İkinci kese çok küçük, kaybolur mu?

sunofmylife

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2021
25
39
18
KIzlar herkese selam,
5+2 de doktora gittim, 1 tane 5.5 mm kese gördü ama minnacık da bir nokta gördü, o nokta kaybolabilir sen şimdilik onu düşünme dedi. ikiz olabilir mi dedim evet ama çok küçük ihtimal dedi. beta hcg 5+0 da 1300 dü. hiç böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? 6 martta diğer randevum çok heyecanlıyım ikiz olabilir mi diye. tüp bebek vs bir tedavi görmedim, ailede de bildiğim yok.

Bana da doktor küçük kesen kaybolabilir dedi 5 haftalıkken diğer kese gorunmemisti bile. 6 haftada diğer köşede göründü ama arada 1 hafta fark vardı ve çok küçüktü. Şükür ki kaybolmadi eğer saglikliysa sizinle gelecektir merak etmeyin

bugün kalp atışı görmeye gittik çok şükür her şey yolunda ama tek bir bebek var. şu an bebeğim sağlıklı olduğu için çok mutluyum. aynı durumu yaşayıp konuya bakan olursa diye yazmak istedim sevgiler.

Ay evet iyiki yazmışsınız. Öncelikle Allah bebeğinizi size bağışlasın, sağlıkla büyüsün inşallah. Bende dün gittim doktora 2 kese görünüyor ama biri su kesesi bile olabilir şuan kesin bişey söyleyemem 2 hafta sonra bakalım tekrar dedi. Ben şuan 4 haftalığım. Açıkcası bu 2 kese konusu beni biraz endişelendirdi. İkiz olmasından değil endişem. Bir önceki bebeğimin kalbi durmuştu aldırmak zorunda kalmıştım. Şimdi bu iki kese konusu ve doktorun tam bişey söylememesi yine aklıma kötü şeyler getiriyor. İnşallah herşey iyi olur. Rabbimden tek dileğim bu.

insallah her şey gonlunuzce olur. ayni sey basima geldi. ilk gebeligimde 4. haftada iki kese vardi biri daha küçüktü. 5. haftada gittigimizde birinde yolksac olusmustu oteki bostu. 6. hafta gittiğimizde yolk sac olanda bebek olusmustu kalp atisi vardi. obur kese buzusmustu ve onu son gorusumuz oldu. bebegimi saglikli sekikde kucagima aldim. buna kaybolan ikiz deniyormus ve cok da sık gerceklesirmis aslinda
simdi yeniden hamileyim bu sefer de 4. haftada tek kese görmüştük. 6. haftada iki kese iki bebek gördük öyle devam etti

İkiz annesi misiniz şuan? Ne kadar güzel. Aslında bakımı zordur eminim ama bir defada iki çocuk sahibi olmak da çöl güzeldir. Haftaya cumartesi gidicem bende kontrole inşallah. Bakalım ne diyecek doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…