Ikıncı gebelık, emzırme sorunu

İsteyerek planlayarak mı oldu hamilelik merak ettim. Bebeğin henüz küçükmüş çünkü
Aaa hayır yok surprız oldu evet oglum cok kucuk kasımda dogdu 6. Aya gırecegız daha doktora gıttık sonunda evde kendı kendıne gebelık testı yapmıstım cift cızgı cıktı kan verdım evet hamıleymısım 6 haftalık olmus karnımdakı tamamen plansız bır gebelık bızde sasırdık:anneadayı::rolleyes:

Benımde ılk bebegım erkek
Kardeşime oğlunu emzirme dedi doktor. Özellikle erkek çocuk olduğu için. Hamilelik sırasında sütte östrojen mi oluyormuş, o erkek çocuğa iyi gelmez demiş.
Sizinki çok da küçücükmus. Doğumu yapan doktorunuza danışın.
Benım de ılk bebegım erkek doktora gıttım emzır dedı ama kendıne ıyı bak dedı cınsıyet meselesı hakkında bı sey demedı :/

Benımde ılk bebegım erkek

Benım de ılk bebegım erkek doktora gıttım emzır dedı ama kendıne ıyı bak dedı cınsıyet meselesı hakkında bı sey demedı :/
Merhaba,
Kardeşimin doktoru çok iyi, ilgili bir bayan. Ama bizim bebek 17 aylikdi, o yüzden de emdiği zaten yeter diye düşünmüş de olabilir. İsterseniz ikinci bir doktora daha danışın, aklınızda acaba kalmasın.

Merhaba,
Kardeşimin doktoru çok iyi, ilgili bir bayan. Ama bizim bebek 17 aylikdi, o yüzden de emdiği zaten yeter diye düşünmüş de olabilir. İsterseniz ikinci bir doktora daha danışın, aklınızda acaba kalmasın.
Aa evet sızınkı bayagı buyukmus hanı o bıraksa bıle olurmus benımkı 6 aylık hamilelıgım 6 haftalık olmus soyledım doktora emzır daha dedı aama durumlardan dolayı doktora da gidemiyorum

Back
X