İkinci hayat

Baharbenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
51
7
86
Hayatımın 40 yılını ve içinde 22 yıllık evliliğimi bitirme kararımı almış bulunmaktayım. Türkiyede boşanmış bir bayan olarak yaşamak hayatıma neler getirecek ve götürecek paylaşmak adına yazmaya karar verdim. Dile kolay 22 yıl.. hayatıma 3 çocuk ve maddi mutluluklar getirdi ve manevi huzurumu götürdü. Dış Dıştan;Altınızda son model araba , en iyi evlerde yaşam ve kısmen istediğiniz gibi harcadığınız kredi kartı. İçten; hiçbir şeyin sahibi değilsiniz:(
Özgürlük ve kariyer duygusu o kadar bastırıyorki ruhumu hepsine restimi çektim ve boşanma kararımı verdim.
Hayatımı yeniden düzenlerken yaşadığım herşeyi bizzat bu sayfadan okumaya varmısınız? Benimle iseniz burda kalın ve mucizelerime tanık olun. Kim bilir belki kimlerin hayatına dokunacağım:)

İlk adım yaşamayı istediğim yer seçiminde... bursa yada İstanbul kadıköy
Bunun için bursa biletlerini ve otel rezervasyonlarımı yaptırdım tabiki eski eşimin ( henüz boşanma aşamasında değiliz) kredi kartlarıyla.. 22 yıllık borcu var bana. İçim çok rahat. Tam bir kadınım. 3 çocuk verdim ve 22 yıllık ömrümü . Şimdi eğrisiyle büğrüsüyle benim yaşantım ve hakkım olanı alıp gideceğim Gaziantepten

Hedeflerimi aslında uzun süre önce belirlemiştim ama dedim ya engellerim çoktu. Şimdi kendimi çok daha güçlü hissediyorum. Theta healing eğitimleri önceliğim ve devamında yaşam koçu olmak.
Ebe-hemşire ve işletme lisans diplomalarım var. En önemlisi İnancım var. Allahım bana ikinci hayatımda mucizelerini göster ve yaşat diye dua ediyorum🙏

Ekim ayında yeni hayatım için Bursaya uçuyorum. Şubata kadar güvenli oturabileceğim kiralık evlere bakıyorum. Bursada oturupta tavsiyeler alabileceğim arkadaşları diliyorum🙏

Yani boşanmayı istememiştim. Çok direndim ama sonunda kabul ettim. Ben aldatıldim. Terk edildim.

Theta healing ben de baya ilgilendim bir süre ama reenkarnasyona inanmanız gerekli dedi bir uzman

Yani boşanmayı istememiştim. Çok direndim ama sonunda kabul ettim. Ben aldatıldim. Terk edildim.
Aldatmak aldanmaktır... eksiye düşmektir. Kendine güvenmeyenin sığındığı sahte limandır. En iyisi eksiye düşmeden evliliği noktalamak. Erkeklerden evlilikten o kadar tiksindimki kendime gelmem çok uzun zaman alacak.ama eninde sonunda ruh eşimi isteyeceğim Allahtan. Önce kariyer🙏

INSAALLAH ben ex eşimi ruh eşim zannederdim. Ama değilmiş. Nasip vardır Rabbimin bir bildiği

Evet 10 günlük aradan sonra yine ben:))
10 günlük süreçte aldığım kararlarda bazı değişiklikler oldu. Boşanmaktan vazgeçtim çünkü eşim yaptığı hatalardan ders almış görünüyor. Üstelik thetahealing ve yaşam koçluğu ile ilgili kararımıda desteklemeye karar verdi. Hiç vakit kaybetmeden ilk dersleri almak için rezervasyonlarımı ve kayıtımı yaptırdım. En önemlisi Vıana Stabıl 2020 için kayıtımı yaptırdım. Hayatımdaki mucizeler için tüm hücrelerime kadar açtım dünyamı👍🙏

Back
X