Merhaba kızlar, Tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım iki embriyo konulmuştu bugün ultrason randevusu vardı kese için biri iyi gelişmiş diğeri daha küçük dedi gelişmeyecekmi yoksa diğerine yetişirmi gelişmezse diğerine zararı olurmu acaba bu konuda bilgisi olan varmı hocama sordum kalp atışına kadar bekleyelim dedi şuan sıkıntı yok dedi ama kafama takıldı
Diğer bebeğinize zararı olmaz umarım onun gelişimi de ilerler. Anne karnında kalbi dursa bile müdahale edilmiyor kendi kendine yok oluyor. Yani sağlıklı bebeğiniz ondan etkilenmez
Merhaba kızlar,
Tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım iki embriyo konulmuştu bugün ultrason randevusu vardı kese için biri iyi gelişmiş diğeri daha küçük dedi gelişmeyecekmi yoksa diğerine yetişirmi gelişmezse diğerine zararı olurmu acaba bu konuda bilgisi olan varmı hocama sordum kalp atışına kadar bekleyelim dedi şuan sıkıntı yok dedi ama kafama takıldı
caım benım basıma geldı. tüp bebek benımki. iki keseden biri az gelişti. bebek olustu hatta kalp sesını de duyduk ama sonra kese gelısmedı ve durdu. hafif lekelenmem oldu. kahve gibi. sonrada yok oldu. diğerine zararı olmadı