Ikıncı gebelık, emzırme sorunu

Cerenn25

İçimdeki melek kanatlarını çarpıyor
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2019
248
509
33
Arkadaslar merhaba daha once de yazmıstım buraya ama uzun bır suredır yoktum zorlu bır gebelık gecırdım erken dogum riskim oldugu ıcın son aylar hem dıken ustunde gectı sükur bır sorun olmadan kasım ayında normal dogumla aldım oglumu kucagıma 6.ayımıza gırıcez anne sutu emıyor cokta duskun memeye emzırdıgım ıcın adet düzensizliğim oluyordu şu son 1 haftadir halsızlık bas ağrıs, donmesı, hafıf bulantılar yasıyordum malum dısarı cıkamıyoruz esımden gebelık testı almasını ıstedım ve bu sekılde cıktı daha doktora gıtmedım ama teste gore hamıleyım sanırım ılk gebelıgımı hastanede ogrendıgım ıcın bu testlerı pek bilmiyorum. Sımdı asıl sorun 6 aylık memeye duskun oglum emzırmeye devam etmelı mıyım bır zararı olur mu acaba

Eklentiler

• Screenshot_20200419-215558.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 42
Ay valahi dayanamayacağım
Tek derdiniz emzirme olsun
Emzir anam bişey olmaz doğurana kadarda emzirsen birşey olmaz ikisini beraber emzir hatta
Virüs bitene kadar dünya nüfusu ikiye katlanır bu gidişle

Tandem emziren çok. Bırakmayın tabiiki altı ay daha çok ufak. En az bir yaşa kadar emmesi lazım. Ama beslenmenize ekstra dikkat edin. Demir ve kalsiyumunuza özellikle

Tandem emzirme diye bir şey duymuştum . Emen bebeği olup hamile kalanlar için . Bir araştırın isterseniz

Kardeşime oğlunu emzirme dedi doktor. Özellikle erkek çocuk olduğu için. Hamilelik sırasında sütte östrojen mi oluyormuş, o erkek çocuğa iyi gelmez demiş.
Sizinki çok da küçücükmus. Doğumu yapan doktorunuza danışın.

Tandem emziren çok. Bırakmayın tabiiki altı ay daha çok ufak. En az bir yaşa kadar emmesi lazım. Ama beslenmenize ekstra dikkat edin. Demir ve kalsiyumunuza özellikle
Evet cok halsız dusuyorum ne yalan soyleyeyım ıcımde pek yemek ıstemıyo ama dıkkat etmelıyım tabıı

Aynen danısıcam kesınlıklee evet benım de emzırdıgım erkek karnımdakını bılmıyorum daha ama bakalım doktor ne diyecek

İsteyerek planlayarak mı oldu hamilelik merak ettim. Bebeğin henüz küçükmüş çünkü

Aynen danısıcam kesınlıklee evet benım de emzırdıgım erkek karnımdakını bılmıyorum daha ama bakalım doktor ne diyecek
Evet, bizim bebisin cinsiyet belli değildi o zaman, emen erkek bebek için sıkıntı demişti. Yavrusu sağlıkla kolaylıkla kucaginiza alın inşallah.

Benim doktorum 5. aya kadar emzirebilirsin demişti. En iyisi kendi doktoruna da sor, riskli bir gebelikse daha erken de kesebilirsin.

Benim doktorum 5. aya kadar emzirebilirsin demişti. En iyisi kendi doktoruna da sor, riskli bir gebelikse daha erken de kesebilirsin.
Ben de yenı gıttım hastaneye evde kendım test yapmıstım evet hamıleymısım 6 haftalık olmus karnımdakı cınsıyetını bılmıyoruz tabıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…