- 29 Temmuz 2016
- 99
- 25
- 3
- 32
- Konu Sahibi Mavisss1118
Kizlar ikinci gebelik düşünüp çalışma yapanlar gelin birlikte fikirlerimizi sunalimm. Hemen kalabilirmiyizz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanirim adet belirtisi canm bilemiyorum ki ilk gebeligimde aşırı göğüs sancm olmuştu regl günüm geçmeden anlamstmBende onu düşünüyorum bir hafta on günde belirti olmaz herhalde![]()
Ben de ilk hamileliğimde gögsümde büyük bi kitle cıktıgını hatırlıyrum ama öncesi mi hamilelik sırasında mı onu net hatırlamıyrorumBenim de olmuştu 3 haftalıkken öğrendim ama on günde az sanki bilemedim
Hayirlisi canım deneyimliyiz tez zamanda kavusuruz inşallahDaha adetime 15 gün var benim bakalım neler olacak![]()
Amin cnm inşallahHayirlisi canım deneyimliyiz tez zamanda kavusuruz inşallah![]()
Ben de beklemedeyim. Gögüs hassasiyeti devam ama idrarım koyu değil. yrn idrar testi yapıp yapmama konusunda kararsızım. Moralim bozuluyrKizlar bende bekliyorum ama bu ay kafam karıştı biraz. 29 haziran son adet tarihim. Takvimime gore 18temmuz yumurtlama. Esimle 17sinde 25inde ve 27sinde korunmasiz oldu. Ama benim yumurtlama zamanimda hic akintim yoktu kupkuru geçti. 25inde korunmasiz oldu ve 25indn snra akinti basladi kasik agrisi bel ağrısı basladi. Suan akintim normal.ama acaba gec mi yumurtladim naptm noldu anlamadm. Yarin adet gunum bakalim test yapicm inşallah hayirlsii artik. Bugun belimm coook cokk agridi kasiklarim agridi. Ama kopuyo dersin oyle yani. Ve cok sinirliyim su aralar cok bagirip cagirigrm. Istahsizim snra bi bakiyrm midem kaziniyo sanki tam yicm iki lokmadn snra tikanyrm midem ağzımda sanki. Ve uykuya eğilim basladi normalde gundz hic uyuyamam gecede 2 den 3den snra uyurm uyku tutmaz. Ama simdi gundz kizim tepeme cikmasa ohh saatlerce uyurum yani o sekil. Sizce nedir bu belirtiler yardm edin kuzucuklar yarin test yapicm yazarim![]()
Idar koyu olunca noluyo oda mi belirti benim gun ikinde 2 kere koyu oldgu oluyo he bide normal gunde 1 kere wc cikarim simdi 2 3 kere cikiyrm soklardayim.Ben de beklemedeyim. Gögüs hassasiyeti devam ama idrarım koyu değil. yrn idrar testi yapıp yapmama konusunda kararsızım. Moralim bozuluyr
VAlla bilmiyrm bende sendn duydum smdi. Ay ne karisik bir sey bu yaaİdrara geçince koyulaşmıyor mu? Herkes de olur mu onu da bilmiyorum.