- 30 Kasım 2015
- 2.220
- 4.115
- 133
- Konu Sahibi Karabaci09
Ne büyük bir kalbiniz var. Alkışlıyorum sizi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim kimseye ikinciyi gostermesin ama benim eşim gercekten cok sabırlı ve iyi bir insan iyiki onunla tanımışım ben kendimi cok sansli hissediyorum ve 2 cocukla o da ayrilmak istemezdi eminim... Hayat hepimizi biryerlere sürüklüyor birseyler gosteriyor onemli olan herseyin hayirli tarafindan bakmak... Lafım uzadi biraz kusura bakmayin ufak oglum geldi annesinin yanindan ve 1 ay dolmadan yollamislar kuzumu senin zamanin bitti demisler valizi vermis gondermisler gelecegi gunu tam bilmedigimiz icin bir hazirlik yapamadim fakat bana karsi hicbir kötü davranista bulunmadi aksine eskisinden bile iyiydi...
Annesinin erkek arkadasi varmis surekli onunla ve onun cocuguyla gezmisler bunu soyledi bana bende cok normal bir durum oldugunu babasinin evlendigi gibi annesininde evlenebilecegini anlattim fakat cocuk tabiki annesinin baskasinin cocuguna bakip onu hemen yollamak istemesini anlamiyor geldiginden beri altina kacirma huyu tamamen yok oldu sanki bicakla kesilmis gibi ve surekli beni yaninda istiyor ve hic aglamiyor mutluyum Allah kimseyi evlatlariyla sınamasın benim evladim yok demek istemiyorum çünkü ikisi de eşimin ne kadar cocuguysa Rabbimin de bana emaneti destek olan herkeze tesekkur ederim
Rabbim size hayırlı evlatlar versin,o miniklere vermiş sizin gibi güzel yürekli bir anne!Rabbim kimseye ikinciyi gostermesin ama benim eşim gercekten cok sabırlı ve iyi bir insan iyiki onunla tanımışım ben kendimi cok sansli hissediyorum ve 2 cocukla o da ayrilmak istemezdi eminim... Hayat hepimizi biryerlere sürüklüyor birseyler gosteriyor onemli olan herseyin hayirli tarafindan bakmak... Lafım uzadi biraz kusura bakmayin ufak oglum geldi annesinin yanindan ve 1 ay dolmadan yollamislar kuzumu senin zamanin bitti demisler valizi vermis gondermisler gelecegi gunu tam bilmedigimiz icin bir hazirlik yapamadim fakat bana karsi hicbir kötü davranista bulunmadi aksine eskisinden bile iyiydi...
Annesinin erkek arkadasi varmis surekli onunla ve onun cocuguyla gezmisler bunu soyledi bana bende cok normal bir durum oldugunu babasinin evlendigi gibi annesininde evlenebilecegini anlattim fakat cocuk tabiki annesinin baskasinin cocuguna bakip onu hemen yollamak istemesini anlamiyor geldiginden beri altina kacirma huyu tamamen yok oldu sanki bicakla kesilmis gibi ve surekli beni yaninda istiyor ve hic aglamiyor mutluyum Allah kimseyi evlatlariyla sınamasın benim evladim yok demek istemiyorum çünkü ikisi de eşimin ne kadar cocuguysa Rabbimin de bana emaneti destek olan herkeze tesekkur ederim
Rabbim mukafatini versin .Bir cocuk dunyaya gelmis birkez annesi istemiyor babasi da istemezse ne olacak bunlarin gelecegi diye düşündüm ve acikcasi kimsenin sonu belli degil birgun benimde cocugum olur da bana birsey olursa benden sonrakilerde benim evlatlarima iyi bakar... Düşmez kalkmaz bir Allah...
Allah herkese senin gibi fedakar bir anne nasip etsinSu ara kayinpederim hasta felc gecirdi o yuzden esimle surekli calisiyorum ama onlari asla gozumun onunden ayirmiyorum cocuklar sevgiyi nasil anlar ki bilemiyorum gercekten seviyorum ikisini de
Gelecegi gun kutlama yapin pasta alin mutlu olur.butceniz uygunsa hediye alin.Anneleri cok fazla dovermis ben kesinlikle sesimi dahi yukseltmiyorum gayet sabirli olmaya calisiyorum fakat ne de olsa anne başka tabiki ve her gittiginde benim yüzümden ayrildiklarini soyluyor çocuğa halbuki ayrildiklarindan 1 yil sonra evlendik biz ama cocuk işte beyni yikaniyor
Allah mutlu etsin .Bende korkuyordum açıkçası insallah ikinciyi gormezsiniz ama tabiki düşseler bile suçlu uvey anne oluyor malesef ama benim eşim dedigim gibi maşallah hep benden taraf çünkü eski eşi yemek yapmaz iş bilmezmis etraftan dediklerine göre esim hic anlatmaz ben elimden geldigince yapmaya calisiyorum belki o yuzdendir bilemiyorum ama nasip işi evlilik kumar diyorlar ya onun gibi...
Benim ilk eşim de cok döverdi beni cok kez aldattı en sonunda cezaevine girdi ayrildik kurtuldum o yuzden bana cennet gibi geliyor :)
ahh canim benim ya ilk evliligin kotuymus kotu kocaymis ama cok sukur simdiki esin iyi insan cikmis Allah da bozmasin evlatlarim diyorsun ne guzel anne olmayan anlamaz diyorlar ya alakasi yok sen dogurmadin onlari ama cogu doguran anneden daha annesin ne guzel..Bende korkuyordum açıkçası insallah ikinciyi gormezsiniz ama tabiki düşseler bile suçlu uvey anne oluyor malesef ama benim eşim dedigim gibi maşallah hep benden taraf çünkü eski eşi yemek yapmaz iş bilmezmis etraftan dediklerine göre esim hic anlatmaz ben elimden geldigince yapmaya calisiyorum belki o yuzdendir bilemiyorum ama nasip işi evlilik kumar diyorlar ya onun gibi...
Benim ilk eşim de cok döverdi beni cok kez aldattı en sonunda cezaevine girdi ayrildik kurtuldum o yuzden bana cennet gibi geliyor :)
Anneleri cok fazla dovermis ben kesinlikle sesimi dahi yukseltmiyorum gayet sabirli olmaya calisiyorum fakat ne de olsa anne başka tabiki ve her gittiginde benim yüzümden ayrildiklarini soyluyor çocuğa halbuki ayrildiklarindan 1 yil sonra evlendik biz ama cocuk işte beyni yikaniyor
Evet cok iyiyiz cok şükür ama cocuklarda normal bireyler olsun diye uğraşıyoruzEsinle iyi misiniz?