- 15 Şubat 2018
- 2.692
- 8.795
- 158
Diger kediyi eve getirip denemeden alisip alismayacaklarini bilemezsiniz. Bazi kediler kabullenmiyor. Bazilari kabulleniyor. Bir de seye inaniyorum ben hani bazen bazi insanlarla enerjimiz tutmaz bazilariyla tutar da ilk tanistigimiz andan itibaren pek severiz. Hah iste bu kedilerde de var. Mesela benim 15 yasinda vefat eden kedim hayati boyunca 1 ya da 2 kediyi kabullenmistir. Digerlerini kabullenmedi. Digerleri derken gecici yuva olduklarim vs.
Suan 3 kedim var ve iclerinden 1 tanesi cok gecimsiz. Bana karsi degil, diger 2 kediye karsi. Bir tanesine yine daha ilimli davraniyor ama digerini gordugu yerde patakliyor
Ki iki kediyi de kendisi emzirdi buyuttu. 
Yani bilemezsiniz belki de enerjileri tutar. Tabi ilk etapta kiyamet kopacaktir. Asla hemen yanyana getirmeyin. En az 1 hafta farkli odalarda dursunlar. Arada oda degistirin birbirlerinin kokularina alissinlar.
En azindan anlasamazlarsa bu surecte yuva ararsiniz. Evden atildiysa disarida hasta olur yavrum..
Suan 3 kedim var ve iclerinden 1 tanesi cok gecimsiz. Bana karsi degil, diger 2 kediye karsi. Bir tanesine yine daha ilimli davraniyor ama digerini gordugu yerde patakliyor

Yani bilemezsiniz belki de enerjileri tutar. Tabi ilk etapta kiyamet kopacaktir. Asla hemen yanyana getirmeyin. En az 1 hafta farkli odalarda dursunlar. Arada oda degistirin birbirlerinin kokularina alissinlar.
En azindan anlasamazlarsa bu surecte yuva ararsiniz. Evden atildiysa disarida hasta olur yavrum..