Boşandığınızda nasıl geçim sağladınız peki? Size böyle saygısızlık yapan birine katlanmayınEvlendiğinde beri benfen daha iyilerini olduğunu düşünen maddi manevi beni kısıtlayan hamile ve doğumdan sonra türlü deccalliginden sonra anlaşmalı boşanmayı kabul ettiğim 40 i dahi çıkmadan ayrıldığımız da bir kez çocuğunu sormayan adam ailesiyle ilk ters düşmesinde bana koşmuş yeminler sen hakliymissinlar geri donlerden sonra affettim döndüm ne oldu ? Aynı tas aynı hamam ailesi ben döndüm diye geri ılımlı davranıp yine bana kiskirttilar ve kırk gunun sonunda beni yeniden attı.Cocugu var diye mutsuz mu olsunmus ,çocuk içinde daha iyiymiş böylesi de demismis.
Teline bakmam sandi son gün baktım geçmişte ertesi gün hapı aratmis biz beraber olmayali bayağı olmuştu benim için bakmamış yani gordugumu soyleyince beddua okudu.
Sonra arksim sordu telefonu yoktu ben baktım dedi ertesi gün yok araba yikatmacida çocuk bulmuş orda çalışan teli yokmuş buna sormuş oldu.
Gece ikide eve geldi sabah 9 a kadar PC başında kapı kitleyip tikir tikir işler gördü sonra sordugumda ben hep uyuyodum dedi.Hepsi yalan
Çocuk sana benziyo ondan sevmiyorum istemiyorum dediği için içime oturmuştu büyüdü şimdi beş aylık ve onun kopyası ,şimdi neden sevmiyor diye düşünüyorum.Ailem fakir ve bu çocugabtek nafaka ile rahat normal yaşam sunamam ilkogretim bitirmiş biri olarak sağlık sorunlarıyla işte bulamam yaşlı anam babam çocuk bakımına yardım zaten etmiyor ikisininde sinirleri hep tepelerinde sürekli bi bagiris çağıris
Çocuğunu güldürmeye çalışıyorum ama bana dümdüz bakıyor artık gülmüyor bile hep huzursuz ,aklımda hep intihar düşüncesi sonra diyorum kim bakacak çocuğuma
İkinci kez aşağılanmış ve değersiz olmayı kaldiramiyorum
Detaylar çok uzun ama yazacak mecalim dahi yok
Madem istemiyordu bosandik kurtuldu benden sonra ne demeye oynadı yine attı
Hala bana diyoki hocaya sordum senin talaklarin bitmez dedi diyo
Sen bu git sonra belki barisiriz.
İstemiyorum dedim yine bi ay sonra atılmak için gitmeye niyetim yok
hep intihar düşüncesi sonra diyorum kim bakacak çocuğuma
Çocuğuma bakıp yaşadığı haksızlıklari görüyorum üstüne titriyorum ama kollarım kalkmıyor ? Hissediyor işte yüzü gülmüyor hep stresli birde ateşli hastalık geçirdik onunda unutmuşum ne uykum var ne gecem gunduzum hep kafam ağrıyor Mutsuz bi anne ne derece mutluluk verebilir ?Yav siz bebeğinize odaklanacağınıza adamın yaptıklarına odaklanıyorsunuz.
Şu sitede 5 gün boyu konuları okuyun, arama kısmına aldatılma, kayın aile falan yazında bakın.
Ülkenin %60 erkekleri kök ailesine tapan ve aldatan tipler. Uzun süreli evliliklerde duruyorlar %30 oranında orası ayrı ama kadın zaten yipranmis oluyor aynı kullanıcı adınız gibi.
Burda tuhaf olan sizi buldum bebeğinize odaklanacağınıza, kıllı kokulu herif kandırıdı diye ölmeyi düşünüyorsunuz çok ilginç.
Ailem baktı işte nafaka bağlandı ama daha kesinleşmedi bosanma adlı tatilden dolayiBoşandığınızda nasıl geçim sağladınız peki? Size böyle saygısızlık yapan birine katlanmayın
Keşke geri dönmeseydiniz yine Aileniz sahip çıkar belkiAilem baktı işte nafaka bağlandı ama daha kesinleşmedi bosanma adlı tatilden dolayi
Mutsuz da olsa annenin varlığı yeter. Sacmalamayin.Çocuğuma bakıp yaşadığı haksızlıklari görüyorum üstüne titriyorum ama kollarım kalkmıyor ? Hissediyor işte yüzü gülmüyor hep stresli birde ateşli hastalık geçirdik onunda unutmuşum ne uykum var ne gecem gunduzum hep kafam ağrıyor Mutsuz bi anne ne derece mutluluk verebilir ?
Yetimhaneye ver madem çocukla ilgilenemiyorsun birazdan herkes cinnet geçirir şu yazdıklarına şikayet yazarlar bilgin olsun.Çocuğuma bakıp yaşadığı haksızlıklari görüyorum üstüne titriyorum ama kollarım kalkmıyor ? Hissediyor işte yüzü gülmüyor hep stresli birde ateşli hastalık geçirdik onunda unutmuşum ne uykum var ne gecem gunduzum hep kafam ağrıyor Mutsuz bi anne ne derece mutluluk verebilir ?
Yetimhane daha mı iyi bakacak? En iyi ben bakarım öyle dusunmesen ki babasına atıp gitmemisimYetimhaneye ver madem çocukla ilgilenemiyorsun birazdan herkes cinnet geçirir şu yazdıklarına şikayet yazarlar bilgin olsun.
Burda takılır erkeklerin yarısının aynı şeyi yaptığını muhakeme becerini kullanıp farkedersen düzelirsin tabi terapi ve ilaç falanda gerekebilir depresyona girdiysen.
Yani sana özel değil. Evlendikleri anda %50 erkek senin kocan gibi oluyor.
Toplumsal cinsiyet bir kurumdur ve evlilik bu yapılardan biridir bu" kök aile ve aldatma kavramlarını besleyen."
Depresyon ilaçlarınıda sakın aniden kesme daha fena olursun.
Ailem sahip çıktı tabiki ancak durumları ve yaşları belliKeşke geri dönmeseydiniz yine Aileniz sahip çıkar belki
Yetemiyorum düşüncesi cikdirtiyor ancak fazlasını verecek kafam yok elimde tek fildir fildir gezmiyorum hiç TV açmadım izletmedim ama boş boş birbirimize bakıyoruz ağlıyorum vs hissediyo çocuk işteMutsuz da olsa annenin varlığı yeter. Sacmalamayin.
Çocuğun için bir şans vermişsin böyle düşün, artık bütün iletişimini kopar.. Çocuk 3 yaşa falan gelene kadar idare et ara sıra temizliğe git falan sonra bir kreşe verirsin devlet kreşi de var 3 yaştan alan cüzi miktar karşılığı düzenli bir işe girersin sonraEvlendiğinde beri benfen daha iyilerini olduğunu düşünen maddi manevi beni kısıtlayan hamile ve doğumdan sonra türlü deccalliginden sonra anlaşmalı boşanmayı kabul ettiğim 40 i dahi çıkmadan ayrıldığımız da bir kez çocuğunu sormayan adam ailesiyle ilk ters düşmesinde bana koşmuş yeminler sen hakliymissinlar geri donlerden sonra affettim döndüm ne oldu ? Aynı tas aynı hamam ailesi ben döndüm diye geri ılımlı davranıp yine bana kiskirttilar ve kırk gunun sonunda beni yeniden attı.Cocugu var diye mutsuz mu olsunmus ,çocuk içinde daha iyiymiş böylesi de demismis.
Teline bakmam sandi son gün baktım geçmişte ertesi gün hapı aratmis biz beraber olmayali bayağı olmuştu benim için bakmamış yani gordugumu soyleyince beddua okudu.
Sonra arksim sordu telefonu yoktu ben baktım dedi ertesi gün yok araba yikatmacida çocuk bulmuş orda çalışan teli yokmuş buna sormuş oldu.
Gece ikide eve geldi sabah 9 a kadar PC başında kapı kitleyip tikir tikir işler gördü sonra sordugumda ben hep uyuyodum dedi.Hepsi yalan
Çocuk sana benziyo ondan sevmiyorum istemiyorum dediği için içime oturmuştu büyüdü şimdi beş aylık ve onun kopyası ,şimdi neden sevmiyor diye düşünüyorum.Ailem fakir ve bu çocugabtek nafaka ile rahat normal yaşam sunamam ilkogretim bitirmiş biri olarak sağlık sorunlarıyla işte bulamam yaşlı anam babam çocuk bakımına yardım zaten etmiyor ikisininde sinirleri hep tepelerinde sürekli bi bagiris çağıris
Çocuğunu güldürmeye çalışıyorum ama bana dümdüz bakıyor artık gülmüyor bile hep huzursuz ,aklımda hep intihar düşüncesi sonra diyorum kim bakacak çocuğuma
Detaylar çok uzun ama yazacak mecalim dahi yok
Madem istemiyordu bosandik kurtuldu benden sonra ne demeye oynadı yine attı
Hala bana diyoki hocaya sordum senin talaklarin bitmez dedi diyo
Sen bu git sonra belki barisiriz.
İstemiyorum dedim yine bi ay sonra atılmak için gitmeye niyetim yok
Bak kuzum intihar düşüncesi demişsin, çocukla ilgilenemiyorum demişsin.Yetimhane daha mı iyi bakacak? En iyi ben bakarım öyle dusunmesen ki babasına atıp gitmemisim
İlaç alamam emziriyorum
Yetemiyorum düşüncesi cikdirtiyor ancak fazlasını verecek kafam yok elimde tek fildir fildir gezmiyorum hiç TV açmadım izletmedim ama boş boş birbirimize bakıyoruz ağlıyorum vs hissediyo çocuk işte
Vicdan azabı parcaliyo beni
Bunu hak etmemişti bu cocuk
İyide boşandığınızda da öyleydi zaten o zaman neden gittiniz. Size sahip çıkacak bir Aileniz var en azından çocuğun da sende güvende olursun çalışırsın da illakiAilem sahip çıktı tabiki ancak durumları ve yaşları belli
Nedense bu aldatan erkeklerin uydurduğu bahane de hep aynı. Çükleri kopsun inşallah. Şuan ailenizin yanında mısınız konu sahibi?Teline bakmam sandi son gün baktım geçmişte ertesi gün hapı aratmis biz beraber olmayali bayağı olmuştu benim için bakmamış yani gordugumu soyleyince beddua okudu.
Sonra arksim sordu telefonu yoktu ben baktım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?