• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci kez evlenen kuzene ne takılır

delibirselvi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2021
1.891
2.020
83
27
Hanımlar selam,

kuzenim ilk eşinden evliliklerinin ikinci ayında ayrıldı ve çekişmeli bir dava süreci sonunda boşandılar. Doğru düzgün evlilik yaşayamadı. Şimdi tekrar evleniyor, nişanlısı daha önce evlilik yapmamış bir erkek ve her merasimi beraber yeniden yapacaklar nişan kına düğün vs. Biz ilk düğününde bilezik takmıştık. Cimri insanlar değiliz yanlış anlamayın ama ben de evlilik için birikim yapıyorum orta gelirli bir aileyiz. Sizce tekrar bilezik mi takmamız lazım?

Hanımlar selam,

kuzenim ilk eşinden evliliklerinin ikinci ayında ayrıldı ve çekişmeli bir dava süreci sonunda boşandılar. Doğru düzgün evlilik yaşayamadı. Şimdi tekrar evleniyor, nişanlısı daha önce evlilik yapmamış bir erkek ve her merasimi beraber yeniden yapacaklar nişan kına düğün vs. Biz ilk düğününde bilezik takmıştık. Cimri insanlar değiliz yanlış anlamayın ama ben de evlilik için birikim yapıyorum orta gelirli bir aileyiz. Sizce tekrar bilezik mi takmamız lazım?
Bence gerek yok çünkü o size 2 bilezik takacak durumu yoksa takmayacak ve sizde birikim yapıyorsunuz malum ekonomik krizde var takacağına eminseniz takın ama takmayabilir diyorsanız hiç takmayın çeyrek takabilirsiniz

Back