İkinci gün yine silik çizgi

temmuzlu26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
2.503
1.663
63
33
İyi günler dünde silik çizgi çıkmıştı kan testi verdim sağlık ocağından hala çıkmadı sonuç daha fazla bekleyemedim bugün tekrar idrar testi yaptım bugün daha belirgin bir çizgi oluştu sizce umitlenmeli miyim şu an çok heyecanlıyım

Eklentiler

• IMG_20230120_141628.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 189
  • IMG-20230121-WA0001.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 191
Pozitif. Hayırlı olsun.

İyi haberleri bizimlede paylaşın lütfen

İkinci test tam ümitlenmelik özelde verseydiniz keşke kan sağlık ocağı bekletir şimdi Haftasonu diye
Bazı özel hastanelerde cüzi bi rakam oluyor

Kızlar banada bakarmısınız 4 test yaptım hepsi bu şekilde silik çıktı dedimki acaba testmi bozuk birini bekar olan kuzenime yaptırdım onda basbaya tek çizgi çıktı varmı sizce gebelik testte de bozukluk yok prodoctor marka

Eklentiler

• AD8A3856-05F8-424C-A178-513356C822F9.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 165
Pozitif. Hayırlı olsun.
Merhaba bir şey sorabilir miyim? Benim reglim 2-3 gün gecikti gidip kan testi verdim 0.1 çıktı ardından kanamam başladı. Bu yerleşme kanaması olabilir mi? Şüpheli ilişkiden 10-11 gün sonra, reglim 3 gün gecikince yaptım testimi. Yumurtlamam ilişkiden 2-3 gün önce olmuş olması lazım ama geç yumurtlamışsam diye sordum:) döllenmeden 10 gün sonra gözükür mü testte? Kusura bakmayın çok soru sordum sanki doktormuşsunuz gibi ama bilgili olduğunuzu düşündüğümden

Testiniz negatif çıkmış ve adet olmuşsunuz. Gebelik yok.

Gebelik şüphesi varken adetinizin gecikmesi genelde psikolojiktir. Test yapıp negatifi görünce adetin başlaması bu yüzdendir. Burada bazen adetim gecikti diye konu açanlara tavsiye ederim test yapmalarını. Sizin de muhtemelen şüpheniz dolayısıyla gecikmişti.

Evet büyük ihtimalle öyleydi gerçi daha bilgili olunursa stres de azalıyormuş. Çok şükür burdan da bilgilendim çoğu konuda artık boş stres yapmamak gerek

Canım benim gibi şuan bir kan testi ver yada pazartesi doktora git istersen

Adet olduktan sonra bütün ihtimaller bitiyor canım inşallah diğer aya istediğine kavusursunn hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…