Tesekkurler ederımmHamilesin hayırlı olsun
Evet cok kucuk ve duskunEmmese iyi olur, çünkü sana zor olur. Ama emzirebilirsin. Daha çok küçük çünkü.
Zararlı oldugunu soyleyenler var o yuzdenAy valahi dayanamayacağım
Tek derdiniz emzirme olsun
Emzir anam bişey olmaz doğurana kadarda emzirsen birşey olmaz ikisini beraber emzir hatta
Evet cok halsız dusuyorum ne yalan soyleyeyım ıcımde pek yemek ıstemıyo ama dıkkat etmelıyım tabııTandem emziren çok. Bırakmayın tabiiki altı ay daha çok ufak. En az bir yaşa kadar emmesi lazım. Ama beslenmenize ekstra dikkat edin. Demir ve kalsiyumunuza özellikle
Aynen danısıcam kesınlıklee evet benım de emzırdıgım erkek karnımdakını bılmıyorum daha ama bakalım doktor ne diyecekKardeşime oğlunu emzirme dedi doktor. Özellikle erkek çocuk olduğu için. Hamilelik sırasında sütte östrojen mi oluyormuş, o erkek çocuğa iyi gelmez demiş.
Sizinki çok da küçücükmus. Doğumu yapan doktorunuza danışın.
Yanı gebelık 3 ay olana kadar mı ? Su an karnımdakı ne kadarlik bılmıyorum bulantı sonucu test yaptım ciftcızgı geldıDoktorlar belli aya kadar izin veriyor sanırım 3 aydi en azından benim doktorum
Annenin besin depoları boşalıyor o yüzdenZararlı oldugunu soyleyenler var o yuzden
Evet, bizim bebisin cinsiyet belli değildi o zaman, emen erkek bebek için sıkıntı demişti. Yavrusu sağlıkla kolaylıkla kucaginiza alın inşallah.Aynen danısıcam kesınlıklee evet benım de emzırdıgım erkek karnımdakını bılmıyorum daha ama bakalım doktor ne diyecek
Daha once hic duymamıstım bakıcam kesınlıkleeTandem emzirme diye bir şey duymuştum . Emen bebeği olup hamile kalanlar için . Bir araştırın isterseniz
Ben de yenı gıttım hastaneye evde kendım test yapmıstım evet hamıleymısım 6 haftalık olmus karnımdakı cınsıyetını bılmıyoruz tabııBenim doktorum 5. aya kadar emzirebilirsin demişti. En iyisi kendi doktoruna da sor, riskli bir gebelikse daha erken de kesebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?