ikinci kadin olmak istemiyorum...

sev2can

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
26
11
8
34
Merhaba gorustugum birisi var ama evli herşey çok iyi gidiyor mutluyum ya gorusmek istemiyorum ama ondan kopamiyorum karısı aradığımda çok kötü oluyorum ondn nasıl uzaklaşabilir yarın bir gün evlenirsem benim eşime de aynısını yaparlar mi?

Olmayın da bir zahmet.
Adam evliymiş, bunu bildiğiniz halde nasıl hala devam edersiniz bu iğrençliğe?

Karısı aradığında kötü oluyorum falan da filan da bilmem ne...

Vicdanınız ciddi anlamda sızlasa, hemen şu an bırakır, hatta ve hatta hiç başlamazdınız buna.

İlerde evlenirseniz kocanız yapar mı yapmaz mı bilemeyecem, yapsa müstahak derdim de neyse.

İnşallah bu yanlıştan dönersiniz acilen, inşallah değil, dönün!

Tövbeeeeeeee.

Bence insanları bu kadar acımasız yargılamak kimseye düşmez.Herkesin kendi yanlışı ya da doğrusu

Olmayin.
Allah hic birimiz böyle bir seyler imtihan etmesin.
Adamın arayip soran bir karisi var. Bosanma asamasinda bile yanlisin daniskasi.
Sizin sordugunuz soruya bakin!
Allah sizin basiniza bile vermesin böyle igrenc bir seyi.

yaa, deme oyle, neden kotu oluyorsun söyle bakalım:anne:
Karısının aramasından mi,dur bebegim aglama, konusuruz biz onla KK olarak:KK19::KK19:
:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Yaa kızım, git aksam aksam,
Belanı arama,:sopa:
Kibrit suyunu doktugum dünyasında,:sinirli:
Bekarlar bittti dimi,Ya h,c korkmuyor musun,bu kadın beni bulur,agzıma s...çar,annemden emdigim sutu sagar,tekrar geri koyar,o agzimida paketleyip elime koyar diye.:eğlence::eğlence:
Simdi agzimi neden en sona bıraktı diye sorcaksın?Zeki!!ye benziyorsun.:rolleyes::rolleyes:
Bilmem onu ve yukarıdakisoruları gelince kendisine sorarsın,,:KK71:

Merhaba gorustugum birisi var ama evli herşey çok iyi gidiyor mutluyum ya gorusmek istemiyorum ama ondan kopamiyorum karısı aradığımda çok kötü oluyorum ondn nasıl uzaklaşabilir yarın bir gün evlenirsem benim eşime de aynısını yaparlar mi?
Yuva yıkanın yuvası olmaz net !!!!

Böyle bi konuyu özellikle burda acmani tebrik ederim öncelikle ... Burda ne yuvalar yıkılıyor ne yorumlar yapılıyor.Empati olgunu gelistirmissin onuda tebrik ederim yinede vicdan muhaseben çok ucuz..Mutluymussun gayet onuda belirtmeyi ihmal etmemissin başına gelmesin inşallah diyemicem kusura bakma hemcinsim olsanda yasa da gor bakmakla olmuyo...:işsiz:

Eğer gerçekten bu onursuzca durumu istemiyorsan , kesin ve net konuşarak ayrılırsın.
Gerçi artık aralarına ihanet girmiş ama en azından pişman olup geri dönersen bu yoldan belki insanlıktan yana bir şansın olur.

Bu suanki adamcik ,elbetteki seni de aldatır. Karakteri bozuk çünkü.

Ama sırf "benimde başıma gelir mi " diye düşünerek korkuyorsan , insanlığa çok yolun var demektir.
Şuan bir kadını aldatiyorsun. Kendini aldatıyorsun. Hayatını harcıyorsun. Aldaniyorsun.

Bugun ona yarin size bunu unutmayin. Bende ayni sekilde bosanmis esim. Aldatildim ve aldattigi kadinla evlendi. 5 yasinda oglumla kalakaldim. Aldattigi bayani surekli dovuyormus kadin kac kere ayrilmaya kalkmis. Bunlarida eski kaynimdam ve eltimden duydum. Herkes ettigini ceker bunu unutmayin. Bozdugunuz yuvanin ustune yuva kuramazsiniz. Kus yuvasini bile bozmayin derler..

Ikinci kadin olmak istemiyosan olmazsin bu kadar basit. Zorlami tutuyo adam seni yaninda. Hem o adam senin hakkinda ne dusunuyo Allah bilir. Karisini bosayip seninle evleniceginimi zannediyosun. Yazik ya gercekden cok yazik!
Karisini dusunsene bi evde kocasini bekliyo adam baska kadinlarla fingirdesmek derdinde. O adama adam demem ikinci kadinada kadin demem ben.

Bizim burda vardi oyle bi kiz evli adamla sevgiliymis karisi ogrendi geldi kizi sokagin ortasinda dovdu ellerine saglik

Yaaa tüm aldatilanlar adına söylüyorum yaram var gocunuyorum!tüm senin gibi...................gebersin!Allah aşkına o çukur derdine düşenleri anlık mutluluklarla elinizde tuttuğunuzu düşününce sizdemi mutlu oluyorsunuz?buna ne derler biliyomusunuz?yok yaa bana ne demek siz kendinize yakistiriyorsunuz!:kusmuk:

Eden bulur. Bir gun sende aynısını yaşarsın

Back
X