ikinci kız çocuğa hamile olan varmı buyrun sohbete

Bu konuyu açalı seneler olmuş:)) kızlarım büyüdü bile biri 8 diğeri 6 yaşında.iyikide varlar çok şükür birbirlerine okuldada destek oluyolar.şuanda 3. Düşünür oldum hayırlısı bakalım kısmet::)
Merhaba bende bu topigi tesaduf gordum. Belki benim gibi olanlar da vardir. Benim ilkim kiz ikincisine hamileyim su an ve erkek. İnanin burda ikinciye kizi oldugunu ogrenip ici daralanlar gibi bende oglum olacagini ogrendigimde daraldim bunaldim ve 17. Haftamdayim hala alisamadim. Cunku bende de esimde de kizimiza kiz kardes olsun istegi vardi. Rabbim kismet etmedi. Kizim olsun diye de oglum olsun diyede hicbir sey yapmadim. Su an sizleri cok sansli goruyorum. Beni de rahatlatan sey ise "Sen Allah'tan erkek bebek istersin Rabbim sana Meryem gibi bir kiz evlat verir ya da tam tersi israrla erkek istersin bu seferde Firavun gibi bir erkek evlat verir" aslinda Rabbim hakkmizda neyin iyi neyin hayirli oldugunu bilerek veriyo yavrularimizi. Hatta bizim yapmamiz gereken tek sey evladin hayirlisi icin dua etmek ama insan nefsi malesef.. Bende eminimki yavrumu kucagima aldigim anda ayyy ne sacma dusunmusum diycem Rabbim saglikli hayirli evlatlar versin hepimize insallah

Back