Doğuma Hazırlık ikinci kizima isim icin yardim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İki guzel kiz annesi olmak cok havali birsey bence.. Saglikla bolluk bereketle buyutun insallah. Ugur getirsin size kizlariniz. Allah sizi birbirinizden hic ayirmasin..
Dunya ise ablanin ismi doga daha cok yakisir gibi geldi minik prensese

canım ben RÜYA derim çünkü benim prensesimin ismi de rüya:) çok yakışıyor kızıma bu isim ve bence söylenişide anlamıda çok güzel..sağlıkla gelsin prensesin inşallah. ( buarada olurda ikinciyi düşünürsem ben,mde eşiminde isteğimiz bir kız daha..çok şanslıısn canım)

kararsizlik ne kotu ilkini babasi koydu ikinciyi ben koyacam diye seviniyordum simdide isim secemiyorum

slm canım aynı durumdayız ilkine hiç bişey diyemedim ikinciyi ben koyucam ama karar veremiyorum ilk kızımın adı BETÜL buda kız 35.haftaya girdim ve karar veremedim ikisi uygun olsun istiyorum ama senin gibi seçemiyorum BEGÜM BUĞÇE var aklımda siz ne düşünüyosunuz lütfen fikir verin ( bence senin kızına RÜYA uygun)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…