben ilkinde kalbi atmadiktan sonra doktorum ekopirin kan sulandirici verdi ikincisinde atti oda anensefali oldu 14 haftalik dogum yaptim onun içinde folik asit basladim simdi tekrat hamileyim hem folbiol hem ekopirin içiyorum allahm yardimcimiz olsunCnm yaptirmistim ilk kurtajdan sonra. Clexane kullaniodum ama kalp atislarini goremedi yine doktor. Dun yine kromozom ve genetik testleri de yapildi sonuc 1ay sonra cikar dediler. Ilk i boş gebelikti bunda embriyo gelisemedi 6+3 de durmus kalp . Senin su an var mi gebelik
Amin cnm ins bebegini alirsin kucagina ve ins bnm de bundan sonraki gebeliklerim saglikli devam eder :'( genetik arastirma icin kan verdik cnm bakaljm sonuc ne olck. Bn coraspin ve clexane kullaniodum . Kan pihtilsma sorunu da cok yuksek degilmis az mis aslinda. Simdi kurtajdan sonra dr un yonlendirdigi bi prof var onunla devam edelim diyoruz. Rahim filmi fln cektirdin mi cnm sn. Yani sendeki sorun pihtilasmami tekCanım saglikli bebegim yok hamileyim 8 haftalik cok üzüldüm istersen genetik arastirma yaptir ben ilkinde kalbi atmadiktan sonra doktorum ekopirin kan sulandirici verdi ikincisinde atti oda anensefali oldu 14 haftalik dogum yaptim onun içinde folik asit basladim simdi tekrat hamileyim hem folbiol hem ekopirin içiyorum allahm yardimcimiz olsun
Canim ben Erzincan da yaşıyorum burda ne kan pıhtılaşmasina bakiyorlar nede senin dedigin gibi rahim filmi cekiyorlar ikinci hamileligimdede doğumumu Erzurum da yaptım yani bende kan pıhtılaşmasi var mi yok mu onu bile bilmiyorum doktor tavsiyesi sadeceAmin cnm ins bebegini alirsin kucagina ve ins bnm de bundan sonraki gebeliklerim saglikli devam eder :'( genetik arastirma icin kan verdik cnm bakaljm sonuc ne olck. Bn coraspin ve clexane kullaniodum . Kan pihtilsma sorunu da cok yuksek degilmis az mis aslinda. Simdi kurtajdan sonra dr un yonlendirdigi bi prof var onunla devam edelim diyoruz. Rahim filmi fln cektirdin mi cnm sn. Yani sendeki sorun pihtilasmami tek
Anladim cnm. Aslinda erzurumda ii bi tetkk arastirma yaptir . Ya bn de forumlarda okudum hep rahim filmi fln ordan yani yoksa dr um bana da film fln demedi. Hayirlisi olsun hakkimizda ya sifa versin Allah neyimiz varsaCanim ben Erzincan da yaşıyorum burda ne kan pıhtılaşmasina bakiyorlar nede senin dedigin gibi rahim filmi cekiyorlar ikinci hamileligimdede doğumumu Erzurum da yaptım yani bende kan pıhtılaşmasi var mi yok mu onu bile bilmiyorum doktor tavsiyesi sadece