Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde oyle dusunuoz haklisin cnm tsk tatlm cvbn ici2 yaşında ise tam zamanı...arkadaş oluyorlar az yaş farkı olunca. .
Bende az yas araligini seviyorum dediginiz gibi arkadas oluyorlar ama hic mi hic cesaretim yok :)
Aynn cnm bnde cesaret edemiyorm bu nu yenmemiz lazmmm
Yok tatlm sezeryan ama gebelik tansiyonum vardi biraz iyi gecmedi gebeligim yine olurmu die korkuyormNormal dogum mu yaptiniz :)
Evet ben normal doğum yapmıştım 39+3 de suyla geldi oğlum:)Normal dogum mu yaptiniz :)
Canım diğer rahatsızlıklarını bilemem ama kola çok zararlı çok şekerli acilen bırakmalısın hatta yardım almalısın. İnsanlar çok önemsemiyor ama bence bütün hastalıkların sebebi bu koladan kaynaklanıyor sigaradan bile daha tehlikeli. Ben 20 yaşında bıraktım tamamen şuan yüz bin verseler bir yudum içmem hele hamileyken bebeğe geçerse sonradan da hastalık çıkarabilir aman dikkat edin nolurçok canım sıkılıyor...
ben de 6 yıllık evliyim 5 yaşında bir kızım var seneye yani 2. sınıfa geçtiği zaman bir bebek daha istiyoruz ammmmaaaaa ben kızımdan sonra çok kilo aldım zaten hep kilo sorunum vardı ama balık etliydim şişman değil. şimdi 108 kiloyum ve hamile kalabilir miyim kalırsam ne olur ama veremiyorum kiloları guatr ve insülin direnci var. bunlar bahane değil biraz da akşamları yemek yeme işini bırakamıyorum ve hayatımın kabusu kola bağımlıyım resmen yaa. diyet denedim ama veremedim masa başı işim napcam ben of![]()