ikinci gebelik

Azaa

😍hayatguzel
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.844
345
333
Kuzlar kardesler arasinda kac yas olmali benm iki yaainda cocugum var ikinciyi istiyoruz deneyimler

bence en az 4 yaş olmalı ...............................................................

Kizlar bnde ikinciyi dusunuyprum ogluma kardess istiyorumm ama cesaretim yok gebelikte tansiyon gecirdigim icin korkuyorummm

Kızlar slm,sürekli takip ediyorum fakat yeni üye oldum.Ben ikinci gebeliğimi 3 gün önce öğrendim.3,5 yaşında oğlum var.Eşim ve çevremdekiler uzun zamandır yapmalısın diyordu,kısmet şimdiyeymiş.Ancak inanılmaz bir ağrı var karnımda,sanki bi tokmak koymuşlar içime gibi.Ben bu hareketlenmeyi,bu ağırlığı ilk gebeliğimde 4.aydan itibaren yaşamıştım.Dr.um haftaya pzt gel kese o zaman görünür dedi.Şuan 4+5 haftalığım.Sizce bir sıkıntının habercisi olabilir mi bu garip ağrı ve ağırlık?

Benimde çocuklarım arasında tam 4 yaş olacak ama ben daha erken istedim olmadı. Nasip böyleymiş demek ki...

çok canım sıkılıyor...
ben de 6 yıllık evliyim 5 yaşında bir kızım var seneye yani 2. sınıfa geçtiği zaman bir bebek daha istiyoruz ammmmaaaaa ben kızımdan sonra çok kilo aldım zaten hep kilo sorunum vardı ama balık etliydim şişman değil. şimdi 108 kiloyum ve hamile kalabilir miyim kalırsam ne olur ama veremiyorum kiloları guatr ve insülin direnci var. bunlar bahane değil biraz da akşamları yemek yeme işini bırakamıyorum ve hayatımın kabusu kola bağımlıyım resmen yaa. diyet denedim ama veremedim masa başı işim napcam ben of :(

çok canım sıkılıyor...
ben de 6 yıllık evliyim 5 yaşında bir kızım var seneye yani 2. sınıfa geçtiği zaman bir bebek daha istiyoruz ammmmaaaaa ben kızımdan sonra çok kilo aldım zaten hep kilo sorunum vardı ama balık etliydim şişman değil. şimdi 108 kiloyum ve hamile kalabilir miyim kalırsam ne olur ama veremiyorum kiloları guatr ve insülin direnci var. bunlar bahane değil biraz da akşamları yemek yeme işini bırakamıyorum ve hayatımın kabusu kola bağımlıyım resmen yaa. diyet denedim ama veremedim masa başı işim napcam ben of :KK43:
Canım diğer rahatsızlıklarını bilemem ama kola çok zararlı çok şekerli acilen bırakmalısın hatta yardım almalısın. İnsanlar çok önemsemiyor ama bence bütün hastalıkların sebebi bu koladan kaynaklanıyor sigaradan bile daha tehlikeli. Ben 20 yaşında bıraktım tamamen şuan yüz bin verseler bir yudum içmem hele hamileyken bebeğe geçerse sonradan da hastalık çıkarabilir aman dikkat edin nolur

Cok haklisin basak_ kola sigaradan bile kotu. Sen birakmissin ben de birakacagim ya yeter diyet yapacagim diye canim cikiyor ama kilolar gitmiyor kola hepsini engelliyor. Yok yok kesinlikle birakacagim.

Back
X