Üzülme arkadaşım...bende aynı dertten muzdaripim...2. gebelik ve eşim banada normalmişim gibi davranıyor...Hayatlarımızı kolaylaştırıyorlar...Bizim istediğimiz duygusal nalamda ilgi, el bebek gül bebek gibi şımartılmak istiyoruz...olsun.. bunları yapmasalarda canları sağolsun...bizim içi n bütün gün uğraşıyorlar..Belki onlarda bunları yapmak istiyorlar,ama karakterlerinin dışına çıkamıyorlar...önceleri üzülürdüm ama artık farklı pencereden bakıyorum...kasıt yok çünkü...sende bunları takma kafana ..olur mu....az zamanımız kaldı kurtulmaya...hayırlısıyla inşallah...Merhaba herkese
ilk hamileliğimde eşim çok ilgiliydi sürekli etrafımdaydı her konuda pervaneydi.Şimdi ikinci hamileliğim üstelik deli gibi ikinci çocuğu isteyen o olduğu halde daha bir ilgisiz nedense sanki normalmişim gibi davranıyor sanki hiç hamile değilim.Tamam yap dediğimde yapıyor işimi gücümü ama öyle pışpış yok ilgi yok şımartılma yok bende zaten 7.ayımdayım artık duygusal olarak epey yoğun kısımdayım bilmiyorum sade benmi böyleyim yoksa varmı benim gibiler.
Keske sadece ilgisiz olsa.....
Beni uykumdan uyandirip yataktan attı, kalkmazsan tekmelerimler, olmadı kapının önüne koyarimlar....bebeğimizi gördüğümüz gunün aksamı üstelik....doktora bile haftalar sonra götürdü, şiddetli kasintim olduğu halde ve zoooorla.
Saat 22:30 civariydi, annesini aradım diye laf etti bir de utanmadan, o saatte hamile kadın sokağa atılıyor da, anneye telefon edilemiyor mu? Ne yapacağımı bilmiyorum. Bu ikinci hamileliğim, ilkinde yaşadığım sıkıntıları unutturur dedim, çok istiyordu çünkü ama daha beterini yapıyor. Ve hep o haklı. Saygisiz davraniyormusum efendim, derdi de bu. El pençe divan durulmuyor beyimizin karşısında. Büyük suç. O dururken oğlumla ilgilenmiştim de biraz beklemişti. Bir de benimle konuşurken yüzüne bakmamisim...
Şimdi, carpinti, kasilmalar, bas dönmesi, bas ağrısı, bulantı, kusma ne ararsan var bende. Ve az önce baktım, yüksek tansiyon belirtisiymis ve stres tetiklemiş. Zaten babam da tansiyon hastası.
Eve gelir gelmez başlıyor söylenmeye, eleştirilere. En sevdiği kurabiyeden yaptım dün, isteyip duruyordu günlerdir, görür görmez dedi ki, bunlar pişmemiş. Sonra afiyetle yedi bir özür bile yok. Pardon demek bile zor. Meyvesini bile soyup önüne koyuyorum da icinden gelirse kuru bir teşekkür. Biraz sonra da yapmiyorsun, etmiyorsunlar.
Dayanmak zor geliyor artık. Bir ömür boyle nasıl geçecek?......
ne insanlar var yaa.tabi bunun hesabını diğer tarafta nasıl verecek hiç haberi yokta,keşke bu dünyada da biri cezasını verse.allah ıslah eylesin sanada yardım etsin sabır versin inş arkadaşım.
Keske sadece ilgisiz olsa.....
Beni uykumdan uyandirip yataktan attı, kalkmazsan tekmelerimler, olmadı kapının önüne koyarimlar....bebeğimizi gördüğümüz gunün aksamı üstelik....doktora bile haftalar sonra götürdü, şiddetli kasintim olduğu halde ve zoooorla.
Saat 22:30 civariydi, annesini aradım diye laf etti bir de utanmadan, o saatte hamile kadın sokağa atılıyor da, anneye telefon edilemiyor mu? Ne yapacağımı bilmiyorum. Bu ikinci hamileliğim, ilkinde yaşadığım sıkıntıları unutturur dedim, çok istiyordu çünkü ama daha beterini yapıyor. Ve hep o haklı. Saygisiz davraniyormusum efendim, derdi de bu. El pençe divan durulmuyor beyimizin karşısında. Büyük suç. O dururken oğlumla ilgilenmiştim de biraz beklemişti. Bir de benimle konuşurken yüzüne bakmamisim...
Şimdi, carpinti, kasilmalar, bas dönmesi, bas ağrısı, bulantı, kusma ne ararsan var bende. Ve az önce baktım, yüksek tansiyon belirtisiymis ve stres tetiklemiş. Zaten babam da tansiyon hastası.
Eve gelir gelmez başlıyor söylenmeye, eleştirilere. En sevdiği kurabiyeden yaptım dün, isteyip duruyordu günlerdir, görür görmez dedi ki, bunlar pişmemiş. Sonra afiyetle yedi bir özür bile yok. Pardon demek bile zor. Meyvesini bile soyup önüne koyuyorum da icinden gelirse kuru bir teşekkür. Biraz sonra da yapmiyorsun, etmiyorsunlar.
Dayanmak zor geliyor artık. Bir ömür boyle nasıl geçecek?......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?