İkinci kez ameliyat olup burun ucu revizyonu ameliyatı olan var mı?

seyda586

Boy 156—-Başlangıç 56- Güncel 49.0- Hedef 47
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
671
596
303
Konya
10 gün sonra falan tekrar ameliyat olucam malesef genel anestezi altında sadece burun ucuna müdahale edilecek doktorum yarım saat falan süreceğini söyledi burun derim çok ince ve estetikte sivrildiği için ucynfaki kıkurdaklar şişlikler inince çok belirginleşti sol tarafı daha da fazla fotoğraf falan çekinemez oldum son bikaç gündür artık o kıkırdak sanki deriyi delip geçecekmiş gibi hissediyorum yara oldu ucu:((( benim gibi bu şekilde olan var mı? Fotoğraf da atayım şimdi

Bunlar da fotolar

Eklentiler

• IMG_4488.webp
    IMG_4488.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 426
  • IMG_4490.webp
    IMG_4490.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 529
Yok mu hiç bu şekilde benim gibi tekrar ameliyat olan?

Aaa burnun cok guzel ve dogal çok begendim benim icin dogallik en onemlisi evet kikirdak oldukca belirgin ama doktor operasyon icin yarim saat sure biçmiş demek ki oldukca basit bir sekilde sorun giderilebilir. Ben de foto paylasayim oncesi sonrasi yapariz:)

10 gün sonra falan tekrar ameliyat olucam malesef genel anestezi altında sadece burun ucuna müdahale edilecek doktorum yarım saat falan süreceğini söyledi burun derim çok ince ve estetikte sivrildiği için ucynfaki kıkurdaklar şişlikler inince çok belirginleşti sol tarafı daha da fazla fotoğraf falan çekinemez oldum son bikaç gündür artık o kıkırdak sanki deriyi delip geçecekmiş gibi hissediyorum yara oldu ucu:KK43:(( benim gibi bu şekilde olan var mı? Fotoğraf da atayım şimdi
Ben bizzat 2. Ameliyatımı perşembe günü oldum. Sadece burun deliklerim orantılandı ve burun ucum törpülendi. Yani sadece burun ucum yapıldı. Her resmimde bi burun deliğim daha aşağıda duruyordu. Yaptırdım, memnunum ama kanamam durmuyor malesef en çok uğraştığı yerde sürekli kan akıyor. Morluk olmadı. Şişlik illa ki olacak. Ama oda rahatsız edici değil.

ameliyati kime oldunuz acaba ve rapor almanıza gerek kaldı mı ilk ameliyat gibi uzun süre evde istirahat gerektiriyor mu??benimde burnumun üstünde iki gözümün arasındaki bölgede kemik çıkıntili kaldı torpulenmesi lazım. Fakat Dr la ilgili kötü deneyimler okuyunca burda ikinci kez nasıl güvenip ona yaptıririm bilmiyorum.Dr bulmam lazım revizyon icin

Back
X