Ultrason görüntüme bakar mısınız?

Merhaba kaçıncı haftada küçüldü acaba? Bende 5 haftalıkken gittiğimde kist gördü doktor 6 haftalık oldum biraz büyümüş kist hala duruyor doktor kötü bir şey söylemedi ama ben korktum 😟
Merhaba 7.haftada 2.5 cm olmuştu (6cmdi) zamanla daha da küçülüp yok oldu 9.haftamdayım görünmüyor. Bu kist bebeği beslemek içşn oluyormuş ilk etapta sonrasında plasenta oluyor zaten. Normal kist olsa da gebelik sağlıkla sonuçlanıp doğum gerçekleşiyormuş. Kist patlarsa sorun olabilirmiş onu da doktor takip ediyormuş. Bol bol dinlenin kesinlikle hem kist hem bebek için. Hayırla sağlıkl geçsin İnşallah gebeliğiniz 🥰

Merhaba 7.haftada 2.5 cm olmuştu (6cmdi) zamanla daha da küçülüp yok oldu 9.haftamdayım görünmüyor. Bu kist bebeği beslemek içşn oluyormuş ilk etapta sonrasında plasenta oluyor zaten. Normal kist olsa da gebelik sağlıkla sonuçlanıp doğum gerçekleşiyormuş. Kist patlarsa sorun olabilirmiş onu da doktor takip ediyormuş. Bol bol dinlenin kesinlikle hem kist hem bebek için. Hayırla sağlıkl geçsin İnşallah gebeliğiniz 🥰
Allah razı olsun teşekkür ederim inşallah benimkide kaybolur sizinki gibi 2 hafta sonra kontrolüm 🥹 siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🧿

Bende de 3 cm civarında şu an var. 5 haftalığım. Sanırım corpus luteum diye adlandırıyorlar. Etrafındada hafif sıvı birikimi vardı. Dış gebelikten şüphelendiler. Ama rahim görüldü değerlerim güzel artıyor. Yumurta atıldıktan sonra kalan bir kalıntıymış progesteron salgılıyor ve sonra kayboluyormuş. Biz şu an yolk kesesi görmek istiyoruz dün göremedi sizin ne zaman görülmüştü. Foto eklicem bilenler bi bakabilir mi sol altta bir oluşum var mı yolk sac

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-21-17-34-23-255_com.openai.chatgpt.webp
    Screenshot_2025-06-21-17-34-23-255_com.openai.chatgpt.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_2025-06-21-17-28-29-997_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2025-06-21-17-28-29-997_com.miui.gallery.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 19
Back
X