İnşaallah öyle olur, bile bile gitmekte ayrı bir duyguymuş, insan bilmediğinden korkar derdim ama bildiğinden daha çok korkuyormuş, amin sağlıklı olsun kuzularım:)Her zaman llki zor oluyormus ikinci daha kolay ablam uc tane cocugunu sezeryan la dogum yapti ikincide ertesi gun ayaga kalkti agrisida olmadi...hep ilki zordu der...
uzmeyin kendinizi saglikli olsunda o gunler çabuk gecer...
İnşaallah öyle olur, bile bile gitmekte ayrı bir duyguymuş, insan bilmediğinden korkar derdim ama bildiğinden daha çok korkuyormuş, amin sağlıklı olsun kuzularım:)
İlkinde ben ayaktaydım hep çünkü oğlum aç kaldı açlıktan şekeri düşüp havale geçirdi o yüzden iki gün yattım sonra üç gün hastane yolunda geçti, ondan da ağrım çok olmuş olabilir, inşaallah bu sefer sıkıntımız olmaz, sizde hamilesiniz inşaallah sağlıkla kolayca doğar bebeğiniz:)
amin canımAmin canim hepimizin insallah...ilk gebeligim sabirsizlikla bekliyorum henuz doğum sekli belli degil....hakkimizda hayirlisi
İnşaallah öyle olur pozitif şeyler duydukça rahatlıyorum teşekkür ederimablam ilk sezeryanda 10 gun acıdan kıvrandı ikincide akşama ayaktaydı
rahat olun inşallah sixinde oyle olur
Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşaallah hayırlı olsunSelam
Oncelikle bebeğinizi sağlıkla kucaklamanızı dilerim. ben 20 gun once 2. sezeryan dogum yaptım
ilk doğumda sizin gibi acılar içindeydim. aylarca toparlanamamıstım. Ancak ikincide ertesi gun kalktım hayatıma devam ettim. ameliyattan ilkinde cok korkmıstum ikincide sohbet ede ede aldılar bebeği. anestezi uzmanı na lutfen beni uyutmayın her anı yasamak istiyorum dedim :) gule oynaya odama gittim bebeği emziren
üstelik tecrübeli anne olmanın keyfi de paha biçilmez
rahat olun ona kavuşmanın güzelliğini düşünün
hayırlı doğumlar dilerim
inşaallah öyle olurıkıncıler kolay oluyormuş korkutup zehır etme yavrunla ılgılen bebeğinle konuş rahatlatacaktır seni. Sağlıkla kal
bende ilkte sizin gibi hastaneye gittim 3 gün emzirmek için, inşaallah bu sefer daha kolay olurben sezeryan oldum direk bayılmak isteyerek hemden ilk gün ağrı sıkıntım oldu tabi yanma hissi falan ama ayağa kalktım yürüdüm kızımı 4.gün sarılıktan hastaneye yatırdık ve 4gün boyunca hergün hastaneye geldik nefesim kesildiği anlar oldu ama o kadar sıkıntı çekmedim rahat kalktım bence nasıl girersen öyle çıkarsın
Bende sezaryen oldum 2.olan da daha kolay oluyor dye duymuştm , bende çok kolay toparlandım dirençli olucaksın çıt kırıldım olmıycaksın bebeğin içn toplıycaksın kendni , korkma derim korkulcak bşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?