Ikinci kez evlenenler...

Karabaci09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
14
29
3
37
Merhaba ben ikinci kez evlendim ve esimde ayni benim ilk esimden cocugum yok ama esimin biri9 biri12 yasinda 2 oglu var kucuk oglan annesine cok düşkün ve surekli bana eziyet ediyor yaz tatili icin 1 ay annesine gitti kafamizi dinledik desem yeridir fakat gelince cocugu nasil sakinlestirebilirim fikri olan var mi?

Merhaba ben ikinci kez evlendim ve esimde ayni benim ilk esimden cocugum yok ama esimin biri9 biri12 yasinda 2 oglu var kucuk oglan annesine cok düşkün ve surekli bana eziyet ediyor yaz tatili icin 1 ay annesine gitti kafamizi dinledik desem yeridir fakat gelince cocugu nasil sakinlestirebilirim fikri olan var mi?
Geleceği gün sevdiği yemekleri yapın pasta alın kutlama yapın sonra hep beraber film izleyin sevinir bence.

Anneleri kesinlikle istemiyor cocuklari kadin zaten buyuk oglana baska biriyle birlikte olurken yakalanmis ondan buyuk istemiyor lutfen yargilamazsaniz sevinirim ben anneden ayirmiyorum o istemiyor yaz tatilinde bile zorla kabul ettirdik

Olabildiğince ılımlı yaklaşmak en doğrusu gibi görünüyor. İletişim kurmayı deneyin, huyuna gidin. Daha küçük, güzel bir iletişim yakalayabilirsiniz bence fakat çaba göstermen gerek. Umarım her şey yoluna girer

Olabildiğince ılımlı yaklaşmak en doğrusu gibi görünüyor. İletişim kurmayı deneyin, huyuna gidin. Daha küçük, güzel bir iletişim yakalayabilirsiniz bence fakat çaba göstermen gerek. Umarım her şey yoluna girer
Anneleri cok fazla dovermis ben kesinlikle sesimi dahi yukseltmiyorum gayet sabirli olmaya calisiyorum fakat ne de olsa anne başka tabiki ve her gittiginde benim yüzümden ayrildiklarini soyluyor çocuğa halbuki ayrildiklarindan 1 yil sonra evlendik biz ama cocuk işte beyni yikaniyor

Anne dolduruyorsa eğer işin çok zor. Bizzat gözlemlemiş ve bu durumla büyümüş biri olarak söylüyorum ki eğer annenin dolduruşa getirmesi durumu varsa rabbim kolaylık versin dur denmiyor ardı arkası kesilmiyor. Ama kabullenmesı için zaman verin birlikte zaman geçirin. Açık açık konuş onunla pek çok şeyi kavrayacak yaşa gelmiş sevgiye çok ihtiyacı var

Şu dünyada sevginin çözemeyeceği hiçbir şey yok. Sen çok yürekli bir kadınsın. Çocuk sahibi olmamana rağmen iki çocuğu kabullenmişsin, hayatına katmışsın. Sen sevgini ver, sabret. İnanıyorum ki bir şeyler düzelecek

Kadin oyle garip bir insan ki cocuklarini asla düşünmüyor ben konusmayi denedim butun gururumu ayaklar altina aldim cocuklar icin cok zor oldugunu ama onlara destek olmasi gerektigini anlatmaya calistim fakat nafile 9 yasinda olan inatla afedersiniz büyük tuvaletini altina yapiyor büyük oglandan hicbir sorunum yok kendim dogursam ancak bu kadar yetistirebilirdim sanirim

Şu dünyada sevginin çözemeyeceği hiçbir şey yok. Sen çok yürekli bir kadınsın. Çocuk sahibi olmamana rağmen iki çocuğu kabullenmişsin, hayatına katmışsın. Sen sevgini ver, sabret. İnanıyorum ki bir şeyler düzelecek
Tesekkur ederim... Ben annelerini kötü biri olarak tanimasinlar istiyorum çünkü psikolojik olarak cok zor birsey olur ikisi icinde elimden gelen butun pasta yemek herseyi yapiyorum kucuk oglana sadece sarelle ekmek yedirdiklerinden 9 yasinda olmasina ragmen 60 kilo hic sebze yemegi bilmiyorlar onlar icin saglikli beslenme duzeni olusturdum elimden geldigince okulda tum etkinliklerine katiliyorum araba kullanan bir annem olsaydi cok havali olurdum dedikleri icin araba kullanmayi öğrendim

Su ara kayinpederim hasta felc gecirdi o yuzden esimle surekli calisiyorum ama onlari asla gozumun onunden ayirmiyorum cocuklar sevgiyi nasil anlar ki bilemiyorum gercekten seviyorum ikisini de

Anneleri kesinlikle istemiyor cocuklari kadin zaten buyuk oglana baska biriyle birlikte olurken yakalanmis ondan buyuk istemiyor lutfen yargilamazsaniz sevinirim ben anneden ayirmiyorum o istemiyor yaz tatilinde bile zorla kabul ettirdik

Canim normal sartlardaki bi anne olarak dusundum..durum oldukca vahimmis..Yukun zor Allah sabrini kolayligini versin.
Cocuk sana alistikca hersey daha iyi olacsktir cocuklar icnde oldukca zor en iyisi uzman yaridimi almak

ufff cok kotu yazik ya onun psikolojisi ne hale gelmistir, sabirli olun sevgi dolu olun sizin icinde zordur ama yapacak bursey yok. Yukarida denildigi gibi sevdigi yemekleri yapin sevdigi kurabiye veya pastayi gelisini kutlayin kenidni kotu hissetmesin dondugu icin

Bu durumda çocuklara karşı sizin ılımlı olmanız gerekiyor.Büyük çocuğun yaşadığı olay kolay değil,küçük olan içinde kolay değil.Daha ilgili davranın ki size ısınsınlar madem anadan hayır yok.Kırmamaya çalışın onların başına gelen şey ilerde sizin çocuğunuzun başına gelebilir.Ne onlar anne baba ayrılıgı yaşamak istemişlerdir.Ne de sizi 2 çocuklu adamla zorla evlendirmişlerdir.Bunu bilerek evlendiginiz için olgun davranın..

Su ara kayinpederim hasta felc gecirdi o yuzden esimle surekli calisiyorum ama onlari asla gozumun onunden ayirmiyorum cocuklar sevgiyi nasil anlar ki bilemiyorum gercekten seviyorum ikisini de

Sarilin dinleyin ilgilenin konusun paylasin paylasmalarini saglayin arkadaslarini okul hayatlarin dunyalarina ilgi gosterin. Birlikte sevdikleri aktiviteleri yapin.

Back
X