Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşük sebebin ne canimIkinci kez düşük yasiyorum. Ne yapabilirim test olarak fln bi fikir verin bu durumu yasayip izledigi yolu paylasmk isteyen arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var. Yarin kurtaj olacagim :'(
Cnm birincisi bos gebelikti ocakta kurtaj oldu. Bundada kalp atisini alamadi doktor 8. Haftadaydim iste . Bu sefer clexane igne coraspin de kullandim ama bilmiorum. Pazartesi kromozom analizi ve genetik icin kan verdik. Baska ne yapmm gerek bilmiorum yaDüşük sebebin ne canim
Hsg ve smear kalmis geriye benim bildigim. Cok gecmis olsun. Isin kotu tarafi insan testler temiz ciksin istiyo ama temiz cikinca eli kolu baglaniyo. Bende 3. Gebelikte yine kalp atisi alamadim eger izlenen farkli bi yol olursa bilgilendirme yaparim yine insallah tekrar ayni seyleri yasamayizCnm birincisi bos gebelikti ocakta kurtaj oldu. Bundada kalp atisini alamadi doktor 8. Haftadaydim iste . Bu sefer clexane igne coraspin de kullandim ama bilmiorum. Pazartesi kromozom analizi ve genetik icin kan verdik. Baska ne yapmm gerek bilmiorum ya
merhaba bu konularda bilgilisiniz sanırım.Ben tam 4 kez düşük yaptım.Gittiğim prof.dr bana hiç test yapmadan sadece coraspin verdi ve tekrar hamile kalıp bana gel dedi.Ama şimdi okuduğum kadarıyla 2. düsüğünü yapan bayan hem coraspin hemde iğne kullanmış fakat tekrar düşük yapmış.Ben bu dr. güvenip tekrar hamile kalmaya çalışmakla hata ediyorum sanırım.Acaba benim dr. gidip durumu onlara bırakmayıp şu ş testleri istiyorum mu demem lazım.5. defa düşük yapmayı kaldıramaz bu bünyeHsg ve smear kalmis geriye benim bildigim. Cok gecmis olsun. Isin kotu tarafi insan testler temiz ciksin istiyo ama temiz cikinca eli kolu baglaniyo. Bende 3. Gebelikte yine kalp atisi alamadim eger izlenen farkli bi yol olursa bilgilendirme yaparim yine insallah tekrar ayni seyleri yasamayiz
Ins cnm ya Allah sag salim bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin hsg ve smear testi ne olark cnm bi de rahim filmi fln cekiliomus acaba o farkli bise mi ya. Cok tskederim cnm ya dedigin gibi bilgilendirirsen izledigin yollari cok memnun olrum ya insan cunku nasi bi yol izleyecegini bilemio bazen. Allah sana da kolaylik versinHsg ve smear kalmis geriye benim bildigim. Cok gecmis olsun. Isin kotu tarafi insan testler temiz ciksin istiyo ama temiz cikinca eli kolu baglaniyo. Bende 3. Gebelikte yine kalp atisi alamadim eger izlenen farkli bi yol olursa bilgilendirme yaparim yine insallah tekrar ayni seyleri yasamayiz
Saol cnm pihtilasma testi yapilmisti ilk kurtajdan sonra cnm. Bu sefer hatta clexane igne de kullanmistim. Pihtilasma cok fazla degil aslinda dedi drPıhtılaşma testi yaptırın.
Trombofoli paneli testi diye geçiyordu sanırım.
Geçmiş olsun.
Cnm bn ilk dusukten sonra pihtilasma icin test istedi dr . Ve dusuk de olsa pihtilasma cikti o yuzden clexane ve coraspin kullandim. Bnce sn de test iste . Bnden pazartesi de dr kromozom analizi ve genetik icin test istedi hem bnden hem eşimden aldilar kan. Yarin kurtajdan sonra da alinck embriyoyu yine kromozom analizine gondercklermismerhaba bu konularda bilgilisiniz sanırım.Ben tam 4 kez düşük yaptım.Gittiğim prof.dr bana hiç test yapmadan sadece coraspin verdi ve tekrar hamile kalıp bana gel dedi.Ama şimdi okuduğum kadarıyla 2. düsüğünü yapan bayan hem coraspin hemde iğne kullanmış fakat tekrar düşük yapmış.Ben bu dr. güvenip tekrar hamile kalmaya çalışmakla hata ediyorum sanırım.Acaba benim dr. gidip durumu onlara bırakmayıp şu ş testleri istiyorum mu demem lazım.5. defa düşük yapmayı kaldıramaz bu bünye
Bu arada tskederim cnm. Dr uma soylucm bu hsg ve smear i insHsg ve smear kalmis geriye benim bildigim. Cok gecmis olsun. Isin kotu tarafi insan testler temiz ciksin istiyo ama temiz cikinca eli kolu baglaniyo. Bende 3. Gebelikte yine kalp atisi alamadim eger izlenen farkli bi yol olursa bilgilendirme yaparim yine insallah tekrar ayni seyleri yasamayiz
Ben anlamıyorum, illa özel hastaneye mi gitmek gerekiyor.Adama ben 4 kez düşük yaptım gerekli ne varsa yapın diyorum o bana coraspin ve folik asit yazıp yolluyor.Madem bu tarz kromozom ve genetik testler de var yapılması gereken neden yaptırtmıyorsun be adam.Heralde 5. düsüğü yapmamı bekliyor.Onlar icin cocuk oyuncağı bizim yasadığımız çöküşü anlamıyorlar.Bilgilendirdiğiniz icin çok teşekkür ederim. Yarın ilk iş başka bir doktora gideceğimCnm bn ilk dusukten sonra pihtilasma icin test istedi dr . Ve dusuk de olsa pihtilasma cikti o yuzden clexane ve coraspin kullandim. Bnce sn de test iste . Bnden pazartesi de dr kromozom analizi ve genetik icin test istedi hem bnden hem eşimden aldilar kan. Yarin kurtajdan sonra da alinck embriyoyu yine kromozom analizine gondercklermis
Cnm sn nerde yasiyosun. Ii arastir doktoru bazilari icin gercekten klasik gelio onlara cunku gunde kac kere karsilasiolar o yuzden bizi anlamiolar. Ozel e git bnce cnm . Ihmal etme . Gerejen neyse yapilsin istiorum de . Bn kurtaj i daa onceden beri gittigim dr yaptircm . Pazartesi gun ki testleri bu dr bize bi prof hocasini onerdi ona gittik o istediBen anlamıyorum, illa özel hastaneye mi gitmek gerekiyor.Adama ben 4 kez düşük yaptım gerekli ne varsa yapın diyorum o bana coraspin ve folik asit yazıp yolluyor.Madem bu tarz kromozom ve genetik testler de var yapılması gereken neden yaptırtmıyorsun be adam.Heralde 5. düsüğü yapmamı bekliyor.Onlar icin cocuk oyuncağı bizim yasadığımız çöküşü anlamıyorlar.Bilgilendirdiğiniz icin çok teşekkür ederim. Yarın ilk iş başka bir doktora gideceğim
Evet bi onceki konuda okumustum ramazan beye gitmistiniz sanirim. Ben size eger bezmialeme gitmek istiyosaniz pinar ozcan a randevu almanizi oneririm kendisi yapilmadk test birakmadi bende fertilite uzmaniymis. Ayrica sizde istemedigi testleri talep edebilirsiniz. Kromozom analizi trombofili paneli smear hsg ve hormon testlerinin yapilmasi gerekiyor. Veya kanunii eah da genetik uzmani elif hanim vardi hala ordaysa gidin bi konusun cok iyi bi doktordur o da sizi yonledirir 4 dusuk cok fazla arastirm yaptirmadan hamile klmayin bence yıkımın büyüklüğünü biliyorum.merhaba bu konularda bilgilisiniz sanırım.Ben tam 4 kez düşük yaptım.Gittiğim prof.dr bana hiç test yapmadan sadece coraspin verdi ve tekrar hamile kalıp bana gel dedi.Ama şimdi okuduğum kadarıyla 2. düsüğünü yapan bayan hem coraspin hemde iğne kullanmış fakat tekrar düşük yapmış.Ben bu dr. güvenip tekrar hamile kalmaya çalışmakla hata ediyorum sanırım.Acaba benim dr. gidip durumu onlara bırakmayıp şu ş testleri istiyorum mu demem lazım.5. defa düşük yapmayı kaldıramaz bu bünye
Amin insallah insan boyle zamanlarda destek ariyo. Hsg rahimicifilmi zaten adetten sonra cekiliyo. Smear testi de vajinadan suruntu aliyolar normal muayene esnasinda 5 sn surmez rutin minicik bi is her doktor da istemiyo nedense pinar hanim muayene etmeden heen almisti aslindz rutin yapilmasi lazimIns cnm ya Allah sag salim bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin hsg ve smear testi ne olark cnm bi de rahim filmi fln cekiliomus acaba o farkli bise mi ya. Cok tskederim cnm ya dedigin gibi bilgilendirirsen izledigin yollari cok memnun olrum ya insan cunku nasi bi yol izleyecegini bilemio bazen. Allah sana da kolaylik versin
Bu arada aborta da kromozom analizi yaptirmayi ihmal etme onlar da belki yaptirir ama bisey demezlerse ozellikle belirtIkinci kez düşük yasiyorum. Ne yapabilirim test olarak fln bi fikir verin bu durumu yasayip izledigi yolu paylasmk isteyen arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var. Yarin kurtaj olacagim :'(
Anladim cnm cok tskler ya bunlari bilmem ii oldu. Yarin ins dr daniscm bu testleri. Bn izmirde yasiorum ya sifa unv.de kendi dr um hocasi prof.a yonlendirdi . Ona daniscaz bundan sonra . Senin peki bu testlerinden sonra sorun kaynagi olark ne dediler cnm. Korkuorum bn yaAmin insallah insan boyle zamanlarda destek ariyo. Hsg rahimicifilmi zaten adetten sonra cekiliyo. Smear testi de vajinadan suruntu aliyolar normal muayene esnasinda 5 sn surmez rutin minicik bi is her doktor da istemiyo nedense pinar hanim muayene etmeden heen almisti aslindz rutin yapilmasi lazim
Pazartesi gunu kan verdim iste kromozom analizi icin ondan bahsediosun dimi abort derken. Bi de genetik inc icin kan aldilar cnm. Embriyoyu da yarin analize gondereckler . Ama iste tahlil sonuclari 1ay i bulur dedilrrBu arada aborta da kromozom analizi yaptirmayi ihmal etme onlar da belki yaptirir ama bisey demezlerse ozellikle belirt
Anladim cnm cok tskler ya bunlari bilmem ii oldu. Yarin ins dr daniscm bu testleri. Bn izmirde yasiorum ya sifa unv.de kendi dr um hocasi prof.a yonlendirdi . Ona daniscaz bundan sonra . Senin peki bu testlerinden sonra sorun kaynagi olark ne dediler cnm. Korkuorum bn ya
Benim rahimde septum vardi histeroskopi oldum ama bununla ilgili degilmis o bile. Hersey normal gorunuyo simdi su isi bi sonuca bağlıyım ciddi arastirmaya giricem tekrar yapilmasi gereken biseyler olmali. Aborttan kastim bebek alincak ya bebegi de kromozom analizi icin genetige gondermek. Izmir sifa ya gidiyosan testlerin muhtemelen istanbul a gelmis olmali? Orda hangi hocaya yonlendirildin acaba? Iyi bi hastaneye gidiyosun bu konularda iyi doktorlari var diye biliyorum. Ayni zamanda bi doktor vardi hatirlayamadim ege arastirma da miydi ataturk eah miydi htirlarsam yazarim genetik uzmani gercekten iyiydiPazartesi gunu kan verdim iste kromozom analizi icin ondan bahsediosun dimi abort derken. Bi de genetik inc icin kan aldilar cnm. Embriyoyu da yarin analize gondereckler . Ama iste tahlil sonuclari 1ay i bulur dedilrr
Ayrica tahlil sonuclari 15 gunu gecmez aramizda kalsin sıkīstirirsan erken cikarirlar aramizda kalsin aborta yapilan 1 ay surebilir ona bisey demiyimPazartesi gunu kan verdim iste kromozom analizi icin ondan bahsediosun dimi abort derken. Bi de genetik inc icin kan aldilar cnm. Embriyoyu da yarin analize gondereckler . Ama iste tahlil sonuclari 1ay i bulur dedilrr
Anladim cnm abart olack o zmn iste yarin. Ya hersey normal gorunuosa nie oluo acaba ya bize dr dedi ki pihtilasman cok az ama anlik bi kilcal damar tikansa bile etkiler dedi belki boyle cok gizli ayrintida saklidir . Bi de forumlarda okudum ummu subyan fln diolar cnm acaba oyle bise mi.Benim rahimde septum vardi histeroskopi oldum ama bununla ilgili degilmis o bile. Hersey normal gorunuyo simdi su isi bi sonuca bağlıyım ciddi arastirmaya giricem tekrar yapilmasi gereken biseyler olmali. Aborttan kastim bebek alincak ya bebegi de kromozom analizi icin genetige gondermek. Izmir sifa ya gidiyosan testlerin muhtemelen istanbul a gelmis olmali? Orda hangi hocaya yonlendirildin acaba? Iyi bi hastaneye gidiyosun bu konularda iyi doktorlari var diye biliyorum. Ayni zamanda bi doktor vardi hatirlayamadim ege arastirma da miydi ataturk eah miydi htirlarsam yazarim genetik uzmani gercekten iyiydi